Karim Benzema, la antrenamentele Franței / Foto: Profimedia

Probleme pentru Franța înaintea plecării spre Qatar! Benzema s-a antrenat doar 15 minute, iar un alt star s-a accidentat

articol scris de Digi Sport
15.11.2022, 21:38
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Au mai rămas doar cinci zile până la debutul Cupei Mondiale din Qatar. Franța, campioana en-titre, este favorită să câștige și această ediție, însă pare că francezii întâmpină câteva probleme cu accidentările.

La Cupa Mondială, Franța va debuta marți, 22 noiembrie, împotriva Australiei. ”Cocoșul Galic” face parte din grupa D, în care se mai află Australia, Danemarca și Tunisia.

Karim Benzema s-a antrenat doar 15 minute! Christopher Nkunku s-a accidentat

Reprezentativa Franței a efectuat ultimul antrenament în cantonamentul de la Clairefontaine înaintea plecării spre Qatar. 200 de suporteri au fost prezenți la antrenamentul selecționatei lui Didier Deschamps.

Karim Benzema nu s-a antrenat alături de restul echipei. După 15 minute de alergări, atacantul lui Real Madrid a părăsit terenul de antrenament alături de preparatorul sportiv. Se pare că nu este vorba despre o problemă medicală. Acest lucru era planificat, iar Benzema avea programat o sesiune de refacere cu preparatorul fizic pentru a fi complet refăcut la Cupa Mondială.

După 15 minute de alergări, Karim Benzema a părăsit terenul de antrenament al reprezentativei Franței. Nu a atins mingea. Ceilalți jucători s-au antrenat împreună. Varane și Tchouameni nu au luat parte la antrenament”, au scris cei de la RMC Sport.

Totuși, la naționala Franței există totuși și motive de îngrijorare. În timpul antrenamentului, Christopher Nkunku s-a accidentat după un duel cu Eduardo Camavinga și a fost nevoit să părăsească antrenamentul. Acesta a șchiopătat vizibil cu piciorul stâng în timp ce se îndrepta spre vestiare. Se pare că acesta va fi supus investigațiilor.

Lotul Franței pentru Cupa Mondială Qatar 2022

  • Portari: Alphonse Areola (West Ham), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)
  • Fundași: Lucas Hernandez (Bayern Munich), Theo Hernandez (AC Milan), Presnel Kimpembe (PSG), Ibrahima Konate (Liverpool), Jules Kounde (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern Munich), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munich), Raphael Varane (Manchester United)
  • Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (Monaco), Matteo Guendouzi (OM), Adrien Rabiot (Juventus Turin), Aurelien Tchouameni (Real Madrid), Jordan Veretout (OM)
  • Atacanți: Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern Munich), Ousmane Dembele (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atletico de Madrid), Kylian Mbappe (PSG), Christopher Nkunku (Leipzig)

Etichete: franta , cupa mondiala , karim benzema , qatar 2022 , nkunku


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Video FCSB este noua campioană a României! Titlul, asigurat matematic după 2-1 cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Paris Saint-Germain a câștigat Ligue 1! Ultimul titlu pentru Kylian Mbappe în Franța

"Femeia din umbră" în timpul ocupaţiei Franţei de către Germania nazistă are 102 ani. Ce urmează să facă

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”