Lionel Messi în tricoul Argentinei / Foto: Profimedia

Lionel Messi, declarat cetățean de onoare după ce a câștigat Cupa Mondială cu Argentina: ”Vă sunt recunoscător”

articol scris de Digi Sport
27.12.2022, 16:27
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Lionel Messi (35 de ani), căpitanul selecţionatei Argentinei, noua campioană a lumii, a fost declarat ”cetăţean de onoare” al localităţii Funes, situată în centru provinciei Santa Fe, în care se află locuinţa din Argentina a celebrului fotbalist.

Lionel Messi a câștigat Cupa Mondială alături de Argentina, după 3-3 (4-2 d.l.d.) cu Franța, în finală.

Lionel Messi a devenit cetățean de onoare. Declarațiile starului argentinian

Funes, care se află în apropierea oraşului Rosario, în care s-a născut Messi, a dorit să-l omagieze astfel pe starul naţionalei Albiceleste pentru succesul de la turneul final din Qatar.

Transmit un salut oamenilor din Funes, din Rosario în general, şi vă sunt recunoscător pentru dragostea pe care o aveţi întotdeauna, mai ales în acest moment, de când am sosit de la Cupa Mondială”, a spus Messi, într-un videoclip filmat în locuinţa sa aflată într-un cartier privat din Funes, notează Agerpres.

El şi-a cerut, totodată, scuze pentru faptul că îi este greu să răspundă la toate iniţiativele de a-l onora, din cauza lipsei de timp. ”Avem doar puţine zile alături de familie şi prieteni, şi este complicat, dar vă mulţumim pentru dragostea voastră. Să încheiem anul cu bine şi toate cele bune pentru viitor”, le-a transmis Messi fanilor săi.

După triumful din Qatar şi primirea extraordinară a naţionalei Albiceleste la Buenos Aires, Messi se află de o săptămână în locuinţa sa din Kentucky Club de Campo, un cartier privat exclusivist de la periferia oraşului Rosario.

Galerie Foto

De nedescris! Cadru cu cadru: momentul în care Lionel Messi privește execuția care l-a făcut campion mondial

Messi a devenit campion mondial odată cu execuția transformată de Gonzalo Montiel, pe care a privit-o cu emoții nemărginite. 

În momentul în care mingea a trecut de linia porții, Messi s-a prăbușit în genunchi, ca și cum toată presiunea câștigării marelui trofeu i-a căzut deodată de pe umeri. 

Imaginile cu momentul în care Messi privește execuția lui Montiel nu mai au nevoie de nicio descriere și pot fi văzute, cadru cu cadru, în galeria FOTO de mai jos. 

Galerie Foto

Etichete: argentina , lionel messi , santa fe , cupa mondiala qatar , argentina campioana mondiala , lionel messi cetatean de onoare , funes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

Xavi a luat decizia în mai puțin de 24 de ore, după ce Barcelona l-a pus să-și dea afară propriul frate

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Citeşte şi

Lionel Messi, eroul unei expoziții inedite. Ce mesaj a transmis starul argentinian

Foto A intrat pe teren pentru un selfie, dar a aflat imediat de ce bodyguardul lui Messi primește 230.000€ pe lună

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”