Raheem Sterling în duel cu jucătorii celor de la Real Madrid / Foto: Profimedia

Manchester City, favorită certă în meciul cu Real Madrid. Cum arată cotele la pariuri înainte de marele duel

articol scris de Digi Sport
26.04.2022, 10:21
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Manchester City și Real Madrid se înfruntă, marți, în turul semifinalelor din UEFA Champions League, într-o partidă ce va fi arbitrată de românul Istvan Kovacs (37 de ani).

Partida de pe Etihad va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1 de la ora 22:00, pe siteul digisport.ro și în aplicația Digi Sport de către abonații RCS-RDS.

Manchester City - Real Madrid | "Cetățenii", mari favoriți

Manchester City este văzută ca favorită clară înaintea duelului din manșa tur a semifinalelor de UEFA Champions League. Pentru o victorie în fața celor de la Real Madrid, ”cetățenii” au o cotă cuprinsă între 1.50 și 1.55.

Pentru o remiză la acest joc, bookmakerii au stabilit cote cuprinse între 4.30 și 4.90.

Real Madrid este văzută în acest joc cu șanse mici de reușită. Elevii lui Carlo Ancelotti au primt cote cuprinse între 6.00 și 6.60 pentru o victorie pe terenul celor de la Manchester City. 

Nu este pentru prima dată în acest sezon când madrilenii nu sunt favoriți într-un meci de Champions League. În sferturile de finală, ”galacticii” au fost văzuți cu șansa a doua în dubla înfruntare cu cei de la Chelsea, de care au trecut cu scorul general de 5-4.

Tot în opinia caselor de pariuri, Manchester City este favorită la câștigarea trofeului Champions League. Cetățenii au o cotă de 2.20 în medie pentru cucerirea celei mai urmărite competiții intercluburi din lume.

Real Madrid are în medie cota 7.00 pentru a pune din nou mâna pe trofeul Champions League. 

Liverpool este, de asemenea, printre favorite la câștigarea trofeului în acest sezon. Elevii lu Jurgen Klopp au în medie cote apropiate de cei de la City, în opinia caselor de pariuri. Villareal, a patra semifinalistă, are cota 25 pentru câștigarea Champions League în acest sezon.

Recordul lui Pep Guardiola împotriva celor de la Real Madrid 

Pep Guardiola (51 de ani), antrenorul ”cetățenilor”, o va înfrunta pe Real Madrid, marți seară, pentru a 20-a oară din postura de tehnician. Acesta are un bilanț împotriva ”galacticilor”pe care orice antrenor și l-ar dori în carieră.

Până acum, în cele 19 întâlniri directe pe care le-a avut contra formației de pe Santiago Bernabeu, Pep Guardiola a înregistrat 11 victorii, patru remize și patru înfrângeri. Nu mai puțin de 15 întâlniri cu madrilenii le-a avut pe vremea când era antrenorul Barcelonei.

Apoi, Guardiola s-a mai confruntat cu Real Madrid de câte două ori din postura de antrenor al celor de la Bayern Munchen și al celor de la Manchester City.

Prima confruntare a lui Pep Guardiola cu Real Madrid din postura de antrenor a avut loc în 2008, iar atunci Barcelona s-a impus cu 2-0, grație reușitelor semnate de către Samuel Eto'o și Lionel Messi.

Ca manager al lui Bayern Munchen, Guardiola nu a avut mare succes împotriva celor de la Real Madrid. Acesta a pierdut două întâlniri în Champions League, scor 0-1 și 0-4.

La Manchester City, în meciurile din 2020 din Champions League, Guardiola a obținut două victoii la indigo, scor 2-1.

Etichete: manchester city , real madrid , semifinale ucl , cote semifinale ucl , favorita ucl


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Laurențiu Reghecampf, la Rapid? Ce a răspuns antrenorul

Coman a petrecut titlul până la 05:00 dimineața, după care a plecat în Serbia. Cine l-a însoțit

Ange Postecoglou ”și-a anunțat plecarea” de la Tottenham: ”Mă duc acolo din sezonul următor” :)

Promisiunea lui Zeljko Kopic pentru suporterii lui Dinamo înaintea meciului crucial cu ”U” Cluj

Citeşte şi

Record absolut! La 38 de ani și 234 de zile a intrat în istorie

Video ”Ascultă tactica”. Muller și Tchouameni au stârnit hohote de râs, după Bayern - Real 2-2

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă