Cristiano Ronaldo, căpitanul echipei Al-Nassr / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, în fața unui nou moment istoric! Presa din Portugalia a făcut anunțul

articol scris de Digi Sport
04.05.2023, 22:20
  • Premier League: Aston Villa - Chelsea, sâmbătă, 22:00, DGS 2

  • SuperLiga: FCSB - Farul, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Starul portughez Cristiano Ronaldo (38 de ani) se află în fața unui nou moment marcant pentru cariera lui. Căpitanul echipei Al-Nassr va fi decorat cu medalia de onoare a oraşului Lisabona, anunță presa portugheză.

Cristiano Ronaldo va primi medalia de onoare la Lisabona

Cristiano Ronaldo, recordman mondial de selecţii şi de goluri (198/122 pentru Portugalia), “a apărat şi a promovat mereu numele Lisabonei în lumea întreagă”, a afirmat primarul din Lisabona, Carlos Moedas.

"Istoria lui Cristiano Ronaldo, de mai multe ori considerat cel mai bun jucător din lume, este strâns legată de istoria Lisabonei", a adăugat primarul.

Cristiano Ronaldo, născut la Funchal, s-a format ca fotbalist la Sporting Lisabona, club la care a ajuns la vârsta de 12 ani. La Sporting, el a fost promovat la prima echipă de către antrenorul român Ladislau Boloni.

Pe 14 august 2002, Cristiano Ronaldo a debutat pentru Sporting într-un meci cu Inter Milano.

VIDEO Momentul în care Cristiano Ronaldo a debutat la Sporting Lisabona, la vârsta de 17 ani

În 2014, statuia din bronz a lui Cristiano Ronaldo a fost inaugurată la Funchal, oraşul natal al internaţionalului portughez.

Statuia cu o înălţime de 3,4 m şi cu o greutate de 800 kg, realizată de sculptorul Ricardo Veloza, a fost vandalizată ulterior și au apărut numeroase critici referitoare la chipul portughezului.

Galerie Foto

Postarea cu care Cristiano Ronaldo a spus tot, după zvonurile despre posibila despărțire de Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo (37 de ani) și Georgina Rodriguez (29 de ani) au ținut capul de afiș în presa internațională în ultima perioadă, de când au apărut zvonurile despre o posibilă despărțire.

Galerie Foto

Cei doi au negat, însă, mai mult sau mai puțin direct, informațiile apărute. Prima care a reacționat a fost Georgina Rodriguez, iar acum a venit rândul lui Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare în timp ce se sărută și ciocnește un pahar cu Georgina Rodriguez.

Mesajul ales de portughez pentru a descrie fotografia este sugestiv: ”În cinstea dragostei!”.

Anterior, Georgina Rodriguez scrisese pe rețelele sociale: ”Invidioșii inventează zvonurile, iar mincinoșii le răspândesc”.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo formează un cuplu din 2016.

Răspunsul lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a spus că va pleca de la Al-Nassr în vară

Deunăzi, jurnaliștii spanioli au transmis că Ronaldo nu vrea să-și ducă înțelegerea cu Al-Nassr, valabilă până pe 30 iunie 2025, la bun-sfârșit, în ciuda salariului enorm de 200 de milioane de euro anual, și ar dori să revină în Europa, la Real Madrid.

În cursul zilei de miercuri, Cristiano Ronaldo a răspuns zvonurilor cu o fotografie postată pe contul său de Instagram. Fotbalistul s-a relaxat la piscină și a purtat o șapcă pe care se putea distinge sigla lui Al-Nassr, cel mai probabil cu scopul de a-și arăta devotamentul pentru culorile clubului care-l plătește.

Fotografia postată de Cristiano Ronaldo după ce s-a spus că va pleca de la Al-Nassr / Foto: Instagram @cristiano

12 goluri în 12 meciuri sunt cifrele lui CR7 la Al-Nassr.

Dacă ar pleca, totuși, de la Al-Nassr în vară, Ronaldo ar avea și alte variante în afară de Real Madrid. Ar putea ajunge în MLS, dar și la Newcastle United, formație care are mari șanse să evolueze în grupele UEFA Champions League în sezonul următor.

Etichete: cristiano ronaldo , portugalia , lisabona , al nassr , medalie cristiano ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”

O familie din SUA a avut parte de un șoc după ce fiica lor s-a plâns săptămâni la rând că aude niște zgomote în camera ei. Ceea ce copila credea că este „un monstru” s-a dovedit a fi un stup uriaș cu peste 50.000 de albine, scrie People.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

La 64 de ani, Ioan Andone a dezvăluit cum îl cheamă, de fapt: ”Ce să fac?”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a dat 600.000€ pe un fotbalist la care nici nu s-a uitat: ”L-am luat în 3 secunde”

”Misterul” a fost deslușit! Antrenorul Parmei a dezvăluit de ce Dennis Man nu a fost în lot și ce urmează pentru român

Reacția surprinzătoare a lui Mohamed Salah, după scandalul cu Jurgen Klopp. ”Dacă vorbesc...”

Live Video&Text FCU Craiova - ”U” Cluj 1-1, ACUM, Digi Sport 1. Oltenii au restabilit egalitatea

Citeşte şi

Foto "Arată dezgustător". S-a umplut de mușchi după retragere, dar un fost coleg l-a pus la punct: "N-aș face la fel"

Al Nassr a pus ochii pe superstarul lui Manchester City! L-a vrut și în sezonul trecut

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Povestea misterioasei firme Gigi Becali LTD. A înființat-o în 2022 și a dizolvat-o în 2023, în Anglia citeşte ştirea pe Prosport.ro

Adversară de speriat pentru Jaqueline Cristian la Madrid: "Danimal" spulberă tot în ultima vreme citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale