Cristi Balaj / Foto: Captură Digi Sport

Cristi Balaj a răbufnit la adresa lui Marius Șumudică: ”La televizor sunt toți antrenori. El e dat afară de peste tot”

articol scris de Digi Sport
04.08.2023, 11:01
  • FOTBAL: Oviedo - Espanyol, duminică, 19:30, DGS 2

  • MEDIA: Fotbal European, duminică, 21:00, DGS 1

Cristi Balaj (51 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, a avut un discurs dur la adresa lui Marius Șumudică (52 de ani), antrenor liber de contract, după eliminarea grupării din Gruia, din preliminariile Conference League.

CFR Cluj a părăsit cupele europene, după ce a pierdut cu scorul de 2-3 la general duelul cu turcii de la Adana Demirspor.

Cristi Balaj, despre Marius Șumudică: ”Și-a pierdut respectul față de mine”

După eliminarea CFR-ului din Conference League, Cristi Balaj s-a declarat nemulțumit de comportamentul și declarațiile lui Marius Șumudică din ultimele zile.

Acum încearcă să găsească explicații. Eu îl înțeleg pe el. Cunoștea echipa Adana și din acest punct de vedere era normal să aibă acea declarație. Eu încerc să fiu cât se poate de realist. Nu știu dacă s-a bucurat sau nu că am pierdut la cum s-a exprimat sau a dat declarații despre CFR Cluj. Dar eu îl înțeleg pentru că Adana într-adevăr e un club foarte puternic, cu valori individuale, dar el nu știa ce echipă avem noi.

Știi cum e? La TV toți sunt mari antrenori. Au probleme doar atunci când activează. A fost dat afară de peste tot pe unde a fost. Păi nu își termină niciodată contractele, e dat afară de peste tot pe unde umblă.

O spune statistica, nu eu. Pentru că nu noi l-am dat afară. Se pare că el și-a pierdut respectul față de mine. Nu mai are același respect pe care îl avea când îl arbitram și a câștigat campionatul.

La cum vorbește… L-am auzit într-o intervenție la TV și m-a deranjat atitudinea lui. Era avocatul celor care i-au făcut și lui contractul la CFR Cluj. Spunea că nu a mai auzit de sume și să se dea 500 de mii de euro pe împrumut.

Nici eu nu am mai auzit să spună antrenorul că n-are clauză de reziliere și când e dat afară să apară clauza. Și dacă nu plătești 200 de mii de euro în 30 de zile să plătești 100 de mii de euro în plus. Păi și la cămătari dacă te duci pe stradă dai maxim 10%. Aia nu e dobândă, e cămătărie.

(n.r. – deci nu i-a ieșit lui Șumudică cu șanse zero) Doar acum? Dacă ne-am fi calificat nu aș fi spus nimic, pe cuvânt de onoare. Repet, și-a pierdut respectul față de mine la cum vorbește. Atunci când îl arbitram și a bătut-o pe FCSB la Giurgiu cu mine arbitru altfel mă saluta și își lăsa aplecat capul. Acum ne luăm la mișto”, a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Marius Șumudică a analizat dubla manșă dintre CFR Cluj și Adana Demirspor

La scurt timp după meci, Marius Șumudică (52 de ani), antrenor care nu îi dădea nicio șansă CFR-ului înainte de dubla manșă, a analizat prestația formației din Gruia. 

”CFR a avut o șansă enorm de mare și a irosit-o. În primul rând, Adana avea un singur meci oficial sezonul acesta, turul cu CFR. S-a văzut clar că diferența s-a făcut la nivel individual, Sari i-a luat la mână 50 de metri.

Diferență de valoare individuală. V-am spus de la început că Sari e un jucător care scoate foarte ușor adversari din joc. Golul primit la corner...

Eu nu sunt adeptul marcajului zonal, maximum cel mixt. Eu fac om la om. De ce? În zonă nu există responsabilitate. Jucătorul a stat pe loc, nu s-a mișcat.

Nu stau acum să critic ce a făcut Mandorlini, multe echipe fac marcaj zonal. Dar dacă o faci, nu ai voie să iei gol din 6 metri, având în vedere talia jucătorilor CFR-ului.

În momentul când au rămas în superioritate numerică, s-au mulțumit cu o posesie în treimea proprie. Era o șansă imensă, dar ei au fost mai periculoși 11 contra 11.

Foarte rar au jucat spre poarta adversă după ce au fost mai mulți. Nu am înțeles de ce, voiau să ajungă la loteria penalty-urilor? Mă așteptam să forțeze puțin.

Două schimbări defensive, Manea și Cvek. L-ai scos pe Bîrligea, care jucase foarte bine. Jefte e un jucător mult mai combinativ, ei aveau nevoie de unul care se lupta, cred că trebuiau să rămână cu doi atacanți. Adana se mulțumea cu prelungiri.

Așa am crezut de la început, poate m-am înșelat. Aici Mandorlini are merite că a format o echipă care joacă plăcut, într-un timp foarte scurt s-au construit relații de joc, cu transferuri foarte bune. Dar nu aveau voie să fie eliminați în circumstanțele din seara asta”, a spus Șumudică, la Digi Sport Special. 

VIDEO Rezumat Adana Demirspor - CFR Cluj 2-1

Etichete: marius sumudica , sumudica , balaj , cristi balaj , cfr cluj conference league , adana demirspor - cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Lecție de curaj de la un copil de 14 ani. Cu mâna fracturată, și-a salvat prietenul de la înec: „Mi-am dat ghipsul jos și am sărit”

Lecție de curaj oferită de un copil de 14 ani din Sibiu. Băiatul, cu mâna în ghips, și-a salvat prietenul de la înec.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Decizie scandaloasă în Rusia, înainte de primul meci al României la EURO! Ucrainenii au reacționat imediat

Au promovat după 16 ani! ”Atmosferă sud-americană” în cel mai mare oraș din România care nu a avut echipă în Liga 1

Tragedie în fotbal: a făcut meciul carierei cu adversara României, iar la 10 zile distanță a murit!

”Adevărata luptă a rușinii”: imagini reprobabile! Prima dispută din România dintre un bărbat și o femeie, KO după NOUĂ secunde

Ce nebunie! Echipa calificată deja în optimile EURO 2024, după doar un meci? ”Una dintre favoritele clare”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cere o avere pentru a semna și are un mesaj pentru toți cei care spun că n-ar face față la FCSB

Galerie Foto Slovenia - Danemarca 1-1. Surpriză la EURO 2024. Nordicii s-au aflat în avantaj o repriză și jumătate

Foto ”Cel mai dezgustător moment de la EURO 2024”. Selecționerul Olandei, într-o ipostază jenantă: ”Ce faaaci?”

Inter i-a decis viitorul lui Ionuț Radu

Citeşte şi

Exclusiv Daniel Niculae a plecat de la Rapid, dar nu s-a răzgândit: ”Eu cred și acum că era cea mai bună variantă”

Răsturnare de situație! Varga a anunțat noul președinte de la CFR, după ce a spus că Dani Coman va fi în proporție de 90%

PEROZ"La naiba! De ce ești tânăr?". Sienna Miller, despre iubirea cu partenerul cu 15 ani mai mic, în care nici ea nu credea

FILM NOWBlonda despre care Kevin Costner spune că e o "frumusețe incontestabilă" și "o mare actriță". Cum i-a întors ea complimentele

Surpriză în atacul României cu Ucraina la EURO 2024! Cum a câștigat Denis Drăguș bătălia titularizării citeşte ştirea pe Prosport.ro

Bianca Andreescu, tristă de ziua ei: a izbucnit în plâns după finală. "Bibi" a avut și un mesaj special pentru români VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Șoferii români al căror permis de conducere expiră la 2 ani. De ce a fost micșorată valabilitatea carnetului de șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori, o nouă apariție controversată. A ieșit la restaurant într-o mantie transparentă. Toate privirile, îndreptate spre ea

Digi World

Semnalul transmis de corpul tău care te avertizează că nu ar trebui să bei cafea. Poți face un test simplu în oglindă

Digi Animal World

Cât mănâncă pe zi cel mai gras câine din Cehia. Cântărește 125 de kilograme și are aproape un metru înălțime