Messi e cel mai bun marcator din istoria Argentinei, cu 65 de goluri în 128 de selecții

"Dacă Messi se retrage, Argentina nu mai câștigă un meci trei ani". Previziunea sumbră a unei legende a Barcelonei

15.08.2018, 09:10
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Decizia lui Lionel Messi de a se retrage temporar din naționala Argentinei a făcut ocolul lumii. Hristo Stoichkov e convins că, dacă starul Barcelonei va spune adio definitiv naționalei albiceleste, aceasta nu va mai fi capabilă să câștige vreun meci în următorii trei ani.

"Dacă îl scoatem mâine din acea echipă pe Lionel Messi, Argentina nu va mai câștiga un meci în următorii trei ani", a declarat Stoichkov pentru publicația argentiniană Ole.

Bulgarul de 52 de ani, fost star al Barcelonei, a analizat și prestația Argentinei de la Cupa Mondială din Rusia, acolo unde trupa lui Messi s-a oprit în optimi, eliminată de viitoarea campioană, Franța. Stoichkov a sintetizat scurt jocul sud-americanilor: "Ce joacă Argentina? Asta e marea întrebare".

Bulgarul face referire la lipsa unui stil consacrat al argentinienilor.

"În primul rând, trebuie să știi ce fel de fotbal vrei, dacă vrei să depinzi de Messi sau de cei 22 de jucători. Fotbalul Argentinei trebuie să aibă o structură, iar eu nu am o idee clară despre ce vrea noul președinte al Federației. Ce vrea să joace Argentina? Asta e marea întrebare", a spus bulgarul.

"E un rahat de minciună inventată de cineva de mult timp. Așa că eu ar trebui să fiu antrenorul Argentinei pentru că sunt prieten cu Messi? Pură minciună. Cum de pot exista astfel de oameni?", a completat Stoichkov.

Bulgarul a încheiat surprinzător, spunând că "sunt mulți argentinieni care nu știu cine e Lionel Messi și nu îl cunosc. Mulți îl văd, dar nu îl cunosc. Eu îl cunosc foarte bine și pot să spun că niciodată nu s-a implicat într-o echipă".

Declarația lui Stoichkov vine în contextul în care în ultima vreme s-a spus că Messi este cel care poate schimba antrenorii după bunul plac și că poate impune acestora jucătorii pe care să-i folosească.

Primele modificări majore au fost pe banca tehnică a dublei campioane mondiale. Jorge Sampaoli a fost demis, iar în locul lui au fost numiți Lionel Scaloni și Pablo Aimar. Cei doi vor asigura interimatul pentru meciurile amicale din acest an, în care Messi, nu va fi convocat pentru partidele amicale.

Messi e cel mai bun marcator din istoria Argentinei, cu 65 de goluri în 128 de selecții.

Etichete: argentina , lionel messi , messi argentina , hristo stoichkov , messi stoichkov


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf

O companie austriacă vrea să construiască pentru miliardari un superiaht care se poate transforma într-un submarin. Reprezentanții firmei spun că superiahtul va avea mai multe facilități, printre care se numără și un heliport, un balon cu aer cald, o piscină, o sală de gimnastică, o galerie de artă și un cinematograf, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Cum au fost surprinși Mihai Pintilii și Elias Charalambous, după ce FCSB a câștigat titlul. Ipostază rară

Exclusiv ”O să-i dau bani mulți!”. Anunțul lui Gigi Becali în miez de noapte

Exclusiv Darius Olaru, pus în dificultate de ”reporterul” David Miculescu. ”Secretul” pasei de gol

Oficial A semnat cu PSG până în 2029: ”E un vis pe care îl trăiesc”

Citeşte şi

Lionel Messi, eroul unei expoziții inedite. Ce mesaj a transmis starul argentinian

Foto A intrat pe teren pentru un selfie, dar a aflat imediat de ce bodyguardul lui Messi primește 230.000€ pe lună

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWNicole Kidman, strălucitoare precum un trofeu Oscar. Blonda și-a etalat silueta zveltă și statuară într-o rochie aurie cu paiete

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”