Fernando Llorente a înscris golul calificării pentru Tottenham

Video Manchester City - Tottenham 4-3. Calificare dramatică a lui Spurs. Gol al "cetățenilor" în prelungiri, anulat pe baza tehnologiei VAR

17.04.2019, 23:57
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Manchester City-Tottenham 4-3 | Finalul de vis s-a transformat într-un coşmar pentru Manchester City. Oamenii lui Guardiola au trecut de la extaz la agonie, după ce VAR-ul le-a anulat golul decisiv pe motiv de ofsaid. La final, Tottenham a sărbătorit calificarea în semifinale UEFA Champions League.

A fost un meci de poveste la Manchester. Gazdele au deschis scorul prin Sterling, dar Tottenham a marcat de două ori în trei minute prin sud-coreeanul Son.

Cele mai tari faze video şi desfăşurarea evenimentelor pot fi văzute AICI

Bernardo Silva a egalat imediat şi, pentru prima oară în istoria Ligii Campionilor, s-au marcat patru goluri în primele 11 minute. La pauză, trupa lui Guardiola a intrat în avantaj. Sterling a îndeplinit o simplă formalitate la centrarea lui De Bruyne.

În partea secundă, Aguero a făcut 4-2, scor la care City era calificată în careul de aşi.

Spaniolul Llorente a readus liniştea în tribune. Arbitrul Cakir a consultat imaginile video şi a validat reuşita atacantului lui Tottenham.

Manchester City-Tottenham 4-3

Golul anulat în prelungiri le-a făcut şi mai amară eliminarea "cetăţenilor". S-a terminat 4-3 pentru echipa lui Guardiola, dar Tottenham a profitat de victoria cu 1-0 din tur şi va juca împotriva lui Ajax în semifinale, în direct la Digi Sport. 


Final de meci. Tottenham s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după un retur incredibil, pierdut cu 3-4.

Min.90+3: Gol anulat Manchester City! Raheem Sterling a înscris în prelungiri golul care ar fi trimis-o pe City în semifinale, însă reușita lui Sterling a fost anulată pe baza tehnologiei VAR.

Min.73: GOOOOL Tottenham! Fernando Llorente a înscris din careul mic, gol validat după consultarea tehnologiei VAR, iar Tottenham e calificată în semifinale la acest scor.

Min.59: GOOOOL Manchester City! "Kun" Aguero a șutat perfect, la colțul scurt, după un nou assist al lui De Bruyne. City este în semifinale la acest scor.

Min.46: A început repriza secundă a partidei de la Manchester.

Min.50: OCAZIE Manchester City! Șansă uriașă de 4-2 a "cetățenilor". Sterling și Bernardo Silva au trecut pe lângă golul care ar fi însemnat scor de calificare.

Pauză: Manchester City conduce cu 3-2, scor la care tot Tottenham e calificată în semifinale.

Min.21: GOOOOL Manchester City! Raheem Sterling a reușit și el "dubla" cu o reluare simplă, din careul mic, după centrarea excelentă a lui Kevin De Bruyne.

Min.11: GOOOOL Manchester City! Replică rapidă a "cetățenilor", care au egalat prin Bernardo Silva, al cărui șut a fost deviat de Rose în propria poartă.

Min.10: GOOOOL Tottenham! Son a reușit "dubla" în interval de trei minute. Execuție de senzație a asiaticului, care a reluat superb, din 16 metri, la colțul lung.

Min.7: GOOOOL Tottenham! Sud-coreeanul Heung-Min Son a egalat rapid pentru londonezi.

Min.4: GOOOOL Manchester City! Raheem Sterling a deschis scorul cu un șut superb, la colțul lung, din marginea careului mare.

UPDATE 22:00 A început partida de la Manchester.

UPDATE 20:56 ECHIPELE DE START

Manchester City: Ederson - Walker, Kompany, Laporte, B. Mendy - De Bruyne, Gundogan, D. Silva - Sterling, Aguero, B. Silva.

Tottenham: Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Wanyama - Alli, Eriksen, Moura - Son.


Pep Guardiola a ridicat patru trofee de când a ajuns la Manchester City, dar îi lipseşte cel mai important. Speră să îi ajute pe "cetăţeni" să câştige, în premieră, UEFA Champions League. Ibericul are cheia succesului: a triumfat de două ori în competiţia stelelor cu Barcelona, în 2009 şi 2011. Englezii îi dau însă cele mai mari bătăi de cap. Anul trecut City a fost eliminată din sferturi de Liverpool, iar acum riscă să fie scoasă de Tottenham. Spurs a câştigat meciul tur, graţie golului marcat de Son.

"Ştiu că lumea spune că am venit aici pentru a câştiga Champions League, dar nu am fost adus pentru asta şi sunt sincer. Am fost adus să îmi ajut echipa să joace aşa cum a făcut-o în ultimele 20 de luni. Pentru asta am fost adus, ca să evoluăm aşa cum îmi doresc. Bineînţeles că vrem să câştigăm Champions League. Am fost la Bayern Munchen, care este un club mare. După trei sezoane în care am câştigat absolut tot, cu excepţia Ligii, a fost o mare dezamăgire", a spus Pep, înainte de returul sferturilor Ligii.

Manchester City - Tottenham Champions League | Pochettino, încrezător

Pe hârtie, City nu ar trebui să aibă o misiune foarte grea, mai ales că de la Spurs va lipsi golgheterul Harry Kane. Chiar şi fără acesta, însă, Tottenham rămâne o echipă extrem de bine organizată, mai ales în defensivă.

Mauricio Pochettino are mare încredere în echipa sa şi a încercat să le transmită jucătorilor londonezilor o mentalitate de campioni.

"Trebuie să credem că îi putem opri, trebuie să fim încrezători că putem arăta ce calitate avem şi că îi putem bate", a spus tehnicianul argentinian.

Manchester City şi Tottenham au acelasi numar de victorii în meciurile directe, 61. Duelul decisiv pentru calificarea în semifinalele Champions League va fi miercuri, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 1 şi Digi 4K.

Manchester City - Tottenham Champions League | Echipele probabile

Manchester City:

Ederson - Walker, Stones, Laporte, Mendy - De Bruyne, Fernandinho/Gündogan, David Silva - Bernardo Silva, Agüero, Sterling
Out: Bravo
Incerţi: Fernandinho, Zinchenko
Ratează următorul meci, dacă ia galben: Agüero, Otamendi

Tottenham:

Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Sissoko, Wanyama - Eriksen, Lucas, Son - Llorente
Out: Aurier, Dier, Kane, Lamela
Incerţi: Alli, Winks
Ratează următorul meci, dacă ia galben: Alderweireld, Lamela, Son

Etichete: manchester city , tottenham , champions league , city spurs , video manchester city-tottenham


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Această femeie se plânge pe TikTok că nu se poate angaja. Milioane de oameni s-au uitat la clip și i-au spus care-i motivul

Ash Putnam a povestit într-un clip postat pe TikTok că a fost supărată și frustrată după ce un lanț de magazine de îmbrăcăminte nu a angajat-o, presupunând că din cauza tatuajelor pe care le are.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Fanii lui Tottenham au răbufnit după eșecul cu Arsenal! Îl cer pe Drăgușin în primul 11: ”E cel mai bun”

S-a autopropus la Barcelona și i-a anunțat pe catalani cât trebuie să plătească pentru transferul său: ”De atât e nevoie”

Dan Petrescu vine, jucătorii pleacă! E OUT fotbalistul care nu a mai evoluat de 17 luni pentru CFR

Alertă cu Luca Mihai, jucătorul băgat în spital de Homawoo. ”Este foarte, foarte grav, traversează niște momente...”

Citeşte şi

Record! 500.000 de cereri de bilete au fost făcute pentru un singur meci de Champions League

Pep Guardiola, ”în al 9-lea cer” după victoria cu Nottingham Forest: ”Este o victorie mare”

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Neluțu Varga face anunțul mult așteptat: ”Petrescu se va ocupa de mâine ” citeşte ştirea pe ziare.com

Tunelurile și catacombele secrete de sub România: Există peste 500 de astfel de structuri, iar Ceaușescu voia să circule cu mașina pe sub București citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”