Kylian Mbappe, bucurie după marcarea unui gol / Foto: Profimedia

Video Real Sociedad - PSG 1-2. Parizienii s-au calificat fără emoții în sferturile de finală UCL. Kylian Mbappe, omul meciului

articol scris de Digi Sport
05.03.2024, 23:55
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Partida Real Sociedad - PSG, din manșa secundă a ”optimilor” de finală din UEFA Champions League, s-a încheiat cu victoria parizienilor, scor 2-1 (4-1 la general).

Meciul a putut fi urmărit în direct pe Digi Sport 2, dar și pe site-ul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Real Sociedad - PSG 1-2

PSG a început tare meciul de pe ”Anoeta”. Kylian Mbappe a deschis scorul după doar 15 minute și a rupt plasa, la propriu. Superstarul francez a reușit ”dubla” în repriza secundă, în minutul 56. 

Gazdele au redus din diferență târziu, în minutul 89, prin Merino, însă nu a fost suficient pentru a spera la ceva. Astfel, PSG s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League. 

Min. 90+3: Fluier final. Real Sociedad - PSG 1-2. Parizienii s-au calificat în sferturile de finală UEFA Champions League.

Rezumatul meciului:

Min. 89: GOOOL Real Sociedad! Merino a redus din diferență. 

Min. 76: Ocazie Real Sociedad! Zubimendi s-a aflat în poziție ideală, dar a trimis peste poartă. 

Min. 56: GOOOL PSG! Kylian Mbappe a reușit ”dubla”, iar parzienii conduc cu 4-0 la general. 

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în San Sebastian. PSG o conduce pe Real Sociedad cu 1-0.

Min. 30: Ocazie PSG! Remiro a intervenit excelent la șutul lui Mbappe.

Min 15: GOOOL PSG! Kylian Mbappe a deschis scorul. Superstarul francez a simulat inițial șutul, iar apoi a trimis un șut fără replică pentru portarul advers. 

Min. 10: Ocazie PSG! Mbappe i-a pasat excelent lui Barcola, aflat în poziție ideală, însă acesta nu a reușit să înscrie.

Update: A început meciul.

  • Real Sociedad:
  • Remiro
  •  - Traoré, Zubeldia, Le Normand, Javi Gracia - Brais Méndez, Zubimendi, Merino, Becker - Kubo, Oyarzabal.
  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Beraldo, Lucas Hernández, Nuno Mendes - Zaïre-Emery, Vitinha, Fabián Ruiz, Dembélé, Mbappé, Barcola.

Tot astăzi, de la 22:00, pe Digi Sport 1, se dispută Bayern Munchen - Lazio.

În urmă cu 3 săptămâni, pe Parc des Princes, PSG s-a impus în tur cu 2-0, grație reușitelor lui Mbappe și Barcola. De atunci, gruparea franceză a mai jucat 3 meciuri, toate în campionat, o victorie și două remize. De partea cealaltă, Sociedad traversează o perioadă nefastă, cu 5 eșecuri în ultimele 6 jocuri oficiale.

În ciuda statisticilor, bascii sunt gata să producă surpriza, să întoarcă rezultatul și să se califice în sferturile de finală din UCL, așa cum a făcut-o Barcelona în aceeași fază a competiției, în 2017. Atunci, PSG a câștigat partida tur cu 4-0, dar a fost învinsă pe Camp Nou cu 1-6.

Kylian Mbappe se află la ultimul său sezon la PSG și o eliminare în optimile Ligii este de neconceput pentru starul care visează încă la primul trofeu în cea mai galonată întrecere intercluburi.

Ambele formații au jucători indisponibili. Barrenetxea, Odriozola, Fernandez, Munoz, Merquelanz sunt accidentații din tabăra gazdelor, iar Elustondo este incert, în timp ce Danilo, Kimpembe, Skriniar și Rico vor lipsi de la oaspeți. Asensio este incert.

"Este un rezultat foarte bun, fără îndoială, dar poate fi complicat dacă nu ieşi pe teren cu o atitudine foarte bună, concentrat", a subliniat Luis Enrique, antrenorul lui PSG, într-o conferinţă de presă la San Sebastian.

"Trebuie să fim pregătiţi pentru toate scenariile, va fi complicat din cauza nivelului echipei adverse, a antrenorului acesteia, a suporterilor basci", a adăugat el, în condiţiile în care PSG s-a prăbuşit uneori la meciurile retur din Liga Campionilor în istoria sa recentă.

Real Sociedad - PSG | LIVE VIDEO, ora 22:00, DGS 2. Echipele probabile

  • Real Sociedad: Remiro - Traore, Zubeldia, Normand, Galan - Mendez, Zubimendi, Merino - Kubo, Silva, Oyarzabal
  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Hernandez, Mendes - Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha - Dembele, Kolo Muani, Mbappe

Etichete: psg , optimi champions league , real sociedad psg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Imaginile pentru care s-a așteptat 9 ani! Momentul în care Darius Olaru ridică trofeul pentru FCSB

Exclusiv ”A zis că dacă-i dau 20.000, vine la noi. Îi dau!” Gigi Becali pregătește primul transfer la FCSB

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Video Un copil s-a dus ”glonț” la Florinel Coman, iar gestul ”perlei” FCSB-ului i-a adus o ”avalanșă” de critici

Citeşte şi

Presa franceză: "Vestiarul lui Real Madrid nu vrea să audă de Kylian Mbappe"

Prima reacție a lui Luis Enrique, după ce Kylian Mbappe și-a anunțat oficial plecarea de la PSG

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”