Gregg Berhalter, selecționerul Statelor Unite ale Americii / Foto: Getty Images

Selecționerul SUA, împăcat cu eliminarea de la Cupa Mondială din Qatar: ”Echipa a făcut progrese mari”

articol scris de Digi Sport
04.12.2022, 12:45
  • SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, duminică, 21:30, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Selecţionerul Statelor Unite ale Americii, Gregg Berhalter, a declarat după eliminarea în optimile de finală ale CM 2022 din Qatar în urma înfrângerii cu 1-3 în faţa Olandei, că echipa sa a progresat mult în ultimii ani şi are o identitate clară.

Gregg Berhalter, după eliminarea Statelor Unite de la Cupa Mondială din Qatar: ”Mai trebuie să lucrăm la calitatea atacului”

Felicitări Olandei. A fost un meci dificil, jucătorii au dat totul, au arătat că formează o echipă în adevăratul sens. În prima prima repriză am evoluat bine, dar am luat două goluri, după pauză am înscris şi noi, dar aproape imediat am primit al treilea gol.

E greu să recuperezi în astfel de situaţii. Eu sunt mândru de această echipă şi de felul în care face performanţă pe teren şi în afara lui. Am venit să arătăm lumii cum jucăm fotbal şi cred că am arătat parţial.

Trebuie să învăţăm din aceste meciuri. Cred că echipa a făcut progrese mari, are o identitate clară, jucători care sunt foarte dedicaţi unul faţă de celălalt. Olanda este neînvinsă de multă vreme, dar cred că am 'zguduit-o'.

La acest turneu am jucat bine în defensivă, încă mai trebuie să lucrăm la calitatea atacului. Momentan nu avem un Memphis Depay. În ceea ce mă priveşte pe mine, am fost concentrat pe acest turneu, acum mă voi gândi ce voi face mai departe”, a spus Berhalter, potrivit Agerpres.

Selecţionata Olandei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Statelor Unite cu scorul de 3-1 (2-0), sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în primul meci din optimi.

Americanii, care au ratat calificarea la turneul final din 2018 (Rusia), au reuşit acum să ajungă până în optimi, cu o echipă tânără, de perspectivă.

Americanii, în lacrimi după eliminarea în fața Olandei

Galerie Foto

Jucătorii americani au simțit că au avut șansa lor, în duelul contra Olandei, și că ar fi putut obține calificarea cu mai multă concentrare la finalizare.

Au avut destule oportunități, însă nu și inspirația pentru a le fructifica. Au fost eliminați de la Cupa Mondială din Qatar și au părăsit stadionul ”Khalifa International” din Doha în lacrimi.

Cei mai afectați jucători au părut Winston McKennie, Christian Pulisic și Walker Zimmerman, însă, cu siguranță, regretul este mare în tabăra americanilor.

Etichete: olanda , sua , cupa mondiala qatar , gregg berhalter. , selectioner sua


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Cel mai surprinzător discurs din SuperLigă: ”Nu m-am bucurat la golurile noastre! Îmi vine să plâng”

Live Video&Score Liverpool - Tottenham 2-0, ACUM, pe DGS 1. Radu Drăgușin, rezervă / Chelsea - West Ham 5-0

Cea mai slabă apărare din istoria Premier League! 100 de goluri primite într-un singur sezon

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Citeşte şi

Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare

Galerie Foto Ajax, umilință istorică

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”