Marcelo, chinuit de durere după ce a fost faultat

Video&Foto Marcelo, scos pe brațe! Este în pericol să rateze ”El Clasico”, după accidentarea din meciul cu Plzen

24.10.2018, 10:03
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Real Madrid - Viktoria Plzen 2-1Marcelo (30 de ani) a marcat un gol extrem de important pe ”Bernabeu”, în meciul contra cehilor, care a contat pentru Grupa G a UEFA Champions League, mai ales dacă ținem cont de derularea ulterioară a evenimentelor, 2-1 scor final. După ce a punctat pentru 2-0, brazilianul le-a arătat fanilor emblema de pe tricou, semn că n-are de gând să plece de la Real. Marcelo n-a terminat meciul pe teren, din cauza unei accidentări. În minutul 88, Ekpai a avut o intrare dură asupra brazilianului, care n-a mai putut continua. Iar acum cei din staff se tem ca nu cumva fundașul stânga să rateze marele El Clasico, de duminică.

Faza din minutul 55 a plecat de la Federico Valverde, mijlocașul uruguayan, în vârstă de 20 de ani, care intrase pe gazon de 60 de secunde în locul lui Isco. Valverde a recuperat o minge respinsă aiurea de un adversar, i-a pasat frontal lui Gareth Bale iar galezul a deviat subtil, pe poziție viitoare și în careul oaspeților lui Marcelo. Ultimul a preluat și fără a mai sta pe gânduri a finalizat cu un șut la colțul lung.

Galerie Foto

FC Barcelona - Real Madrid, din etapa a 10-a a campionatului spaniol, programat duminică, 28 octombrie, de la ora 17:15, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Meciul va fi transmis și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Imediat după ce a marcat, Marcelo a scrutat tribunele, înțesate de fani îmbrăcați în alb, după care a dus de mai multe ori mâna spre emblema ”galacticilor” în timp ce-i privea pe suporteri, Mai mult, a și făcut un scurt semn al negației, ceea ce se poate ”traduce” prin faptul că nu are de gând să plece de la Real în viitorul apropiat. 
Fanii grupării blanco l-au aplaudat, semn că au apreciat gestul lui Marcelo.

VIDEO cu golul marcat de Marcelo

Clasament Grupa G

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Marcelo, în cazul în care brazilianul pleacă la Juventus

Rămâne de văzut totuși ce se va întâmpla, mai ales că presa spaniolă vorbește deja de un înlocuitor al lui Marcelo în trupa ”galacticilor”. În cazul în care Marcelo va pleca în iarnă la campioana Italiei, Real Madrid are deja pregătită soluția pentru a-l înlocui. Este vorba de fundaşul stânga Alex Telles, de la FC Porto, scriu cei de la Record.

Brazilianul Telles, 25 ani, a ajuns în iulie 2016 la FC Porto, care l-a cumpărat pentru 6,5 milioane euro de la Galatasaray. În două sezoane la Porto, Telles a disputat 90 de meciuri şi a marcat 5 goluri în toate competiţiile.

Cifrele lui Marcelo la Real Madrid

Marcelo, în vârstă de 30 de ani, mai are un contract până în 2022 cu Real Madrid şi o clauză de reziliere a înţelegerii în valoare de 180 de milioane de euro. Presa din Italia susține că Juventus va aștepta următoarea campanie de transferuri pentru a face o ofertă concretă pentru Marcelo.

6,5 milioane de euro a plătit Real Madrid pentru transferul său în ianuarie 2007, atunci când brazilianul nu împlinise 19 ani.

19 trofee a câştigat Marcelo cu Real Madrid, printre care patru titluri şi patru Ligi ale Campionilor.

VIDEO cu rezumatul partidei Real - Plzen

Etichete: real madrid , marcelo , marcelo real , marcelo juventus , marcelo oferte , real viktoria plzen 1-0 video , video real plzen 2-1 , video marcelo gol real


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

Foto Imaginile spun totul: ce s-a întâmplat după scandalul lui Klopp cu Salah + Antrenorul a rostit doar câteva cuvinte

Jaqueline Cristian a reușit o victorie uriașă la Madrid și a spus cui îi dedică succesul: ”A venit cu tot norocul”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 0-0, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii își joacă una dintre ultimele șanse la salvare

Citeşte şi

Video Magie! Arda Guler a primit mingea și a arătat de ce e supranumit "Messi al Turciei"

Thomas Tuchel, ”băgat în sperieți” de Real Madrid

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

Cum arată o zi din viața antreprenorului care vrea să devină adevăratul Benjamin Button. Ia 100 de suplimente pe zi și-și mănâncă cina la 11 dimineața

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale