Echipa din România care s-a desființat, dar a fost suspendată de FRF cu 14 puncte. ”Mă, de ce mai stai?”

articol scris de Digi Sport
12.01.2024, 11:47
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Situație nemaiîntâlnită în fotbalul românesc. ACS FC Brașov Steagul Renaște a primit o nouă sanacțiune drastică din partea FRF, numai că echipa s-a desființat.

ACS FC Brașov Steagul Renaște, depunctată recent de FRF cu 14 puncte

ACS FC Brașov Steagul Renaște nu a primit ”certificatul de participare” pentru actualul sezon din Liga 2, astfel că echipa s-a desființat. Clubul de sub Tâmpa și-a mai păstrat doar centrul de juniori și echipa U19, astfel că aceasta va fi cea care va suporta pedeapsa.

”Stegarii” au atacat la TAS decizia legată de neacordarea certificatului de participare în al doilea eșalon, au pierdut, așa că au fost retrogradați în Liga 3. Nemulțumiți de ce li s-a întâmplat, cei de la Brașov au decis desființarea echipei de seniori.

În acest caz, toate aceste sancțiuni venite de la FRF vor fi suportate de către echipa U19 a clubului.

Din cauza neplății datoriilor către Daniel Mutu, Levente Mihok, Marius Burlacu, Florin Dumbravă și Liviu Dîrstar, FC Brașov U19 a primit o nouă depunctare. A mai pierdut 14 puncte și a ajuns la un total de -40, susține gsp.ro.

”Nu vreau să dau bir cu fugiții. Am o carieră în spate”

Brașovenii au primit termen pentru a achita datoriile până pe 17 ianuarie, ora 15:00. Dacă plățile nu vor fi confirmate, depunctările vor continua. În tot acest timp, cei de la Steagul Renaște nu pot efectua transferuri.

”Multă lume mă întreabă, 'măi, de ce mai stai?'. Eu sunt neplătit din luna mai (n.r. - 2023). Nu vreau să dau bir cu fugiții. Am o carieră în spate ca jucător și acum ca antrenor nu voi părăsi corabia la greu.

Simt că i-aș dezamăgi și pe copii și pe părinți. Ce va fi în vară, chiar nu știu”, spunea Marian Constantinescu , antrenor la FC Brașov U19, în decembrie 2023, potrivit monitorulexpres.ro.

Etichete: frf , marian constantinescu , comisii frf , acs fc brașov steagul renaște , brasov sanctionata


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mihai Leu, internat de urgenţă din cauza unor complicaţii după o operaţie

Campionul la box şi raliu Mihai Leu a fost internat de urgenţă, vineri seară, la spitalul din Hunedoara, de unde a fost transferat apoi la Bucureşti.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

Pică recordul! Nebunie pe piața transferurilor: clauza de 127.000.000€, gata să fie achitată!

Antrenor pentru FCSB! Urmează întâlnirea decisivă pentru semnarea contractului

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali nu s-a mai abținut după FCSB - CFR: ”Spune, bă, adevărul! Nota 2 pentru obrăznicie”

Video Faza serii! Gestul lui Joyskim Dawa, după ce un copil a izbucnit în plâns și i-a spus de unde a venit special pentru meci

Exclusiv Gigi Becali a făcut anunțul la finalul meciului FCSB - CFR: 500.000 € pentru Florinel Coman

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Citeşte şi

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

Și-a aflat sentința! Câte etape de suspendare a primit Bogdan Andone după criza de nervi din FC Botoșani - Dinamo

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fabulos: cum s-a prezentat Djokovic la antrenament după incidentul de ieri VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 53 de ani, dar ar putea fi confundată cu o tânără de 30. Loredana Groza, zeiță într-o fustă scurtă și corset: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”