Jude Bellingham, jucătorul lui Real Madrid / Foto: Profimedia

Performanța reușită de Jude Bellingham în Champions League. Doar în urmă cu 16 ani s-a mai întâmplat

articol scris de Digi Sport
07.03.2024, 10:17
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după 1-1 (2-1 la general) cu RB Leipzig, în ”optimi”.

Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 65 al partidei din pasa lui Jude Bellingham. Oaspeții au reușit să egaleze la doar trei minute distanță prin Willli Orban.

Jude Bellingham a devenit al doilea fotbalist englez care marchează patru goluri și oferă patru assist-uri într-un sezon din UCL

Jude Bellingham a fost titular în această partidă și a egalat o performanță reușită de Steven Gerrard în sezonul 2007-2008 din Champions League.

Vedeta celor de la Real Madrid a marcat patru goluri și a oferit tot atâtea pase decisive în acest sezon din Liga Campionilor. Astfel, Bellingham a devenit al doilea fotbalist englez care a reușit această performanță, potrivit celor de la Opta Joe.

VIDEO Rezumat Real Madrid - RB Leipzig

Carlo Ancelotti: ”Nu a fost o seară bună și este vina mea!”

Carlo Ancelotti a analizat meciul imediat după fluierul final. Tehnicianul italian a criticat vehement prestația elevilor săi și a transmis că nu ar fi fost de mirare dacă Real Madrid ar fi fost eliminată din Champions League.

Italianul și-a asumat însă vina pentru jocul madrilenilor și a mărturisit că anumite lucruri trebuie să se schimbe pentru meciurile din sferturile de finală.

Partida a fost slabă, am jucat foarte prost, cu intensitate scăzută, cu teamă. Aspectul psihologic și-a pus amprenta asupra jocului făcut de noi.

Am jucat împotriva unui adversar cu calitate, care nu a avut nimic de pierdut, iar noi am fost înfrânați de la început la final. Am suferit, dar era important să ajungem în sferturi și am reușit.

Ideea a fost să punem mai multă presiune, cu mijlocași mai energici, dar am jucat foarte lent, nu am făcut pressing, cu pase lente, nu am verticalizat, am pasat în lateral. Nu a fost o seară bună și evident este vina mea.

Este important că ne-am calificat în sferturi, dar este clar că trebuie să ne îmbunătățim jocul, dar, uneori, acest lucru se poate întâmpla în Champions League, ni s-a întâmplat și cu Chelsea.

Se poate întâmpla ca un meci slab să ducă la eliminare. Aspectul mental a fost important. Când ai un avantaj mic, nu poți să te avânți. A fost exact opusul la cei de la Leipzig, care au încercat orice.

Trebuie să analizăm foarte bine. Avem un avantaj de șapte puncte în campionat și ne-am calificat în sferturile de finală”, a spus Carlo Ancelotti, conform Marca.

Etichete: real madrid , jude bellingham , video real madrid rb leipzig


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Video Granada - Real Madrid 0-4. Spectacol galactic reușit de echipa lui Carlo Ancelotti

Presa franceză: "Vestiarul lui Real Madrid nu vrea să audă de Kylian Mbappe"

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”