Antrenament al echipei naționale

”A simțit dureri, nu-l vom folosi la meciul cu Muntenegru!” Problemă de ultimă oră pentru Contra

06.09.2018, 13:19
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Cosmin Contra (41 de ani) are ambiția de a începe cu dreptul Liga Națiunilor și tocmai de aceea a pregătit cu minuțiozitate partida cu Muntenegru de vineri seară, de la Ploiești, 21:45, care se va disputa cu tribunele închise. Selecționerul știa din start că nu se poate baza pe Răzvan Marin, care este suspendat, dar a mai primit o veste proastă. Nici Eric Bicfalvi nu va face parte din lot.

Meciurile cu Muntenegru şi Serbia sunt programate pe 7, respectiv 10 septembrie. Primul joc va avea loc la Ploieşti, pe arena "Ilie Oană", fără spectatori, de la 21:45. A doua partidă se va disputa, la Belgrad, tot de la 21:45

”Bicfalvi a simțit niște dureri și cel mai probabil nu-l vom forța pentru meciul de mâine. Nu vrem să i se agraveze problema, mai ales că vrem să-l recuperăm pentru meciul cu Serbia”, a spus Contra. Selecționerul a explicat că, în mare, cunoaște primul 11, dar a spus că se va decide total abia în dimineața partidei.

”În principiu știu cu cine vom juca cu Muntenegru, dar decizia finală o voi lua în dimineața partidei. Întotdeauna las noaptea de dinaintea partidei să treacă și în funcție de ce feeling voi avea, voi lua o decizie. În plus, mâine dimineață va exista și o sesiune de antrenament, așa că vom vedea”, a mai spus Contra.

”Sunt încrezător, pentru că băieții s-au antrenat foarte bine, au venit foarte concentrați la lot, conștienți de importanța de a începe bine această competiție și sper să ne prezentăm la ora jocului la fel de bine cum am făcut-o săptămâna aceasta, dar și la ultimele amicale. Acum este o altfel de campanie, ce-a fost acum doi ani la Mondiale, a fost. E important că s-a văzut o schimbare în jocul echipei naționale  și suntem încrezători că putem arăta altfel, mai bine ca acum doi ani”, a mai spus, tăios și sigur pe el, Cosmin Contra. 

Regulament Liga Națiunilor

Lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Muntenegru şi Serbia

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 12/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 3/1), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Mihai Bălașa (FCSB, 4/0), Alin Toșca (PAOK Salonic, 13/0), Nicușor Bancu (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Mihai Pintilii (FCSB, 42/1), Tudor Băluță (FC Viitorul, 1/0), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (Krylia Sovetov, 3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2), Alexandru Mitriță (U Craiova 1948 Club Sportiv, 3/0)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), George Țucudean (CFR Cluj, 5/1), Denis Drăguș (FC Viitorul, 0/0).

Tricolorii vor debuta în noua competiție organizată de UEFA contra Muntenegrului, pe 7 septembrie, la Ploiești, pe Stadionul "Ilie Oană". Partida se va disputa însă fără spectatori, în urma unei sancţiuni primite în preliminariile Euro 2016, pentru mesajele cu tentă rasistă şi xenofobă afişate la meciul cu Grecia, de pe teren propriu.

România va juca derby-ul grupei a patra din Liga C (al treilea eşalon valoric) pe 14 octombrie, contra Serbiei, pe Arena Națională din Bucureşti.

Programul meciurilor din grupa României

7 septembrie: România - Muntenegru (stadion "Ilie Oană", Ploiești), Lituania - Serbia (ora 21:45)
10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania (ora 21:45)
11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia (ora 21:45)
14 octombrie: România - Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania - Muntenegru (ora 21:45)
17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania (ora 21:45)
20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România (ora 21:45)

Etichete: romania muntenegru , eric bicfalvi , cosmin contra , razvan marin , bicfalvi accidentat , absenti romania muntenegru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Exclusiv Decizia luată de Rapid, după gestul făcut de Ermal Kasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Citeşte şi

Răzvan Marin, cel mai mai bun de pe teren pentru Empoli în duelul cu Lecce. Nota primită de mijlocașul român

Video Răzvan Marin, cea mai mare notă din tabăra lui Empoli în meciul cu Inter + românul a fost aproape de un super-gol

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”