FOTO - Getty Images

CM 2018 | Antrenament inedit pentru elevii lui Soutghate. Cu ce au putut să înlocuiască mingea medicinală

10.07.2018, 16:30
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

CM 2018 | Vedetele Angliei s-au pregătit intens pentru semifinala cu Croația, dar fotbaliștii lui Gareth Soutghate au atras toate privirile la unul dintre antrenamentele disputate la Sankt Petersburg.

Cum starea de spitit din sânul lotului este una extrem de bună, fotbaliștii au folosit un cocoș de cauciuc în loc de o minge medicinală, într-unul din exercițiile unei sesiunii de antrenament, pe care l-au aruncat de la unul la celălalt, unii dintre ei scoțând și anumite sunete, în timp ce jurnaliștii prezenți s-au amuzat copios pe seama momentului inedit.

Mascota arata identic cu cocoșul galic, simbolul neoficial al Franței ca națiune, care reprezintă Republica Franceză și valorile sale. Napoleon Bonaparte a desființat acest simbol, dar a cocoșul a revenit odată cu Revoluția de la 1830 și a căpătat o mai răspândire după 1871. În prezent este adesea folosit ca mascotă națională, în special în cadrul evenimentelor sportive.

La finalul antrenamentului, fotbaliștii englezi au vorbit cu ziariștii despre duelul contra Croației.

Mijlocașul Dele Alli a spus: "Trebuie să ne concentrăm asupra jocului nostru, deoarece fiecare echipă cu care ne-am confruntat nu ne-a schimbat filosofia și nu vom face asta nici în fața croaților".

Și fundașul Kyle Walker consideră că aceasta ar putea fi cea mai bună șansă a Angliei de a ajunge în finala Cupei Mondiale din Rusia: "Este o mare oportunitate. Cred că știm cu toții acest lucru.

Cred că este cea mai bună ocazie pe care Anglia a avut-o vreodată (din 1966) și probabil că întâlnim cel mai ușor adversar din aceasta fază, fără să luam din meritele Croației, pentru că cealaltă semifinală este mult mai dificilă".

Anglia a impresionat în grupă, reuşind scorul turneului final din Rusia, 6-1 cu Panama, a reuşit să depăşească blestemul loviturilor de la 11 metri în optimile de finală, în faţa Columbiei şi s-a impus fără emoţii în sfertul cu Suedia (2-0).

Atacantul Harry Kane este golgheterul la zi al turneului din Rusia, cu 6 goluri, el egalând cel mai mare număr de goluri marcate de un fotbalist englez la o Cupă Mondială, record deţinut până acum de Gary Lineker, de la CM 1990.

La CM 2018, Anglia a marcat opt din cele 11 goluri ale sale din faze fixe, inclusiv penalty-uri. Englezii au egalat, totodată, recordul de goluri marcate la o Cupă Mondială, stabilit în 1966, când au cucerit titlul.

Anglia, campioană mondială în 1966, pe teren propriu, a jucat ultima ei semifinală mondială în 1990, pierzând în faţa Germaniei de Vest la loviturile de departajare, la Torino, în timp ce Croaţia, la prima sa apariţie ca ţară independentă, în 1998, cucerea medaliile de bronz în Franţa, după ce fusese învinsă în semifinale de ''Les Bleus'', care ulterior deveneau campioni mondiali.

CITEȘTE ȘI

CM 2018 | Englezii vor lua cu asalt Moscova! Câți suporteri sunt așteptați la semifinala cu Croația

Galerie Foto

Etichete: anglia , antrenament , croatia , cm 2018 , cocos de plastic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali a găsit noul fundaș stânga de la FCSB! E din România: ”Am vorbit în iarnă”

Un jucător de la FCSB a ajuns în presa din străinătate, după ce a devenit campion în SuperLigă

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Exclusiv Jucătorii FCSB-ului se vor umple de bani dacă ajung în grupele Champions League. Cine are cea mai mare primă

Citeşte şi

Arbitrul ”mitraliat” de Gigi Becali, lăudat ”la scenă deschisă” în Croația

Are numai 17 ani, dar a marcat 3 goluri în 3 țări diferite, în doar 7 zile

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”