Gigi Becali / Foto: Sport Pictures

Rotariu vrea să plece de la Alkmaar, iar Gigi Becali nu este singurul care dorește să-l transfere

17.12.2018, 13:50
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Veste excelentă pentru Gigi Becali. Dorin Rotariu are mari șanse să plece din Olanda, oportunitate care poate fi vânată de FCSB.

Dorin Rotariu, nemulțumit de faptul că bifează apariții sporadice în tricoul celor de la AZ Alkmaar, va avea în curând o discuție decisivă cu conducerea clubului olandez. Dragoș Boboc, impresarul fotbalistului, a dezvăluit fapul că cel mai probabil, Rotariu va părăsi Eredivisie. 

"Dorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină. Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă", a dezvăluit impresarul lui Dorin Rotariu pentru Prosport.

FCSB are concurență pentru semnătura lui Dorin Rotariu

În aceste condiții, cresc șansele ca transferul lui Dorin Rotariu la FCSB să se concretizeze, însă Gigi Becali nu este singur în cursa pentru fostul dinamovist. 

"Nu ştiu ce să spun acum. Dar sunt ceva interese, au sunat echipe din străinătate. Din Belgia, o echipă din Belgia şi încă o echipă din Olanda, care era interesată de el înainte să ajungă la Brugge", a declarat Dragoș Boboc.

În urmă cu o lună de zile, presa din Belgia anunța negocierile dintre Brugge și FCSB: "Negocierile dintre Brugge şi FCSB sunt în toi şi au intrat în linie dreaptă. Dacă totul decurge conform planului, Rotariu se va întoarce în România pentru două milioane de euro. Ambele părţi îşi doresc să finalizeze afacerea", au notat belgienii de la Voetbal24.be.

La începutul lui noiembrie, Gigi Becali se declara optimist în privința transferului: "Nu am terminat negocierile, dar mai degrabă, da, vine. Nu vreau să spun mai mult. Când nu mai vreau un jucător, dau de la mine 100.000 ca să plece. Ei, dacă nu îl mai vor, trebuie să ceară jumătate de preț. Nu pot spune mai multe, poate nu le convine. Dacă vă spun eu ce și cum, va trebui să dau mai mult cu 200-300.000. Eu încerc să spun adevărul", a declarat Gigi Becali în direct la Digi Sport.

Etichete: transferuri , gigi becali , az alkmaar , dorin rotariu , dragos boboc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Citeşte şi

Victor Becali a spus care sunt șansele ca FCSB să ajungă în Champions League

A auzit ce transferuri vrea să facă Gigi Becali și a dat verdictul: ”Nu știu dacă poate să-i ia locul”

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”