Sergio Aguero și Pep Guardiola / Foto: Profimedia

Pep Guardiola, pus pe glume la Istanbul. I-a întrerupt interviul lui Sergio Aguero: ”Tot ce spune este o minciună”

articol scris de Digi Sport
10.06.2023, 15:44
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Pep Guardiola (52 de ani), antrenorul celor de la Manchester City, a fost pus pe glume înaintea finalei Champions League cu Inter.

Pep Guardiola i-a întrerupt interviul lui Sergio Aguero: ”Tot ce spune este o minciună”

În timp ce Sergio Aguero (35 de ani), fostul atacant de la Manchester City și Barcelona, oferea un interviu pe arena pe care se dispută finala Champions League, Pep Guardiola a intervenit.

Tot ce spune este o minciună”, a spus Pep Guardiola către cea care îl intervieva pe argentinian, după care a glumit cu Aguero pe seama transferului lui Leo Messi (35 de ani) la Inter Miami.

Iei pe toată lumea la Miami (n.r. râde)?”, a spus Guardiola, care a precizat: ”Messi e deja acolo”.

Da, îi adun (n.r. pe fotbaliști)”, a spus și Sergio Aguero.

Sergio Aguero, mesaj pentru Leo Messi, după ce starul argentinian a semnat cu Inter Miami. Replica fostului jucător de la PSG

Sergio Aguero (35 de ani), finul lui Leo Messi, a dezvăluit cum a încercat să glumească pe seama fostului fotbalist de la PSG, după ce acesta s-a înțeles cu Inter Miami.

Am vorbit cu Messi. I-am trimis un mesaj cu o captură a clasamentului Conferinței de Est și i-am spus: Echipa ta e în spate! Trebuie să ajungi pe locurile 8-9”, a spus Sergio Aguero, pentru ESPN.

Trebuie să ajungem în play-off”, i-a replicat Leo Messi lui Sergio Aguero.

Clasamentul din Conferința de Est

Clasamentul din MLS / Foto: Flashscore

”Efectul Lionel Messi” la Miami: cererea de bilete, de 4 ori mai mare

Campionul mondial argentinian nu a semnat deocamdată contractul cu clubul din Florida, iar marea întrebare este când va juca primul sau meci în tricou noului său club.

Potrivit companiei de specialitate Logitix, cererea de bilete pe piaţa revânzărilor a crescut vertiginos pentru următoarele meciurile ale lui Inter Miami, în ultimele 24 de ore după anunţul lui Messi, fiind de patru ori mai mare decât cea înregistrată când tichetele au fost puse în vânzare, în urmă cu 169 de zile.

Preţul mediu de achiziţie pentru meciurile de acasă ale echipei din Florida a crescut de la 31 la 152 de dolari, în timp ce pentru partidele în deplasare, preţul a crescut de la 94 la 207 dolari. Cea mai mare creştere a fost înregistrată pentru meciul din 20 august, împotriva formaţiei Charlotte FC, cu preţuri medii de vânzare care au urcat de la 18 la 169 de dolari.

Messi ar putea la fel de bine să-şi facă debutul la Inter Miami pe 21 iulie, cu ocazia League Cup, o competiţie anuală care include şi cluburi mexicane, împotriva formaţiei Cruz Azul. Şi în acest caz tarifele au crescut vertiginos, de la 24 la 521 de dolari.

Aceste cifre vor încuraja cu siguranţă echipele MLS sa ia în considerare relocarea meciurilor cu Interul lui Messi, pe stadioane mai mari decât ale lor, în general limitate la 20.000-25.000 de locuri maximum.

Leo Messi a umplut 3 stadioane din SUA în 2017

Atunci când Lionel Messi a venit în Statele Unite cu FC Barcelona, în 2017, el a umplut MetLife Stadium din New York, FedEx Field din Washington şi Hard Rock Stadium din Miami, trei stadioane ale unor formaţii din Liga profesionistă de fotbal american (NLF), care pot găzdui între 65.000 şi 80.000 de spectatori.

"Buzz"-ul a devenit extrem de zgomotos pe reţelele de socializare, deoarece numărul de urmăritori pe Instagram ai echipei Inter Miami a crescut de 5 ori în câteva ore, trecând de la 900.000 miercuri dimineaţă la 5,7 milioane de urmăritori joi dimineaţă.

Aceste cifre sunt mai mult decât duble faţă de cele înregistrate de Kansas City Chiefs, câştigătoarea ultimului Super Bowl, depăşind inclusiv cele 4,5 milioane de abonaţi ai popularei Dallas Cowboys. Doar câteva echipe din NBA au mai mulţi "followers".

Pe toate reţelele de socializare (Twitter, Facebook etc.), Inter Miami are acum peste 7,5 milioane de abonaţi, însă echipa de fotbal patronată de David Beckham este încă departe de franciza Miami Heat, din liga profesionistă nord-americană de baschet (27 de milioane).

Dar asta s-ar putea schimba rapid, în condiţiile în care Messi are 469 de milioane de urmăritori doar pe contul său de Instagram, fiind al doilea cel mai popular sportiv al planetei, după portughezul Cristiano Ronaldo şi cele 588 de milioane de urmăritori ai săi.

În fine, pentru Inter Miami şi furnizorul său de echipament sportiv, compania Adidas, care se întâmplă să fie şi partenerul argentinianului, cu un contract pe viaţă, perspectivele nu pot să fie decât înfloritoare. Dacă viitorul său tricou, predominant roz, urmează să fie comercializat, este posibil să cumperi unul de pe site-ului clubului şi cel al MLS, cu numărul 10 şi numele lui Messi imprimat pe spate, pentru un mic cost suplimentar.

Antonela Roccuzzo a făcut presiuni pentru ca Leo Messi să revină la Barcelona

Galerie Foto

Septuplul câștigător al Balonului de Aur și-a încheiat contractul cu PSG în această vară și a avut mai multe opțiuni de transfer: Barcelona, Al-Hilal, Inter Miami și două cluburi de TOP din Europa.

Barcelona a fost prima opțiune a fotbalistului, asta și datorită presiunilor pe care le-a făcut soția sa, Antonela Roccuzzo, informează GOAL.

Sursa citată menționează că unul dintre cei 3 copii s-a confruntat cu probleme de adaptare la Paris, iar soția lui Leo Messi și-ar fi dorit mult ca familia să revină acasă, la Barcelona.

Leo Messi este cel mai bun marcator din istoria Barcelonei, cu 672 de goluri marcate în cele 778 de meciuri jucate în toate competițiile, în intervalul 2004-2021.

Etichete: manchester city , inter , leo messi , finala champions league , pep guardiola , sergio aguero , pep guardiola sergio aguero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv ”Dacă-l luați pe Prunea, v-am distrus!”. Răsturnare de situație! ”Petrescu m-a vrut și înaintea lui Balaj”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răsturnare de situație la CFR Cluj! Ioan Varga a făcut anunțul: "Rămâne la noi!"

Ce a spus Claudiu Petrila, după ce galeria Rapidului a afișat mesajul ”Nu ne meritați” la derby-ul cu CFR

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Galerie Foto Mihăilă, lider de galerie după ce Parma a cucerit titlul în Serie B! Dennis Man, și el la înălțime

Citeşte şi

Haaland, caracterizat în două cuvinte de aceeași legendă care l-a numit ”fotbalist de liga a patra”

Unicul Leo Messi! Nimeni n-a mai reușit așa ceva în istoria fotbalului

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”