Cristiano Ronaldo, după golul marcat împotriva lui Villarreal pe Old Trafford / Foto: Getty Images

Nou reper istoric bifat de Cristiano Ronaldo după un nou gol. A devenit numărul 1 în Europa!

articol scris de Digi Sport
10.10.2021, 08:39
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Cristiano Ronaldo (36 de ani) bifează record după record și pare că mai are multe de spus în sportul-rege!

Starul celor de la Manchester United a devenit fotbalistul din Europa cu cele mai multe meciuri la echipa națională, 181. Cristiano l-a depășit în acest top pe vechiul său coleg de la Real Madrid, Sergio Ramos, care are 180, susțin cei de la AS.com.

În plus, ”CR7” are șanse de a-și consolida poziția, mai ales că revenirea lui Ramos pe teren se prelungește din cauza problemelor medicale.

Nou reper istoric bifat de Cristiano Ronaldo după un nou gol. ”Aceeași mândrie ca întotdeauna!”

Ronaldo a marcat sâmbătă primul gol al meciului amical pe care Portugalia l-a jucat la Algarve, contra Qatarului, scor 3-0.

”Aceeași mândrie ca întotdeauna când îmi reprezint țara și celebrez culorile noastre. Încă un test, încă o repetiție, am lucrat împreună în ambiția, visul și în cursul pe care l-am stabilit: să fim prezenți în istoria lumii la Qatar în 2022!”, este mesajul postat de Cristiano.

Lusitanul mai bifase un record și la meciul Portugalia - Irlanda 2-1, când și-a trecut în cont o ”dublă”. Cristiano Ronaldo a ratat și un penalty, dar grație dublei tot a doborât un record. A devenit cel mai bun marcator din istorie pentru o echipă națională, 111 goluri!

Fotbalistul născut în Madeira a debutat pentru Portugalia pe 20 august 2003, la vârsta de 18 ani, într-un meci cu Kazahstan, când a intrat în repriza a doua. Primul său gol pentru naționala lusitană a fost marcat pe 12 iunie 2004, la Euro 2004, în timpul suplimentar al meciului de deschidere Portugalia-Grecia. Cu Portugalia, Cristiano a câltigat Euro 2016, precum și Liga Națiunilor, în 2018.

Englezii dezvăluie unul dintre secretele lui Cristiano Ronaldo! Are în casă o instalație specială de 58 de mii de euro

Ziariștii de la The Sun au dezvăluit unul din motivele formei de zile mari a starului portughez de 36 de ani. Fotbalistul și-a instalat la vila închiriată din Manchester o criosaună în valoare de 58 de mii de euro. 

Crioterapia determină dezvoltarea celulelor sănătoase ale pielii şi, în acelaşi timp, reduce durerea şi inflamaţia.

Iar CR7 petrece 3 minute la -160 de grade Celsius, iar tratamentul ajută și la circulația sangvină și stimularea sistemului imunitar, nu numai la vindecarea mai rapidă a accidentărilor. 

Cristiano Ronaldo a început să apeleze la această terapie din 2013, atunci când juca la Real Madrid. Procedura presupune intrarea în cabina de criosaună cu tot corpul până la nivelul umerilor, iar palmele şi capul sunt singurele care rămân afară.

Însă o perioadă mai mare de 5 minute petrecută în această cameră poate avea efecte adverse.

Etichete: cristiano ronaldo , portugalia , ronaldo portugalia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

Cristiano Ronaldo a câștigat procesul și trebuie să primească 10 milioane de euro imediat!

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”