Juventus - Ajax 1-2 | Presa italiană, de partea lui Cristiano Ronaldo: "A fost singur". Ce i se reproşează lui Allegri

17.04.2019, 10:41
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

VIDEO Juventus - Ajax 1-2 | Pentru prima oară din 2010, Cristiano Ronaldo nu va fi prezent în semifinalele UEFA Champions League. Echipa portughezului, Juventus, a fost eliminată de Ajax Amsterdam, care revine în penultimul act după o pauză de 22 de ani.

Fotbalistul de 34 de ani a marcat golul bianconerilor la Torino, la fel cum a făcut-o şi în turul de la Amsterdam, încheiat la egalitate (1-1), însă reuşitele sale nu au fost suficiente pentru ca Juve să evite eliminarea.

De altfel, Ronaldo este singurul care a scăpat de criticile presei italiene. În schimb, Max Allegri şi ceilalţi jucători nu au fost menajaţi.

Gazzetta dello Sport: "Cristiano a fost singur"

"Uriaşă dezamăgire", a scris cel mai cunoscut cotidian sportiv italian, care a remarcat faptul că Juventus a fost mult sub nivelul arătat în returul cu Atletico Madrid.

"Cristiano a marcat obişnuitul gol al fenomenului, dar a fost singur. Mr. Champions nu ratează întâlnirile importante, dar Juventus nu a părut pregătită pentru marea seară", a notat Gazzetta.

Tuttosport: "Cristiano nu a fost de ajuns. Blestemul Champions"

Cotidianul de sport din Torino, Tuttosport, a titrat "Deziluzie infinită" şi a insistat că "blestemul Champions League" continuă pentru Juventus, care aşteaptă un succes în această competiţie din 1996, când a câştigat în finală chiar împotriva lui Ajax, în urma loviturilor de departajare.

"Cristiano Ronaldo nu a fost suficient. A încântat publicul cu golul său, dar călătoria lui Juve s-a oprit din nou în sferturi", au scris jurnaliştii torinezi.

Corriere dello Sport: "Jocul lui Juve îl penalizează pe Cristiano"

"Visul s-a sfârşit" este titlul ales de Corriere dello Sport, care dă vina pe antrenor şi pe ceilalţi jucători pentru eşecul bianconerilor.

"Juventus are o mentalitate speculativă, o metodă care putea funcţiona înainte de venirea lui Cristiano, dar care îl penalizează clar pe Regele Ligii Campionilor. Allegri trebuie să aibă un răspuns, înainte de a o face conducătorii", a notat Corriere.

VIDEO: Rezumat Juventus - Ajax 1-2

Etichete: juventus , cristiano ronaldo , ajax amsterdam , meciuri liga campionilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Video Juventus - AC Milan 0-0. Gazdele au ratat cât pentru două meciuri și rămân la cinci puncte în spatele ”Diavolului milanez”

Erik Ten Hag s-a săturat și a trecut la Planul B! Cu ce club vrea să semneze

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă