Puskas Arena, din Budapesta / Foto: Profimedia

News Alert Unde s-ar putea juca Leipzig - Liverpool şi cum pot câştiga "Cormoranii" la "masa verde"

articol scris de Digi Sport
05.02.2021, 13:02
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Liverpool nu va putea merge în Germania, pentru prima manșă a ”dublei” cu Leipzig din optimile UEFA Champions League.

  • Meciurile din UEFA Champions League se văd ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport

Unde s-ar putea juca Leipzig - Liverpool şi Monchengladbach - Man. City

În prezent nu se permite intrarea în Germania a persoanelor care provin din ţări în care există o înaltă răspândire a noilor tulpini ale coronavirusului, printre care se află şi Marea Britanie.

Astfel, presa engleză scrie că UEFA a luat la cunoştinţă această situaţie şi a găsit deja o alternativă. Meciul Lepizig - Liverpool s-ar putea disputa la Budapesta, pe Puskas Arena, informează Daily Mail. Liverpool a cerut o dispensă specială pentru partida programată pe 16 februarie, dar solicitarea a fost respinsă de poliția federală germană, astfel că acum mingea este în terenul celor de la UEFA pentru a decide cum se va desfășura partida.

Borussia Moenchengladbach studiază alternativa de a muta în Danemarca partida cu Manchester City, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, în cazul în care formaţiei engleze i se va refuza intrarea în Germania, în cadrul măsurilor pentru combaterea răspândirii coronavirusului.

Gruparea din Bundesliga a contactat în acest sens clubul FC Midtjylland, pentru a evalua posibilitatea de a muta partida cu Manchester City pe terenul grupării daneze de primă ligă. Informaţia a fost confirmată de presa daneză, care citează surse din cadrul clubului FC Midtjylland.

Situaţia Borussiei Moenchengladbach este diferită, totuşi, de cea a lui RB Leipzig, deoarece meciul cu Manchester City este programat pe 24 februarie, în timp ce interdicţia impusă de autorităţile germane este valabilă în principiu până pe 17 februarie. Însă, dacă această interdicţie va fi prelungită, Moenchengladbach se va confrunta cu o situaţie similară în care se află acum RB Leipzig, nevoită să dispute Liverpool pe teren neutru şi să suporte costurile suplimentare generate de această mutare.

Leipzig trebuie să găsească o soluţie, altfel poate pierde meciul cu Liverpool la "masa verde"

O altă variantă pentru meciul Leipzig - Liverpool ar fi ca meciul tur să se dispute în Anglia, cu speranţa că situaţia se va schimba până la partida retur, programată pe 10 martie. Pentru aceasta este nevoie, însă, de acordul celor de la Liverpool, care, conform Bild, nu agreează această ipoteză.

Regulamentul UEFA prevede că echipa gazdă este responsabilă cu organizarea partidei, astfel că Leipzig are timp până pe 8 februarie pentru a veni cu o soluţie. Leipzig ar putea apela şi la varianta Austria, pe terenul celor de la Salzburg, grupare care are acelaşi patronat.

Dacă cei de la Leipzig nu vor găsi o soluţie în timp util, UEFA ar putea acorda victoria la masa verde pentru Liverpool (0-3).

Etichete: liverpool , manchester city , herning , budapesta , borussia monchengladbach , leipzig


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Măcelarul din Teheran a murit! Drag popor al Iranului, bucură-te!". Cine sunt iranienii fericiți că Raisi a murit

În timp ce regimul islamic încearcă să se replieze pe repede înainte după moartea președintelui Raisi, mulți iranieni se bucură de dispariția unuia dintre cei mai duri reprezentanți ai represiunii. De numele fostului președinte supranumit "Măcelarul din Teheran" se leagă epurările masive, de zeci de mii de morți, din 1979 până acum, dar și faptul că el a implicat Iranul pentru prima dată într-un război direct cu Israelul.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Fanii lui Tottenham, după ce l-au văzut din nou titular pe Radu Drăgușin: ”Nemernicul a avut la dispoziție jumătate de sezon”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Breaking News Neil Lennon a semnat cu Rapid! A dezvăluit care este obiectivul său principal: ”Responsabilitatea mea!”

Exclusiv Cum l-a convins U Cluj pe Ovidiu Popescu să semneze! Durata contractului

Istvan Kovacs l-a lăudat pe Kyros Vassaras, într-un interviu de pe site-ul UEFA. Ce spune despre finala Europa League

”Răzvan Lucescu a mai răpus un mit”. Fostul conducător din SuperLiga, impresionat de performanța românului

Citeşte şi

A început pe teren și nu s-a mai oprit până în zori! FOTO Cum a fost surprins Grealish după ce Man. City a cucerit titlul

Erling Haaland le-a închis gura contestatarilor, imediat după ce a câștigat titlul cu Manchester City

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWJennifer Lopez și Ben Affleck, zâmbete largi în fața paparazzilor, tensionați în rest. Detaliul care i-a "scăpat" actorului, după zvonurile divorțului

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Antonia și-a pus fanii pe jar cu noile fotografii. Artista, în dresuri transparente și cu decolteul la vedere: „Alex e norocos”

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”