Adrian Ilie, într-un interviu acordat pentru Digi Sport / Captură Digi Sport

Adi Ilie critică strategia României în meciul cu Slovenia: “Trebuie schimbat sistemul de joc”

articol scris de Digi Sport
18.11.2022, 12:51
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

România a pierdut meciul amical cu Sloveniascor 1-2, la Cluj-Napoca. "Tricolorii" au înregistrat doar două victorii în 2022.

  • Pentru România urmează duelul cu Republica Moldova, programat pe 20 noiembrie, de la ora 20:30, pe Stadionul ”Zimbru” din Chișinău.

Nemulțumirile lui Adrian Ilie după România - Slovenia 1-2: "Facem foarte multe greșeli"

Benjamin Sesko (26’) și Andraz Sporar (32’) au marcat pentru Slovenia, iar Denis Drăguș a înscris pentru România, în minutul 64.

Fostul internațional Adrian Ilie (48 de ani) a criticat sistemul de joc ales de către Edi Iordănescu și consideră că selecționerul trebuie să pregătească o strategie în funcție de atuurile jucătorilor convocați.

"Poate vine și din faptul că nu avem încredere. Venim după meciuri foarte slabe, calificări ratate și nu poți să începi meciul așa, să îi domini pe Slovenia. Dar eu cred că trebuie schimbate liniile, sistemul de joc un pic schimbat. Și mai mare atenție la jucători, că fac foarte multe greșeli.

Toți fac multe greșeli. Și în mijlocul terenului, și fundașul dreapta, și fundașul stânga. Nu cred că e normal să ajungă Manea și Vătăjelu pe extreme și noi centrăm la cap. Păi câte goluri avem noi, România, cu capul?

Hai să găsim alte două-trei soluții, că nu putem să le centrăm la cap lui Pușcaș sau lui Drăguș, că nu o să marcheze cu capul, foarte rar o să marcăm cu capul.

Facem foarte multe greșeli pe fază ofensivă. Din punctul meu de vedere, să ajungem în prima repriză foarte rar la linia de fund și să încercăm să centrăm să dăm goluri cu capul…", a spus Adrian Ilie pentru Fanatik.

Răzvan Marin a părăsit cantonamentul echipei naţionalei

După meciul cu Slovenia, Răzvan Marin a plecat din cantonamentul naţionalei României. Mijlocaşul de 26 de ani s-a întors la Empoli, pentru italienii i-au promis că îl lasă la naţională doar în primul dintre cele două meciuri amicale.

Astfel, el nu va evolua în partida cu Republica Moldova, de la Chişinău.

Marin a jucat 84 de minute cu Slovenia, unde a dat două pase bune pentru Puşcaş şi una pentru Cicâldău.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Slovenia și cu Moldova

PORTARI: Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0), Mihai Popa (FC Voluntari, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Alexandru Pantea (FCSB, 0/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 16/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 23/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 13/0), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 1/0), Bogdan Vătăjelu (Universitatea Craiova, 1/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 0/0)

MIJLOCAȘI: Darius Olaru (FCSB, 7/0), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 7/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 8/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 43/2), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 26/3), Andrei Cordea (FCSB, 4/0), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 3/0), Antonio Sefer (FC Rapid 1923, 0/0), Claudiu Petrila (CFR Cluj, 0/0), Marius Ștefănescu (Sepsi, 3/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 32/10), Daniel Paraschiv (Hermannstadt, 0/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 3/0)

Etichete: romania , echipa nationala , slovenia , adrian ilie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Veste bună pentru tricolori! România a scăpat de unul dintre cei mai puternici adversari la EURO 2024

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă