Sergio Ramos, inciudent cu un fotoreporter după PSG - Bayern 0-1, 14 februarie 2023 / Foto: captuiră Twitter -@diarioole

Sergio Ramos l-a sunat pe fotoreportul pe care l-a îmbrâncit după PSG - Bayern 0-1. Gestul făcut de iberic

articol scris de Digi Sport
16.02.2023, 09:53
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Sergio Ramos (36 de ani) a fost protagonistul unui moment nefericit la finalul partidei dintre PSG și Bayern Munchen, 0-1, din cadrul optimilor Champions League.

Fundașul iberic s-a enervat pe un fotoreporter care era la marginea terenului și l-a împins pe acesta, gest care i-au adus fotbalistului multe critici.

Sergio Ramos și-a cerut scuze după gestul nervos de la finalul partidei dintre PSG și Bayern Munchen

Se pare că acesta nu a rămas impasibil la reacția negativă și a decis să reacționeze. Conform jurnalistului Arthur Perrot, Sergio Ramos l-a contactat personal pe omul care i-a fost "victimă" pentru a lămuri situația.

Cei doi au discutat, iar spaniolul și-a cerut scuze pentru ieșirea necontrolată de la finalul confruntării cu Bayern Munchen.

VIDEO cu incidentul de la finalul partidei dintre PSG și Bayern Munchen, cu Sergio Ramos în prim-plan

Kylian Mbappe a răbufnit! Ce s-ar fi întâmplat în vestiarul lui PSG, după eșecul cu Bayern Munchen

Mbappe a început de pe bancă partida, din cauza problemelor medicale din ultimele săptămâni, însă și-a făcut apariția pe teren în minutul 57 și chiar a reușit să marcheze un gol, însă execuția a fost anulată pentru un ofsaid milimetric.

La flash-interviul făcut direct pe gazon, Kylian Mbappe a fost calm și a spus că PSG este gata să se califice mai departe, în ciuda eșecului de la Paris. Cu toate acestea, starul francez ar fi avut o altă atitudine în momentul în care a ajuns în vestiar.

Concret, Mbappe și-a luat în serios rolul de lider și a ținut un discurs dur, potrivit jurnalistului Santi Aouna. Fotbalistul nu s-a ferit de cuvinte și a încercat să îi trezească pe colegii săi, chiar dacă printre jucătorii aflați prin preajmă se numărau Leo Messi, Sergio Ramos sau Neymar.

"Mergem acolo să ne calificăm". Mbappe nu dezarmează după eșecul cu Bayern, din "optimile" Champions League

Starul francez și-a făcut apariția pe teren în minutul 57, în locul lui Carlos Soler, și a ieșit la rampă până la finalul partidei.

Mbappe a trimis mingea în plasă, în minutul 82, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid. După meci, fotbalistul a transmis un mesaj războinic și a declarat că PSG nici nu concepe să rateze calificarea în următoarea fază a competiției.

"Am văzut că suntem capabili să-i punem în dificultate. Vom merge acolo pentru a câștiga și a ne califica. Toată lumea trebuie să fie sănătoasă, să doarmă bine, să mănânce bine. Trebuie să păstrăm aspectele pozitive. După ceea ce am văzut, e loc (n.r. pentru o calificare)"a spus Mbappe, după meci.

  • Returul dintre Bayern și PSG va avea loc peste 3 săptămâni, pe 8 martie, în direct pe canalele Digi Sport

VIDEO cu rezumatul meciului PSG - Bayern 0-1

Etichete: psg , bayern munchen , incident , sergio ramos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video PSG - Le Havre 3-3. Parizienii, pas greșit pe Parc des Princes

După ce PSG a oferit 200.000.000€ pentru noua ”perlă” a Barcelonei, catalanii au luat decizia finală

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”