Fanii FCSB-ului, prezenți la casele de bilete ale stadionului din Londra / Foto: Facebook-@karolydomos

Video&Foto Fanii FCSB-ului, de la 07:00 dimineața la casele de bilete din Londra, deși s-au pus în vânzare la 15:00

articol scris de Digi Sport
08.09.2022, 12:00
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Fanii FCSB-ului din Londra, dar și din alte zone din Anglia, care au dorit să fie diseară la stadion, la meciul cu West Ham United, primul al roș-albaștrilor în Grupa B a Conference League, 22:00, Live Text pe digisport.ro, au luat cu asalt casele de bilete ale arenei din capitala Angliei.

Fanii FCSB-ului, de la 07:00 dimineața la casele de bilete din Londra, deși s-au pus în vânzare la 15:00

  • FCSB o va înfrunta în prima etapă a grupelor UEFA Conference League pe West Ham United. Meciul se joacă joi, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Susținătorii vicecampioanei Ligii 1 s-au postat încă de la primele ore ale zilei de miercuri, începând cu ora 07:00, pentru a prinde un bilet la meci, în condițile în care casele s-au deschis la ora locală 15:00.

Zeci de suporteri ai FCSB-ului, dați peste cap de criza unei companii aeriene, care a suspendat brusc zborurile

Peste 200 de suporteri de-ai FCSB-ului și-au propus să ajungă la Londra, pentru a asista la meciul dintre West Ham și FCSB, primul al roș-albaștrilor în actuala ediție a grupelor Conference League, care se va juca joi, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe digisport.ro.

Mai toți fanii au apelat la companii low-cost pentru această deplasare. Unii doreau să plece de miercuri dimineața, alții de joi, de la prima oră, dar mulți dintre ei au primit o lovitură neașteptată.

Reprezentanții companiei Blue Air au decis azi, marți, 6 septembrie 2022, să anuleze toate zborurile pânî luni, 12 septembrie. Din informațiile digisport.ro, mulți suporteri de-ai roș-albaștrilor, peste 60, și-au cumpărat bilete pentru Londra de la această reprezentanță aeriană, una dintre cele mai cunoscute în România. 

”Datorită unei situații neprevăzute constând în poprirea tuturor conturilor companiei Blue Air Aviation S.A. de către Ministerul Mediului, Blue Air se află în imposibilitatea achitării costurilor curente, necesare pentru operarea zborurilor zilnice, motiv pentru care se vede obligată să sisteze toate zborurile programate a pleca de pe Aeroporturilor din România, până Luni, 12 Septembrie 2022”, se arată într-un comunicat de presă al companiei, potrivit Digi24.

Cei de la Blue Air le-au comunicat celor care și-au achiziționat bilete faptul că-și vor primi banii înapoi, dar nu este limpede și când se vor rambursa sumele. În plus, în afara celor 300 de euro pentru călătoria dus-întors, sunt suporteri care și-au achitat deja și cazarea la Londra, unii pentru două nopți, unii pentru o noapte, astfel că riscă să piardă și acești bani.

În afara fanilor din țară, cei de la FCSB se așteaptă pe un număr mult mai mare de susținători din Anglia.

Câți suporteri români erau așteptați la partida West Ham - FCSB, prima a "roș-albaștrilor" din grupele Conference League

Trupa lui Nicolae Dică va juca primul meci din grupe pe terenul celui mai greu adversar, însă bucureștenii vor avea parte de o susținere numeroasă la partida din Anglia. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord a celor de la FCSB, a anunțat, zilele trecute, că vicecampioana României va fi susținută la Londra de 6.000 - 7.000 de fani, un număr important ținând cont că disputa are loc în deplasare.

Bucureștenii se bazează foarte mult pe românii aflați în Anglia, însă Mustață anunța că o parte dintre suporteri vor face deplasarea din țară.

  • Capacitatea stadionului celor de la West Ham este de 62.500 de locuri 

"Cred că ne vom strânge în jur de 6.000-7.000 la meciul cu West Ham. Vor veni mulți fani și din România”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit ProSport.

FCSB face parte din grupa B, alături de West Ham, Anderlecht și SilkeborgBucureștenii vor avea un ”debut de foc” în grupele Conference League, potrivit programului anunțat de UEFA. ”Roș-albaștrii” vor merge la Londra pe 8 septembrie, unde se vor duela cu englezii de la West Ham, de la ora 22:00.

Programul FCSB-ului în Grupa B din Conference League

  • Prima etapă: 8 septembrie, 22:00: West Ham - FCSB
  • Etapa 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht
  • Etapa 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
  • Etapa 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
  • Etapa 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
  • Etapa 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham

Etichete: suporteri fcsb , galerie fcsb , west ham united - fcsb , bilete west ham fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică a reacționat, după ce Dan Șucu l-a ales pe Mircea Lucescu

Au fost prieteni ”la cataramă”, dar acum nu-și mai vorbesc. De ce s-a rupt ”prietenia” dintre Băluță și Mitriță

Video La peste trei luni de la ”cel mai ciudat transfer din istorie”, a debutat!

Live Video&Score Hermannstadt - Poli Iași 0-0, ACUM, în direct la Digi Sport 1. Moldovenii au avut un gol anulat

Citeşte şi

Exclusiv ”10 ani să nu mai intre!”. Florin Prunea a văzut ce au făcut suporterii FCSB-ului cu Rapid și nu s-a abținut

Video&Foto Gestul lui Coman care l-a făcut pe un copil să plângă. Ce s-a întâmplat după FCSB - Rapid

PEROZA cucerit toate privirile. Soția lui Chris Hemsworth, la cină într-un costum cu pantaloni scurți și pe tocuri

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Transformarea extraordinară a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogați români, după numeroasele operații estetice! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis pentru șoferii care fac asta pe drumurile din România, pare un gest nevinovat. Amenda este usturătoare citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Doja Cat a purtat un cearșaf pe post de rochie, pe străzile din NY. Fanii s-au împărțit în două tabere: Ți-a ales Kanye West ținuta?

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”