Thomas Tuchel, antrenorul lui Chelsea / Foto: Profimedia

Thomas Tuchel, înaintea returului cu Real Madrid: ”Situația nu e ușoară”

articol scris de Digi Sport
11.04.2022, 07:57
  • SuperLiga: CFR - Farul, sâmbătă, 21:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 21:00, DGS 2

Thomas Tuchel (48 de ani) a vorbit după victoria categorică din Premier League cu Southampton, scor 6-0, despre returul din sferturile de finală ale UEFA Champions League împotriva celor de la Real Madrid.

În tur, londonezii au fost învinși chiar pe teren propriu de către madrileni, scor 1-3, după ce francezul Karim Benzema a reușit un hat-trick pe Stamford Bridge.

Returul dintre Real Madrid și Chelsea este programat să se dispute pe data de 12 aprilie și va putea fi urmărit pe Digi Sport 1, pe siteul digisport.ro și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Thomas Tuchel, înaintea returului cu Real Madrid: ”Situația nu e ușoară”

Este un joc și un adversar complet diferit.

Situația nu devine ușoară. În primul rând a fost necesar să facem treaba aici (n.r. cu Southampton). Aceasta va fi o sarcină foarte dificilă și nu există nicio schimbare în ea.

Am făcut ce ne-am dorit și aceasta este vestea bună”, a declarat Thomas Tuchel, după meciul cu Southampton, potrivit Express.

Thomas Tuchel, dezamăgit de evoluția lui Chelsea din meciul cu Real Madrid: "Nu poți juca așa"

Deținătoarea trofeului Champions League a fost de nerecunoscut în duelul cu Real Madrid, iar londonezii au fost departe de așteptările lui Thomas Tuchel. Antrenorul german crede că Chelsea a suferit destul de mult în prima repriză și crede că prestația elevilor săi a fost departe de standardele unui club de nivelul celui de pe Stamford Bridge.

"Este o înfrângere grea. A fost una dintre cele mai slabe reprize pe care le-am văzut de când sunt pe Stamford Bridge. Nu poți juca așa. Departe, departe, departe de standardele noastre.

Prima repriză a fost atât de departe de cerințele pe care le-am stabilit. Dacă ai dat acest gol (n.r. al lui Kai Havertz), ar trebui să îți recuperezi energia. În a doua repriză am avut 16 șuturi la 1. Dar dacă îți omori singur jocul, e din ce în ce mai greu. Am avut șanse să facem 3-2, ceea ce ar putea fi crucial, dar nu astăzi”, a spus Tuchel, potrivit BT Sport, după înfrângerea cu Real Madrid.

Chelsea - Real Madrid 1-3. "Albii", cu un picior în semifinalele Champions League

Primul avertisment al vicecampioanei Spaniei a venit în minutul 10, când Vinicius a izbit balonul de mingea transversală. Brazilianul s-a revanșat 11 minute mai târziu, când i-a centrat perfect lui Benzema, care a deschis scorul cu o lovitură de cap.

Tot căpitanul Realului s-a aflat și la capătul fazei care a dublat avantajul echipei sale. Modric i-a trimis o centrare impecabilă, iar francezul a punctat încă o dată, tot cu capul.

Londonezii au reușit să reducă din diferență cu 5 minute înainte de finalul primei reprize. La o fază similară cu golul de 0-2, Havertz a punctat cu o lovitură de cap.

Chelsea - Real Madrid 1-3. Karim Benzema, al doilea hattrick din ediția actuală

A doua parte a meciului a început perfect pentru madrileni. Benzema a profitat de o gafă uriașă a lui Mendy și a marcat cu poarta goală, reușind al doilea său hattrick din această ediție de Champions League, după cel cu PSG, din faza anterioară a competiției.

Azpilicueta și Lukaku puteau să o readucă pe Chelsea la un singur gol în spate, în minutele 50, respectiv 69, dar nu au reușit să își fructifice ocaziile. Ziyech a ratat și el o șansă cu două minute înainte de fluierul final, din voleu. 

Etichete: chelsea , real madrid , sferturi champions league , thomas tuchel


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum a ajuns „Regele Cripto” al Canadei, care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, să fie răpit, bătut și arestat

Aiden Pleterski a fost răpit din centrul orașului Toronto în mijlocul nopții în decembrie 2022. Răpitorii l-au eliberat pe cel poreclit „Regele Cripto” după trei zile, dar cu o condiție: trebuia să facă rost de bani cât mai repede. Nu era ultima dată – și nici prima – când tânărul canadian, care se dădea drept un geniu al afacerilor cu criptomonede și promitea „investiții inteligente”, avea să intre în încurcătură, relatează BBC.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Tottenham a primit oferta pentru Radu Drăgușin și a dat răspunsul pe loc

Decizia luată de Parma, după ce Dennis Man a cerut un salariu de 2.000.000 € pe an

Acord! Luka Modric urmează să semneze ultimul contract din carieră! Salariu cu 50% mai mic

Foto Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"A fost frânt!" Le-a cerut coechipierilor să nu-i paseze în meciul cu Manchester City și englezii au aflat totul

S-a terminat! Echipa care a sărbătorit promovarea cu fanii pe teren a rămas în liga a doua

Ionuț Lupescu a remarcat elementul cheie care a ajutat-o pe Dinamo să ajungă la baraj

Reacția celor de la ”U” Cluj, după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Alex Chipciu la FCSB

Citeşte şi

Oficial OUT! Cu 15 zile înainte de Real Madrid - Borussia Dortmund, conducerea a anunțat două plecări

Gică Hagi l-a văzut pe Ianis în meciul cu Real Madrid și nu s-a ferit de cuvinte

PEROZCe poreclă a primit Meghan Markle după vizita în Nigeria: „A fost greu să nu faci această comparație”

FILM NOWOlivia Wilde, fizic impresionant în colanți și bustieră, la ieșirea de la sala de fitness. Actrița, o împătimită a antrenamentelor intense

Încă o confirmare în lotul României pentru EURO, stoperul cu tată român și mamă din Franța! Clubul a fost informat deja citeşte ştirea pe Prosport.ro

Răzvan Lucescu, dorit pe banca unei echipe mari! Duminică joacă "finala" pentru titlu în Grecia citeşte ştirea pe ziare.com

Accident aviatic în România. Avion prăbușit la Buzău, care ar fi fost cauza citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia, într-o salopetă descheiată până la abdomen, "asortată" cu o atitudine de femme fatale. "Pur și simplu perfectă"

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”