Adrian Mutu a avut o primă reacție după dubla României cu Suedia și Feroe

Reacția lui Adrian Mutu, după momentele tensionate de la națională. Ce a spus de Mitriță, Stanciu și Contra

29.03.2019, 00:16
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Adrian Mutu (40 de ani) a avut o primă reacție după cele două meciuri ale României din cadrul preliminariilor EURO 2020. "Briliantul" nu a evitat cele mai sensibile subiecte cu privire la echipa națională, după partidele cu Suedia și Feroe.

Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Alexandru Mitriță, care a fost criticat după prestația din Suedia. Mai mult, fostul căpitan al Universității Craiova nu a fost inclus în lotul pentru partida cu Feroe, iar în spațiul public au apărut informații conform cărora acesta ar fi avut un conflict cu selecționerul Cosmin Contra, lucru negat ulterior de ambii, în direct la Digi Sport.

"E foarte mare presiunea la națională și e destul de greu pentru un jucător de 24 de ani, ca Mitriță, să fie mereu la cel mai înalt nivel. Dacă are un meci mai puțin reușit, nu cred că ajută pe nimeni dacă îl facem praf. Înțeleg și sunt de acord cu critica, mai ales dacă e constructivă. Nu sunt de acord cu atacurile și cu jignirile la adresa jucătorilor. E adevărat că Mitriță nu a fost eficient atât cât a jucat cu Suedia, dar pentru asta a fost deja taxat de Cosmin. Nu zice nimeni să îi lăudăm pe jucători când nu merită, dar cred că se exagerează cu atacurile", a scris Adrian Mutu pe Facebook.

Adrian Mutu sare și în apărea lui Nicolae Stanciu

Adrrian Mutu i-a luat apărarea și lui Nicolae Stanciu, care a răbufnit la finalul partidei cu Feroe.  Actualul "decar" al naționalei a spus că a avut o prestație bună în cele două meciuri ale României, în contextul în care a fost criticat dur pentru evoluțiile sale, mai ales de fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir.

"Nici Stanciu nu a făcut meciurile carierei de data asta, dar nu înseamnă că la următorul meci nu ne poate aduce toate punctele. Știe și el că poate mult mai mult decât atât. A arătat deja că e un fotbalist pe care România se poate baza și sunt sigur că va avea un parcurs lung la națională. În zona Golfului, unde joacă Stanciu, e un fotbal la fel de competitiv că cel din estul Europei", a mai scris Adrian Mutu.

Adrian Mutu: "Eu am încredere în munca lui Contra"

Nici selecționerul Cosmin Contra nu a scăpat de critici. Cei mai vocali au fost cei de la FCSB. Florin Tănase a declarat, la finalul partidei cu Astra, că merita să fie convocat pentru dubla cu Suedia și Feroe. Ulterior, și Gigi Becali i-a transmis lui Contra că a convocat prea puțini jucători de la FCSB. 

"Am văzut că au fost foarte multe critici și la adresa lui Cosmin cu privire la selecție, la primul 11 și la schimbări. Suntem 20 de milioane de selecționeri în România și la fel de bine știm că niciodată nu suntem de acord cu alegerile pe care le face selecționerul, mai ales când echipa pierde și că jucătorii care nu au jucat erau cei mai buni. Eu am încredere în munca lui Contra și a staff-ului lui și mi-aș dori să văd mai multă susținere pentru națională noastră, mai multe critici constructive și mai puține atacuri subiective și direcționate", a scris Adrian Mutu.

Etichete: adrian mutu , cosmin contra , nicolae stanciu , alexandru mitrita


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Lovitura primită de Petrolul Ploiești

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Adrian Mutu, fără milă după ce a fost făcut ”praf” de fostul lui jucător: ”Mi-ar fi rușine! Are probleme, divorțează”

Adrian Mutu, pregătit să semneze un nou contract. Ce condiții a pus ”Briliantul”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă