Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid / Foto : Profimedia

Zidane alimentează zvonurile că nu va continua la Real! Ce a spus despre venirea lui Jurgen Klopp în locul lui

articol scris de Digi Sport
14.04.2021, 11:18
  • Media: Digi Sport Special, duminică, 20:30, DGS 1

  • Minifotbal: Romania - Polonia, duminică, 21:40, DGS 1

Zinedine Zidane a rezolvat El Clasico, unde Real Madrid s-a impus cu 2-1 în fața Barcelonei, acum speră să ajungă și în semifinalele UEFA Champions League.

Echipa sa nu a mai ajuns în această fază în ultimele două sezoane, fiind eliminată de Ajax și Manchester City în optimi.

Real pornește cu avantajul de 3-1 din tur în fața lui Liverpool, dar antrenorul francez se confruntă cu probleme de lot - lipsesc cei doi fundași centrali, Sergio Ramos și Raphael Varane, Eden Hazard și Lucas Vasquez. 

”Mereu am știut să ne mobilizăm în momentele dificile, asta arată că avem caracter. S-au întâmplat multe, sunt mari absenți, dar nu caut scuze, se întâmplă și la alte cluburi.

De aceea, nu trebuie să precupețim niciun efort, nu mă gândesc la lupta pentru titlu din La Liga, ci doar să merg mai departe în UEFA Champions League”, a spus Zidane înaintea meciului de pe Anfield Road.

  • Liverpool - Real Madrid este în direct la Digi Sport 1, miercuri de la ora 22.00

Cel care a cucerit de 3 ori Liga Campionilor pe banca madrilenilor a fost întrebat și dacă îl vede drept succesor al său pe Jurgen Klopp.

”Nu știu ce să zic, el este la Liverpool, eu sunt aici deocamdată. Dar nu cred că voi fi un Alex Ferguson pentru Real Madrid”, a precizat Zidane.

Zinedine Zidane ar vrea să plece de la Real Madrid

Zinedine Zidane (48 de ani) se gândește serios să o părăsească pe Real Madrid la finalul acestui sezon, în ciuda faptului că înțelegerea sa expiră în vara anului 2022.

Tehnicianul francez ar fi "epuizat fizic și mental" din cauza cerințelor foarte ridicate pe care le aduce de la sine un club de talia lui Real Madrid, scrie Mundo Deportivo, care citează Telemadrid.

Pentru Zidane ar fi a doua oară când pleacă de la Real Madrid înainte ca înțelegerea să îi expire. În mai 2018, după ce a câștigat pentru a treia oară consecutiv Liga Campionilor, tehnicianul a decis să părăsească clubul, însă s-a întors după doar nouă luni.

Real Madrid luptă în continuare pentru titlu și Champions League. Formația din capitala Spaniei ocupă locul 3 în La Liga, la trei puncte în spatele liderului Atletico Madrid, și este favorită pentru calificarea în semifinalele Ligii, după victoria cu Liverpool din tur, 3-1.

  • 11 trofee a cucerit Zinedine Zidane la Real Madrid, ca antrenor: Liga Campionilor (3), Campionatul Mondial al Cluburilor (2), Supercupa Europei (2), titlul în La Liga (2) și Supercupa Spaniei (2).

Etichete: zinedine zidane , jurgen klopp , liverpool real madrid , zinedine zidane real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un ieșean și-a dat fiul în judecată și i-a cerut înapoi banii dați pentru facultate după ce a aflat ceva neașteptat

Un bărbat din Iași și-a dat fiul în judecată, ca să-și recupereze banii pe care i-a dat băiatului pentru facultate.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Revoltă în direct după scenele de la finala Champions League: ”Dezastru” / ”E incredibil! Ce rușine”

Neașteptat: Cristiano Ronaldo semnează, după ce a plâns în hohote! Lovitură de proporții + Salariu uriaș

Video Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” au câștigat al 15-lea trofeu Champions League pe Wembley

Cristi Chivu a primit oferta și a dat răspunsul pe loc

Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a stat pe gânduri după finala UCL: ”Balonul de Aur este deja adjudecat! 100%”. Ancelotti ”l-a aprobat”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

OUT, după șase luni! Fotbalistul de 400.000 de euro din SuperLiga poate semna cu o nouă echipă

Real Madrid, bună de plată: achită pentru un jucător retras acum un an și pentru unul pe care urmează să-l piardă gratis

Thierry Henry, categoric după ce Real Madrid a câștigat UEFA Champions League: ”Cel mai bun din lume!”

Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Citeşte şi

Cum a fost surprins Jurgen Klopp, după ce Borussia Dortmund a ratat sub ochii lui trofeul Champions League

Foto ”Jenant”. Greșeala făcută de Zinedine Zidane în finala Champions League în fața a 86.000 de spectatori

PEROZAre 53 de ani, dar arată impecabil. Naomi Campbell și-a etalat silueta într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Cannes

FILM NOWEva Mendes, frumusețe atemporală. Fanii, uimiți de cum arată partenera lui Ryan Gosling la 50 de ani

Transformarea misteriosului Ovidiu Petre, ajuns la 42 de ani. Cum arată acum „Ceasul”, descoperirea lui Cosmin Olăroiu citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros: avem o româncă în optimile de finală! Victorie magnifică după un meci de trei ore citeşte ştirea pe ziare.com

Unirea Ungariei cu România, o propunere surprinzătoare de acum un secol sub regele Ferdinand. „Nu avem de dat nimic" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Roxana Nemeș, în costum de baie roz, de Barbie, la piscina de acasă. Și-a creat o adevărată oază de relaxare la ea în curte

Digi World

5 semne care arată că mănânci prea multă sare. Organismul te atenționează când ai depășit cantitatea optimă

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”