Erik Lincar, în timpul unui meci / Foto: SportPictures

Criticat de Adi Popa, Erik Lincar a venit cu replica: ”Aveam așteptări mai mari!”

articol scris de Digi Sport
02.02.2024, 18:44
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Adi Popa (35 de ani) a revenit în vara anului 2023 la Concordia Chiajna, clubul care l-a dat fotbalului mare în urmă cu 11 ani.

După doar jumătate de an însă, Popa și-a reziliat contractul cu ilfovenii, pentru care a evoluat 5 meciuri.

Erik Lincar i-a dat replica lui Adi Popa

La scurt timp după plecarea de la echipă, Adi Popa a aruncat ”săgeți” la adresa antrenorului Erik Lincar (45 ani). Replica antrenorului nu s-a lăsat așteptată.

”Nu știu ce a declarat Adi Popa. De ce i s-a reziliat contractul trebuie să îl întrebați pe domnul președinte. O implicare am avut și eu, dar nu e problema mea, nu comentez eu de ce reziliează un jucător sau când vine un jucător. Depinde ce se înțelege prin scos din programul echipei. Eu zic că el a fost în vestiarul echipei și s-a antrenat cu echipa pe același teren. Dacă a fost pe același teren cu echipa, ce părere aveți? Eu vă zic adevărul.

În general, eu nu am conflicte cu jucătorii și nu țin minte să fi avut un conflict cu un jucător, vreodată. Dacă am o discuție cu ei, încerc să fiu foarte clar și să îmi exprim punctul de vedere, în ceea ce îl privește. Aveam așteptări mai mari de la el, dar asta nu înseamnă… Știți cum e, în fotbal jucătorii sunt într-o formă bună o perioadă, o formă bună în altă perioadă….”, a declarat Erik Lincar pentru playsport.ro.

Ce a spus Adi Popa despre Erik Lincar

Prin intermediul unor declarații date în exclusivitate pentru Digi Sport, cel porecelit "Motoreta" a dezvăluit cum s-a ajuns la o despărțire și a povestit de ce nu s-a înțeles cu antrenorul Erik Lincar.

"Pe cale amiabilă. M-am întâlnit cu președintele, cu domnul Tănase. Am discutat ca bărbații, la masă. Am ajuns la concluzia că e mai bine pentru ambele părți să reziliem amiabil. Între mine și conducere nu a existat niciun conflict. Nici cu antrenorul nu a existat, ci doar unul inventat și creat de dânsul.

Dacă ar fi să expun i-aș face o reclamă pozitivă sau negativă gratuită și nu văd rostul. Dacă aș spune cuvânt cu cuvânt prin ce am trecut, poate că unii ar crede că fabulez. E ceva de domeniul SF, nu are legătură cu fotbalul. Am încheiat cea mai grea perioadă a carierei. Mi s-a arătat cel mai puțin respect din partea antrenorului", a spus Adi Popa.

Etichete: concordia chiajna , adi popa , erik lincar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Starea președintelui iranian Raisi e „incertă” după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. TV iraniană difuzează „rugăciuni”

Un elicopter care îl transporta pe președintele iranian Ebrahim Raisi „a aterizat forțat” duminică, informează presa iraniană preluată de Reuters. Căutări intense sunt în desfăşurare duminică seara în nord-vestul Iranului pentru a găsi elicopterul implicat într-un accident şi la bordul căruia se aflau preşedintele Ebrahim Raisi şi ministrul de externe Hossein Amir-Abdollahian, în timp ce starea acestora încă nu este cunoscută şi televiziunea de stat de la Teheran a difuzat rugăciuni, transmit agenţiile internaţionale de presă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto Gestul lui Ronald Gavril față de Anamaria Prodan, după ce a câștigat centura WBC Latino

Oficial Simona Halep, OUT! Fostul lider mondial a luat decizia

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

S-a supărat și nu mai semnează prelungirea cu Real Madrid! I-au promis un salariu uriaș și i-au garantat locul de titular

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Răzvan Lucescu, unic în istoria de 98 de ani a lui PAOK! Cui i-a dedicat titlul: ”Boss, e pentru tine”

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Dramatic! Echipa retrogradată s-a decis după al cincilea criteriu de departajare

Citeşte şi

Liderul galeriei FCSB-ului, dialog ”aprins” cu Adi Popa în direct: ”Ia actele” / ”Dacă țipi, nu înseamnă că ai dreptate”

Reacția lui Adi Popa, după ce FCSB a câștigat titlul în SuperLiga

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fantastic ce a reușit Răzvan Lucescu, care e din nou campion în Grecia. Ultima etapă a fost dramatică citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Modul inedit prin care se relaxează un porcușor de Guineea. Adoră ca stăpâna lui să-i cânte la pian