"Dacă e adevărat, nu îl apucă 25 de ani!" Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir despre "Mbappe" Coman

06.07.2018, 14:07
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la vedeta celor de la FCSB, Florinel Coman. "Oracolul din Bălcești" a spus că, din ce a auzit, Coman ar fuma peste un pachet de țigări pe zi. De altfel, nu este un secret că fotbalistul căruia Becali i-a pus clauză de reziliere de 100 de milioane de euro fumează.

"Am auzit că Florinel Coman fumează un pachet şi ceva pe zi. Dacă e adevărat, nu îl apucă 25 de ani", a spus Dumitru Dragomir la ProSport.

În 2017, Gigi Becali a dezvăluit ce discuție a avut cu Florinel Coman.

"Eu îl sun zilnic pe Coman și-i zic: ’băi, Florinele, te rog eu frumos nu mai fuma. Am dat mulți bani pe tine. Eu, patron, n-am sunat niciun jucător, dar la el am intervenit. L-am sunat trei zile la rând să-l întreb câte țigări fumează., am stat numai pe el. În ultima zi, când l-am sunat, mi-a spus că a aruncat pachetul de țigări pentru că s-a lăsat de fumat, așa cum mi-a promis”, a dezvăluit Becali în 2017, la Digi Sport.

Fumatul pare să fie și motivul pentru care Gigi Becali nu l-a transferat pe Cicâldău la FCSB. Înainte de semna cu Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău a fost dorit de FCSB. Cu toate acestea, discuțiile nici măcar nu și-au mai avut rostul după ce Gigi Becali ar fi aflat că mijlocașul de 20 de ani fumează, conform ProSport.

Președintele de imagine al roș-albaștrilor, Helmuth Duckadam, a oferit o altă explicație.

"Unde să mai joace și Cicâldău? Acum, sincer, la câți mijlocași avem, unde putea el să mai joace? Noi avem acolo destui fotbaliști, care au fost aduși tot de la Hagi, pe milioane de euro, ceea ce înseamnă că sunt buni", a spus Duckadam la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI: 

Etichete: dumitru dragomir , gigi becali , fcsb , florinel coman , coman fumeaza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Mihai Stoica a spus ce urmează pentru FCSB, după ce a devenit campioană

Reacția lui Florinel Coman, după ce FCSB și-a adjudecat titlul la meciul cu Farul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”