Cristiano a încheiat seria de meciuri cu gol marcat în UCL

Ronaldo, primul meci fără gol în actualul sezon de UCL. Ce record a mai doborât Cristiano

26.04.2018, 00:22
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Cristiano Ronaldo ne-a obişnuit cu golurile importante în acest sezon, dar lusitanul nu a mai înscris şi la Munchen, acolo unde Real Madrid a bătut-o pe Bayern cu 2-1. Astfel, atacantul de 33 de ani bifează primul meci din actuala stagiune a UEFA Champions League, în care nu îşi trece numele pe tabelă.

Ultima oară când Ronaldo nu marcase fusese în returul semifinalei de anul trecut, cu Atletico Madrid. În acest sezon, el şi-a trecut în cont 15 reuşite în 10 meciuri consecutive.

Chiar dacă nu a mai marcat, el a stabilit un nou record: a devenit jucătorul cu cele mai multe victorii în Champions League (96). El l-a depăşit astfel pe Iker Casillas (95), iar Xavi (91) completează podiumul.

De altfel, Cristiano nu a trimis niciun şut pe spaţiul porţii pentru prima oară după 16 meciuri disputate în Liga Campionilor. Ultima oară când s-a întâmplat asta a fost în februarie 2017.

Totuşi, Cristiano a trimis mingea în poarta lui Sven Ulreich, dar golul a fost anulat. Ronaldo şi-a preluat mingea cu mâna, lucru arătat clar de reluarile TV.

Până la dubla din sferturi cu Juventus, Bayern era victima preferată a starului de la Real Madrid. În cele 6 meciuri disputate împotriva trupei din Munchen, Cristiano Ronaldo a marcat 9 goluri.

În stagiunea 2011/2012, Real și Bayern s-au întâlnit într-o dublă manșă, în semifinale. În tur, Ronaldo a oferit o pasă decisivă la golul lui Ozil, iar în retur a reușit o dublă. Mai întâi a marcat din penalty, apoi a înscris după o pasă a lui Ozil. Bayern s-a calificat însă în ultimul act, după ce a trecut de trupa din capitala Spaniei la penalty-uri.

În sezonul 2013/2014 scenariul a fost asemănător, însă mai departe a mers Real Madrid. În tur, Ronaldo nu a marcat, dar în retur a reușit o dublă.

Ultima dublă dintre Real și Bayern s-a disputat chiar în stagiunea precedentă. În sferturi, Real a trecut de Bayern, iar în cele două partide Cristiano Ronaldo a reușit să înscrie de 5 ori. La Munchen, Ronaldo a reușit o dublă, iar pe Bernabeu a izbutit un hat-trick. Real Madrid s-a calificat în semifinale și a ajuns să câștige trofeul.

Astfel, Ronaldo rămâne cu cele 120 de goluri înscrise în carieră, în UCL, cel puţin până la returul de pe Santiago Bernabeu. De asemenea, el este singurul jucător care a marcat în 11 meciuri consecutive. Mai mult, starul lusitan deţine şi recordul de reuşite într-o singură stagiune: 17, în 2013-14.

Etichete: real madrid , cristiano ronaldo , ronaldo , bayern real madrid , cristiano ronaldo bayern


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare

În timpul interviurilor pentru angajare, candidații pot avea parte de întâmplări neplăcute sau umilitoare și de multe ori sunt discriminați fățiș din cauza vârstei, a sexului sau a aspectului fizic. BBC a adunat într-un material cele mai ciudate experiențe avute în timpul interviurilor de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Daniel Niculae, replică ironică pentru Dan Șucu! ”Ruptură” evidentă la Rapid

Exclusiv A fost dat afară de la FCSB, s-a antrenat singur, iar acum e campion: ”Oamenii nu știu”. Ce urmează pentru fotbalist

Exclusiv Dani Coman: ”Săptămâna viitoare voi semna!”. A făcut anunțul în direct la TV

Exclusiv ”Te-ai trezit la 0-3 să strigi! O chestie ieftină” Reacție categorică după scandările xenofobe de la Farul - Sepsi

Citeşte şi

S-a terminat: pleacă de la Real Madrid după 12 ani! Spaniolii au anunțat unde va merge

Real Madrid - Cadiz, LIVE VIDEO, 17:15, pe Digi Sport 2. ”Galacticii” pot deveni matematic campioni

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWMike Myers, greu de recunoscut la 60 de ani. Interpretul lui Austin Powers a renunțat să-și mai vopsească părul

Patronul din Superligă care se umple de bani de pe urma transferului uriaș pe care-l va face Gigi Becali! „Iau milioane” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”