Edi Iordănescu și Gigi Becali / Foto: Colaj captură Youtube@FRFTV & Inquam Photo

Dumitru Dragomir a spus care e, de fapt, relația dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu, după "cazul Olaru"

articol scris de Digi Sport
20.10.2023, 12:55
  • Premier League: Tottenham - Burnley, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - CFR Cluj, sâmbătă, 20:00, DGS 1

Absența lui Darius Olaru (25 de ani) din lotul României pentru meciul cu Andorra, 4-0, a dus la un scandal între Gigi Becali (65 ani), patronul FCSB, și Edi Iordănescu (45 ani), selecționerul primei reprezentative. 

Dumitru Dragomir, dezvăluiri despre relația Gigi Becali - Edi Iordănescu

Dumitru Dragomir (77 ani), fostul președinte al LPF, a dezvăluit că între cei doi nu există, de fapt, un conflict. "Corleone" este ferm convins că discuțiile aprinse au pornit din cauza faptului că latifundiarului din Pipera nu îi place să fie contrazis. 

Fost antrenor la FCSB, Edi Iordănescu a plecat de la echipă după un mandat care a cuprins doar 12 meciuri, nemulțumit că Gigi Becali a criticat des prestațiile jucătorilor.

“E se răzbună Edi pe el. Îl doare la pălărie și pe unul și pe altul. N-are în totalitate dreptate nici Gigi. Și el mai dă cu nuca în perete. Nu e o râcă între ei. Ce vrea Gigi? Cum te porți, așa se poartă.

Ăla dacă poate bineînțeles că i-o trage. Ce? Trăiește din banii lui Gigi? Toți copiii sunt aranjați, toți copiii au învățat carte, Iordănescu a avut grijă de familie. Gigi nu suportă ca cineva să-l contreze sau ceva”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Gigi Becali s-a răzgândit în privința lui Dorin Rotariu

Gigi Becali a anunțat deja că Dorin Rotariu va evolua ca titular în meciul contra celor de la FC Voluntari, care va avea loc duminică, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1, în etapa a 13-a a SuperLigii, iar acum face noi precizări despre fotbalistul venit liber de contract.

Deși inițial anunța că Dorin Rotariu va fi utilizat pe poziția de atacant cetral, acum Gigi Becali a vorbit despre utilizarea fotbalistului în flancul drept.

”Eu i-am zis că el joacă și număr 9, eu l-am întrebat pe băiat, a zis că joacă și număr 9. Mi-a zis că îi place cel mai mult în dreapta, dar că joacă trei posturi, atacant, al doilea vârf și în dreapta. Nu era un secret, mi-a zis băiatul că cel mai bun randament îl dă în dreapta. Și eu știam că el joacă în dreapta. Eu l-am luat ca atacant, nu ca număr '9'.

Noi aveam o problemă în dreapta, că vârf e și Compagno, și Băluță. În dreapta nici Tavi nu funcționa bine, nici Miculescu. De când a plecat Cordea aveam o problemă. Mi-a plăcut de Băluță, dar am zis că el va juca titular și cu asta-basta. Dacă el nu joacă bine, după 45 de minute, joacă altul. Eu am foarte mare încredere.

Când l-am luat pe Rotariu, aceleași persoane au zis că nu a mai jucat de multă vreme, că nu știu ce. Și MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme. I-am zis că îl iau că mi-a plăcut de el de atunci. După trei zile de antrenament, MM mi-a zis ’Băi, Gigi, ăsta e așa cum ai zis tu, e bun rău de tot. E fotbal”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Etichete: dumitru dragomir , edi iordanescu , gigi becali


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Aurora boreală în România. O furtună solară de o intensitate rară a produs spectaculosul fenomen

ACTUALIZARE Fenomen rar vizibil aseară pe cerul României, care seamănă cu aurora boreală. În Alba, de exemplu, cerul nopții s-a colorat în nuanțe de roșu. Imagini spectaculoase au fost surprinse în Austria, Germania, Elveția și Italia, iar totul a fost rezultatul unei uriașe furtuni solare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, bun de plată? Cum poate ajunge să plătească o avere pentru Siyabonga Ngezana

Video Viral instant! Ce a pățit Andreea Bălan la un concert: ”Dezastru!”. Reacția artistei, ”de milioane”

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Exclusiv Cine ar fi, până la urmă, noul antrenor al Rapidului: "5 titluri și 4 cupe!"

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Răbufnire în direct: ”De ce nu poate să antreneze Rapidul? Nu am nimic cu ei, dar nu știu nimic”

Exclusiv Florin Prunea e convins: șansele lui Dinamo ”au crescut foarte mult” în meciul ”pe viață și pe moarte” cu UTA Arad

Perfecțiune! Ce a făcut Ianis Hagi în meciul cu locul doi din Spania, în care a fost decisiv în minutul 90+9

Kylian Mbappe și-a luat adio de la toată lumea, dar a uitat de cel mai important om de la PSG

Citeşte şi

Jackpot! Salariu de 5 milioane de euro pentru Edi Iordănescu

Motivul pentru care Gigi Becali ”nu a îndrăznit” să îl aducă pe Mircea Lucescu la FCSB

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Variantă neverosimilă pentru Rapid! Dan Șucu încearcă să îl aducă pe fostul manager de la West Ham și Newcastle citeşte ştirea pe Prosport.ro

Reacția lui Djokovic după ce a fost lovit în cap la Roma. Autorul a fost identificat VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Un neurochirurg de 83 de ani, triatlonist pasionat, își împărtășește cele 4 principii pentru o viață lungă și sănătoasă. Până la 40 de ani de abia putea urca scările

Digi Animal World

Momentul când pompierii din Neamţ salvează o căprioară blocată în albia unui râu. Ce s-a întâmplat cu animalul ulterior