Dan Petrescu, la o conferință de presă a celor de la CFR Cluj / Foto: Sport Pictures

Dan Petrescu a criticat din nou deciziile FRF: "Ce să mai zic? Asta primesc echipele din România"

18.09.2019, 20:44
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Dan Petrescu a atacat din nou conducerea Federației Române de Fotbal, care, potrivit antrenorului de la CFR Cluj, nu ține cont de solicitările singurei echipe calificate într-o cupă europeană.

La conferința de presă dinaintea primei partide din grupele Europa League, cea cu Lazio, "Bursucul" a criticat din nou deciziile FRF.

Campioana României are de disputat foarte multe meciuri, așa că a cerut din nou amânarea unuia dintre ele, pentru că jucătorii resimt oboseala. Dan Petrescu și-ar fi dorit ca meciul dintre CFR și FC Botoșani, din șaisprezecimile Cupei României, să se joace altă dată, dar s-a lovit din nou de un refuz.

"Ce să mai zic? Federația a refuzat. Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România. Echipele din Serbia, Kazahstan sau Olanda au primit tot ce au cerut, de fiecare dată. Noi până acum nu am primit nimic. Ne vedem de treabă, urmează șase meciuri în 20 de zile și o să încercăm să câștigăm cât mai multe. Consider totuși că meritam mai mult respect!", a fost mesajul lui Dan Petrescu pentru FRF.

Clujenii vor întâlni formația lui Marius Croitoru miercuri, 25 septembrie, ora 21:30, iar partida va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS/RDS.

CFR Cluj - Lazio | Emmanuel Culio va reveni, după o absență de 10 meciuri

CFR Cluj va disputa primul meci din grupele Europa League din acest sezon , pe teren propriu, în compania italienilor de la Lazio Roma. Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor, a vorbit despre regretele pe care le are înainte de partida cu echipa lui Ștefan Radu (32 de ani), dar a dat și o veste foarte bună suporterilor.

Dan Petrescu are motive de tristețe înainte de meciul cu echipa din capitala Italiei, dar și un mare motiv de bucurie. Culio este refăcut și poate evolua în partida cu Lazio: "Nu îmi reproșez că nu l-am introdus în lot pe Vinicius, nu am avut ce să fac, dar îmi pare rău, avem prea puțini jucători pe listă. Culio (36 de ani) face parte din lotul pentru meciul de mâine, dar sunt mulți jucători care nu au meciuri în picioare... Din păcate Michael Pereira (31 de ani) s-a accidentat, Rondon (33 de ani) nu face parte din lot... Am avut foarte multe meciuri, iar lucrul ăsta s-a resimțit asupra noastră. Urmează șase meciuri de foc și avem nevoie de toți jucătorii".

Revenirea lui Emmanuel Culio este foarte importantă pentru CFR Cluj. Jucătorul de 36 de ani este cel mai bun jucător de la formația lui Dan Petrescu și poate juca cu Lazio, după aproape două luni de indisponibilitate. Argentinianul s-a accidentat chiar înainte de dubla cu Celtic și a ratat nu mai puțin de 10 partide ale echipei, în toate competițiile. 

Etichete: cfr cluj , lazio , frf , dan petrescu , botosani - cfr cluj , cfr cluj lazio


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Costel Gâlcă a făcut toate calculele înaintea derby-ului cu FCSB. De ce este cel mai greu meci al oltenilor

Rangers i-a decis soarta lui Ianis Hagi! Informația venită din Scoția: ”Legăturile sunt arse”

Foto Afacerea de 10 milioane de euro de la Arena Națională de care s-a ales praful

Nu a mai jucat de nouă luni, iar Carlo Ancelotti l-a anunțat titular: ”Suntem cu toții încântați”

Citeşte şi

Lovitura primită de CFR Cluj!

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vine pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”