Jucatorii Corvinului Hunedoara / Foto; Facebook@corvinulhunedoara

Exclusiv Corvinul Hunedoara a fost repartizată greșit pentru noul sezon din Liga 3! Ce nu a respectat FRF

articol scris de Digi Sport
19.08.2022, 11:09
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Corvinul Hunedoara a ratat la finalul sezonului precedent promovarea în eșalonul secund, după ce a cedat la baraj în fața celor de la Minaur Baia Mare, astfel că va mai evolua încă un sezon în Liga 3.

Corvinul Hunedoara a fost repartizată greșit pentru noul sezon din Liga 3! Ce nu a respectat FRF

În cursul zilei de vineri, Federația Română de Fotbal a întocmit seriile pentru noul sezon din Liga 3. Cu toate acestea, forul național a făcut o eroare în dreptul formației Corvinul Hunedoara, pe care a repartizat-o greșit, din punct de vedere al criteriului geografic.

Concret, Corvinul va trebui să facă deplasări mai lungi față decât trebuia inițial, aspect care a fost imediat sesizat de către oficialii clubului. Hunedorenii au trimis deja o adresă către FRF și se pare că sunt gata să conteste și în instanță decizia celor de la "Casa Fotbalului".

Dacă va fi păstrată actuala serie, Corvinul Hunedoara va fi nevoită să facă deplasări de 225 km (Reghin), 193 km (Târgu Mureș), 181 km (Ungheni). Dacă ar fi fost repartizată corect, cel mai scurt drum ar fi fost cel până la Deva, de 14,6 km. 

Corvinul Hunedoara a transferat opt jucători. Doi fotbaliști, împrumutați de la Rapid

Corvinul Hunedoara s-a reunit pe data de patru iulie în vederea pregătirii noului sezon de Liga 3. La prima ședință de pregătire au fost prezenți 21 de jucători. Sub comanda lui Florin Maxim, antrenorul echipei, au rămas Antonio Bradu (mijlocaș, 20 de ani) și Ștefan Lefter (portar, 22 de ani), de la Rapid, sub formă de împrumut.

Ne bucurăm să anunțăm că doi dintre tinerii care au adunat minute multe în sezonul trecut, în tricoul Corvinului, Antonio Bradu și Ștefan Lefter (care aparțin de Rapid), rămân la #Hunedoara pentru încă un an!”, a transmis Corvinul Hunedoara, pe Facebook.

În total, în această perioadă de mercato, Corvinul Hunedoara a a ajuns la opt transferuri bifate: Marius Coman, Paul Mercioiu, Marius Chindriș, Claudiu Borțoneanu, Adrian Mar, Marius Lupu, Antonio Bradu și Ștefan Lefter.

Lotul Corvinului Hunedoara la reunire:

Portari: Ştefan Lefter, Roberto Rusu (născut în 2007, de la Atletico Arad)

Fundaşi: Flavius Iacob, Rafael Garutti, Antonio Vlad, Adrian Neacşu (ex-CSM Alexandria), Ionuţ Pop (ex-Gloria Lunca Teuz Cermei), Adrian Mar (ex-UTA)

Mijlocaşi: Alexandru Neacşa, Paul Mercioiu (ex-UTA), Marius Chindriş (ex-Petrolul), Claudiu Borţoneanu (ex-FC Voluntari), Antonio Bradu, Rafael Pocioian, Sebastian Lupuşor (revenit după împrumutul la Aurul Brad)

Atacanţi: Marius Lupu (ex-Metalurgistul Cugir), Andrei Roşu, Sergiu Arnăutu, Timotei Mitran, Andrei Hergheligiu, Marius Coman (ex-Petrolul)

Etichete: frf , liga 3 , corvinul hhunedoara , repartizare corvinul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un italian și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate de-a lungul vieții și a calculat câți bani a pierdut

Un italian din Brescia, care a colecționat toate lozurile necâștigătoare pe care le-a cumpărat de-a lungul vieții, a calculat câți bani a pierdut și vrea astfel să contribuie la creșterea gradului de conștientizare asupra pericolului pe care îl reprezintă dependența față de jocurile de noroc.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Video Cea mai în formă jucătoare din lume, un car de nervi în meciul cu Jaqueline Cristian: ”Vino aici! Mai mult respect”

”V-ați propus să mă luați la mișto?”. A aflat că FCSB a luat titlul și nu s-a abținut: ”Ca un cuțit în inimă”

Gigi Becali: ”Vine!”. A doua mutare a verii confirmată la FCSB

”Tatăl meu `a explodat`!” Fiica unui antrenor a spus totul: ”Eram minoră și e o infracțiune”. Cu ce se ocupă tânăra

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid - Universitatea Craiova 0-1, ACUM, Digi Sport 1. Andrei Ivan a deschis scorul în Giulești

Lovitura primită de Franța, cu o lună și jumătate înainte de EURO 2024

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

Citeşte şi

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

Și-a aflat sentința! Câte etape de suspendare a primit Bogdan Andone după criza de nervi din FC Botoșani - Dinamo

PEROZAre 77 de ani, dar nu se sfiește să-și arate silueta în rochii mulate: „Sunt criticată zilnic pentru felul în care mă îmbrac”

FILM NOWSofia Vergara, selfie-uri doar în body-uri mulate, în oglinda din baie. "Cineva să-mi ridice fața de pe podea", i-a scris Nicole Scherzinger

Horațiu Moldovan dă din lac în puț! Atletico îl vinde pe Oblak, dar Simeone a luat decizia transferului unui alt gigant citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum vrea Sorana Cîrstea s-o egaleze pe Simona Halep: ”Ea a câștigat deja, m-ar putea lăsa să câștig eu” citeşte ştirea pe ziare.com

O nouă monedă în România, bani noi de la BNR. Ce valoare are, cu ce ocazie s-a lansat citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”