Cristiano Ronaldo a dus-o pe Juventus în sferturile UEFA Champions League

"Unic", "Monstruos", "Extraterestru!" Presa internațională nu mai are superlative pentru Cristiano Ronaldo

13.03.2019, 11:05
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Oțelul, duminică, 15:30, DGS 1

Condusă de un Cristiano Ronaldo aflat într-o zi magică, Juventus a învins-o pe Atletico Madrid cu 3-0 și s-a calificat în sferturile UEFA Champions League. CR7 a reușit un hat-trick și a scris din nou istorie în cea mai importantă competiție continentală intercluburi.

Presa mondială este la picioarele starului portughez, după meciul de aseară. Ajuns la 34 de ani, Cristiano Ronaldo este în continuare de neoprit - a ajuns la 124 de goluri în UCL, fiind lider absolut.

"Unic", "Monstruos", "Extraterestru" sunt doar câteva dintre cuvintele de laudă scrise de jurnaliștii din întreaga lume, după performanța lui Ronaldo, de aseară.

Gazzetta dello Sport: Cristiano o întoarce pe Atletico. Totul a fost scris în stele, cele care strălucesc deasupra stadionului lui Juventus și care luminează o noapte care va rămâne întipărită în memoria tuturor fanilor lui Juve. Cristiano, omul de 100 de milioane, i-a oferit lui Juventus o calificare care părea imposibilă după meciul de pe Wanda Metropolitano. Și totuși, a făcut-o și a încununat, cu golul înscris din penalty, o seară magică. Juventus a avut în teren gladiatori, care au dat la o parte toate criticile și au arătat că pot câștiga UEFA Champions League.

Corriere dello Sport: Juventus are un Marțian! Coșmarul Cristiano s-a întors pentru Atletico, de data asta în tricoul lui Juventus. Crisitano, un fenomen absolut, a reușit un hat-trick. Juventus e în sferturi, după o revenire care părea imposibilă, și încă visează să câștige trofeul UEFA Champions League, pe care Ronaldo l-a ridicat deja de 5 ori. După gestul din tur, Simeone părăsește stadionul înfrânt. Nu doar Cristiano, toți jucătorii lui Juve au făcut un meci nebun, de la început la sfârșit. A fost o noapte a leilor, Juventus a rescris istoria.

Tuttosport: Juventus merge în sferturi după o noapte memorabilă. Cristiano a tras echipa după el. Fenomenul portughez a reușit un hat-trick și a dus fanii în delir. Roata s-a întors după gesturile lui Simeone, iar Ronaldo nu i-a rămas dator. Un meci perfect, decisiv, cu un Bernardeschi incredibil, Emre Can la superlativ și toți ceilalți eroi, de la Chiellini la Cancelo și la Moise Kean. Protagonistul absolut e Ronaldo. E responsabil pentru acest grup, încă de la încălzire. El ia decizii pe care alții nu le-ar lua și a făcut ca visul să continue. 

L'Equipe: Unic, monstruos, un extraterestru! Nu mai există superlative când vine vorba despre Cristiano și performanța reușită de portughez în fața unor fantome ale jucătorilor lui Atletico. Cristiano își rescrie legenda. Montat după meciul tur (0-2), când le-a arătat madrilenilor că are 5 Ligi ale Campionilor, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur și-a dat restart. Și-a pus amprenta într-un meci în care tot orașul Torino aștepta asta. Asta înseamnă să fii mare.

Ole: Cei mai mari campioni! Cristiano se uită la portar, transformă penalty-ul și devine un jucător de pe altă planetă. A câștigat deja de 5 ori UEFA Champions League, dar vrea mai mult. Și cu toată această foame de glorie, alimentat de ego-ul lui și de spiritul de învingător, a reușit o performanță bestială împotriva lui Atletico Madrid. A reușit să elimine de unul singur trupa lui Simeone. Hat-trick istoric și Juventus e în sferturi.

A Bola: Juventus confirmă și reușește o calificare istorică în sferturile Champions League, după 3-0 cu Atletico, la Torino, după 0-2 în tur. Bătrâna Doamnă face o acrobație cu enorma contribuție a lui Cristiano, care a semnat toate cele 3 goluri ale meciului care le-a oferit bianconerilor biletele pentru faza următoare a competiției.

Globoesporte: Cel mai slab sezon al lui Crisitano în 13 ani de UEFA Champions League a luat o altă turnură. Portughezul a intrat pe teren aseară cu un singur gol înscris în această ediție și a reușit o nouă seară magică. Șeptarul a înscris toate cele 3 goluri ale Bătrânei Doamne, în victoria cu 3-0 și a asigurat biletele în sferturi. A marcat în stilul celor care sunt obișnuiți să fie decisivi.

Mirror: Cristiano Ronaldo a reușit un hat-trick, după ce Juventus a plecat cu un deficit de două goluri. Italienii s-au calificat în sferturile UEFA Champions League, în dauna celor de la Atletico Madrid. Superstarul portughez, care a fost adus pentru seri ca aceasta, a triumfat din nou cu echipa sa. Din nou, în fața lui Atletico.

VIDEO Rezumat Juventus  - Atletico Madrid 3-0:

Etichete: juventus , atletico madrid , cristiano ronaldo , presa internationala


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână

Un român de 36 de ani și-a pierdut un braț în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul italian Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Exclusiv Suporterii lui Dinamo au mers la jucători la antrenament. Dialogul care a urmat

Elias Charalambous a numit echipa pentru care ”ar lăsa-o” pe FCSB: ”Atunci aș merge”

Dan Petrescu: ”Nu vrem să-l ținem aici!”. CFR așteaptă 7 milioane de euro

Barcelona renunță la Robert Lewandowski și i-a găsit deja înlocuitor

Citeşte şi

Cristiano Ronaldo ”a vrut să zguduie planeta”! Un fost coleg a spus totul

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Au speriat-o de moarte: ce a pățit Iga Swiatek după ce a învins-o pe bielorusa Sabalenka, salvând trei mingi de meci VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM „Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

„Lady in red”. Rita Ora, în cei mai scurți pantaloni, pe străzile din New York. A captat toate privirile cu ținuta ei

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”