Ion Crăciunescu, în studioul Fotbal Club / Foto: Digi Sport

Exclusiv Verdictul lui Ion Crăciunescu după eliminarea rușinoasă a lui CFR Cluj. ”Frica i-a dominat!”

articol scris de Digi Sport
15.07.2022, 16:56
  • Liga 2: Gloria Buzău - Unirea Slobozia, marți, 19:00, DGS 1

  • Champions League: PSG - Borussia Dortmund, marți, 22:00, DGS 1

Ion Crăciunescu (71 de ani), fostul mare arbitru internațional, a pus punctul pe i și a spus de ce a clacat CFR Cluj în dubla cu Pyunik Erevan, din primul tur preliminar al UEFA Champions League. 

Verdictul lui Ion Crăciunescu după eliminarea rușinoasă a lui CFR Cluj. ”Frica i-a dominat!”

CFR Cluj a pierdut la loviturile de departajare (scor 3-4) meciul de pe teren propriu cu armenii, după 1-1 în 90 de minute și 2-2 la finalul celor 120 de minute. În manșa tur, scorul a fost 0-0.

Crăciunescu este convins că ”frica” i-a ”mâncat” pe campionii României.

”Toată lumea e supărată că CFR Cluj nu a reușit în Liga Canmpionilor. Eu cred că nu a reușit pentru că celor de acolo le-a fost frică. Frica i-a dominat! Din cauza fricii s-au rretras când au condus cu 1-0”, a spus Crăciunescu, la Liga Digisport.

Legat de noul sezon al Ligii 1, actuala Superliga, expertul Digi Sport se teme că vor fi echipe care ar putea să nu termine cum trebuie sezonul, așa cum s-a întâmplat recent cu Academica Clinceni și Gaz metan Mediaș.

”Va fi bătaie mare pentru play-off, pentru că sunt multe echipe acolo.

Și la retrogradare lucrurile vor fi extrem de complicate. Nu știm câte echipe vor termina campionatul în picioare”, a mai spus Crăciunescu.

Ilie Dumitrescu a identificat cinci mari probleme la CFR Cluj după eșecul rușinos cu Pyunik Erevan din Champions League

Ilie Dumitrescu (53 de ani) nici nu concepea ca CFR Cluj să nu treacă de Pyunik Erevan, în primul tur preliminar din UEFA Champions League.

Expertul Digi Sport a analizat prestația campioanei României din dubla cu armenii și a arătat care au fost carențele din jocul echipei antrenată de către Dan Petrescu (54 de ani).

”Pressing-ul avansat din Armenia a ieșit doar parțial la Cluj. Apoi, adversarul a început să prindă curaj și să încerce mai mult, pentru că posesia celor de la CFR, una de pe linia de fund, a fost greoaie.

Nu le-a pus probleme celor trei fundași centrali. Apoi, a mai fost ceva. Am simțit-o! Și din punct de vedere fizic a suferit CFR Cluj. Echipa nu a mai fost la un nivel foarte bun în repriza a doua. De altfel, și Dan Petrescu a remarcat asta după meci. În plus a și spus că echipa nu s-a antrenat cum trebuie, că a fost pe drumuri”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal European.

Fostul mare fotbalist a mai identificat o a treia problemă în jocul celor de la CFR Cluj.

”Sunt momente, într-un astfel de joc, în care ai nevoie de jucători cu personalitate. Să ai jucători care să țină de minge. Ai nevoie de jucători care să intre în posesie, care să paseze, care să aibă poziționare avansată, să nu ajungi să inviți adversarul la joc.

Până la urmă, ei (n.r. - cei de la Pyunik) nu au avut ocazii. La o fază fixă să primești un gol...., pentru că șuturi pe poartă nu au avut”, a mai spus Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu: ”Echipa trebuia să crească și din punct de vedere al posesiei”

Nici concentrarea echipei nu a fost la parametri maximali, dar nici posesia, acestea fiind alte două minusuri din jocul grupării din Gruia, după opinia lui Ilie Dumitrescu.

”Nu a fost concentrare, marcaj. Este clar că echipa asta a arătat la Erevan că-i pot surprinde în centru. Dar, in retur nici extremele nu au funcționat cum trebuie. Trebuie să surprinzi adversarul și apoi să vii cu centrări sau să finalizezi de pe extremă, cum a fost la golul lui Petrila.

Jos pălăria pentru jocul fără minge al echipei lui Petrescu, dar era nevoie ca echipa să crească și din punct de vedere al posesiei.

Trebuia să controlezi mai mult, iar asta se lucrează. Probabil că Petrescu preferă jocul direct, în care să nu-și asume prea multe, dar ai nevoie și de posesie. â

CFR alerga în gol, alerga să recupereze. De asta ai nevoie de fotbaliști cu personalitate, care să-și asume mai mult decât o pasă laterală”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Etichete: ion craciunescu , dan petrescu , pyunik erevan , cfr cluj-pyunik erevan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice

Un judecător din India i-a respins plângerea unei femei care a spus că soțul ei a forțat-o să aibă relații intime „nenaturale”, întrucât, potrivit legii indiene, nu este ilegal ca un soț să-și oblige soția să întrețină acte sexuale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Foto E gata, FCSB l-a ratat! Camerele l-au surprins chiar înainte să plece la noua echipă

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB l-a ratat și scrie istorie: cel mai scump transfer din istoria clubului! A ”spulberat” recordul

Video Mihai Stoica, suporter-manager la meciul Universitatea Craiova - FCSB. Cum a reacționat înaintea golului marcat de Ivan

S-a terminat! Alex Mitriță a făcut anunțul final, după ce Gigi Becali a spus că vrea să-l transfere la FCSB

Românul care s-a întâlnit cu o actriță celebră din SUA a spus totul: ce l-a întrebat vedeta, după ce a izbucnit în râs

Citeşte şi

Dan Petrescu a lămurit situația lui Cristi Manea

Un fotbalist al Rapidului s-a dus la Dan Petrescu, la pauza meciului: ”I-am zis să plece, că m-a enervat”

PEROZO fostă concurentă la Miss Ecuador, amanta unui baron al drogurilor, ucisă la comandă. Cine se află în spatele asasinatului

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Echipa din Cluj transferă un mijlocaș de valoare. Se vor bate la campionat la anul? citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”