Ilie Dumitrescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv Ilie Dumitrescu a identificat erorile grave din strategia FCSB-ului: “Au fost surprinși”

articol scris de Digi Sport
14.10.2022, 23:49
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

FCSB este în criză, după două eșecuri cu 0-5 în grupele Conference League, ambele cu echipa daneză Silkeborg. Antrenorul Nicolae Dică nu vrea să-și dea demisia, dar este sub mare presiune.

Ilie Dumitrescu a identificat erorile grave din strategia FCSB-ului: “Au fost surprinși”

După al doilea 0-5 cu Silkeborg, în decurs de o săptămână, Gigi Becali vrea să treacă peste antrenor și să schimbe metodele de pregătire, după modelul cluburilor de peste hotare.

În direct la Digi Sport, Ilie Dumitrescu (53 de ani) a subliniat strategia greșită a "roș-albaștrilor", din punct de vedere tactic, în meciul cu Silkeborg.

În plus, fostul atacant consideră că FCSB nu are lideri pe teren, care să ajute echipa în momentele dificile.

"FCSB și-a asumat totul în Conference League. Când s-au văzut în situația în care au pierdut cu 5-0 în deplasare, cred că trebuia pregătit foarte serios returul. La modul să ai toate informațiile despre adversar.

Ne-au surprins ieri în multe momente de joc, danezii au făcut un joc excelent între linii, între fundașii centrali și Edjouma. Este vorba despre organizare de joc pe faza defensivă. Echipa a fost surprinsă. Sunt anumite detalii care decid jocul.

Am văzut o imagine pe care nu mai vreau să o văd cu un jucător de fotbal. M-a impresionat Târnovanu, reacția lui. În momente din astea, ai nevoie de lideri. În momentul de față, nu sunt mulți lideri. Singurul care a fost activ a fost Cordea", a spus Ilie Dumitrescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Ilie Dumitrescu: "Edjouma nu e bun în fața apărării"

Fostul internațional este de părere că marea problemă pentru FCSB este axul central. Ilie Dumitrescu avertizează că Malcom Edjouma este folosit greșit pe postul de mijlocaș central la închidere.

"Am mai tras o concluzie după meciul de aseară. Poziția lui Edjouma nu este de mijlocaș central, nu e bun în fața apărării. La noi în campionat poate să aibă cifre mai bune, să recupereze mingi.

La nivel internațional, cred că poziția lui este de inter, puțin mai avansat. Trebuie să pui în fața apărării un jucător de profil mai defensiv. De genul lui Meleke de la Voluntari.

Probleme au fost și la nivelul fundașilor centrali. Dar și la Barcelona sunt probleme, cu Pique și Garcia. Poți să rezolvi problema prin organizare foarte bună.

Trebuie să judecăm și în oglindă. Ceea ce s-a întâmplat la CFR, fiindcă antrenorul a avut continuitate pe banca tehnică", a mai spus Ilie Dumitrescu.

Etichete: nicolae dica , ilie dumitrescu , silkeborg , fcsb , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Video Bayern - Real Madrid 2-2. Vinicius a reușit o ”dublă” și finalista Champions League se va decide în Spania!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”Amenințarea” lui Kylian Mbappe, după ce PSG a pierdut turul cu Dortmund din semifinalele UCL

Răsturnare de situație! Decizia luată de Real Madrid în cazul lui Luka Modric

Edin Terzic îi avertizează pe jucătorii lui Dortmund după victoria la limită cu PSG: ”Va fi o altă poveste în retur!”

Video Exclusiv Mihai Rotaru și Decebal Rădulescu, dialog încins la TV. ”Un mincinos patologic. Rapidist frustrat” / ”Nu vă e rușine?”

Citeşte şi

Exclusiv Ilie Dumitrescu, impresionat de DOUĂ aspecte după Dortmund-PSG 1-0. ”119 km alergați / A fost superior”

Fotbaliștii de la FCSB îl așteaptă pe Gigi Becali la sărbătoarea de titlu: ”Ne-am bucura să fie alături de noi”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă