Anamaria Prodan / Foto: Instagram@anamariaprodan

Anamaria Prodan, mesaj radical! Ce a spus despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

articol scris de Digi Sport
06.02.2024, 21:04
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

Radu Drăgușin (22 de ani) a ajuns în această iarnă la Tottenham și a devenit cel mai scump fotbalist român din istorie. 

Anamaria Prodan crede că Radu Drăgușin nu poate fi căpitanul României

Galerie Foto

La scurt timp după ce a ajuns la Tottenham, despre Radu Drăgușin s-a spus chiar că ar merita să devină căpitanul României, în locul lui Nicolae Stanciu.

Anamaria Prodan este însă de o altă părere, iar impresara consideră că fundașul central mai are multe de demonstrat până când va fi îndreptățit să poarte banderola primei reprezentative.

"Banderola ar trebui purtată de Stanciu, pentru că nu se face primăvară cu o floare. Lăsaţi-l pe Drăguşin să facă performanţă, abia a semnat. Nu doar pe Drăguşin, dar cu cât ridicaţi aceşti copii şi îi faceţi Mbappe, Ronaldo şi Messi, se pierd.

Lăsaţi-i să joace, că asta e meteahna noastră, a românilor şi în general a sportului. Să demonstreze ceva la nivel mare, după care i se poate lua banderola lui Stanciu, care a dus greul până acum.

Dacă Drăguşin nu avea parte de transferul ăsta, nu ştiu dacă cineva se gândea să-i ia banderola de căpitan lui Stanciu. Să joci e cel mai important lucru în orice sport. Decât să te duci şi să stai un an pe bancă, apoi să te dea din împrumut în împrumut, din punctul meu de vedere nu este ok", a declarat Anamaria Prodan, la premiera filmului în care va juca.

Adrian Mutu, întrebat direct dacă Radu Drăgușin ar trebui să devină căpitanul României

În schimbul lui Drăgușin, Tottenham a plătit aproximativ 31 de milioane de euro. La scurt timp după realizarea transferului, despre fundașul român s-a spus că ar trebui să devină căpitanul României, însă Adrian Mutu are o altă părere. 

Fostul mare internațional consideră că nu un transfer te face lider în vestiar și a avut un mesaj clar pentru Radu Drăgușin. Totodată, Mutu a recunoscut că ar fi ales Bayern Munchen și nu Tottenham, în cazul în care ar fi fost în locul fostului fotbalist de la Genoa.

"Căpitan nu te faci dacă te-ai transferat. Eu l-am debutat la tineret. Una este să îl vezi așa și una este personalitatea. Greul la Drăgușin de acum începe. Era la un nivel bun, la Genoa, în Serie A. Eu eram mai pregătit la Parma, era printre primele 4 în Italia și jucam în cupele europene.

Diferența este că Tottenham este pe locul 5 sau 6 în campionat. Nu este Manchester United, Arsenal. Este o echipă mai mică. Dacă aș fi ales eu, m-aș fi dus la Bayern. Dacă ai fi intrat la Bayern, nu ar mai fi fost niciun român. Ar fi fost ceva extraordinar pentru noi ca țară.

Alegerea a fost făcută în funcție de mai multe lucruri. Și Gardoș când era aici era cel mai bun din țară, iar când a ajuns acolo i-a fost greu. Când te duci la o echipă mică, atacurile sunt mai multe spre poarta ta", a spus Adrian Mutu, la Fotbal Club.

Etichete: romania , anamaria prodan , radu dragusin , banderola nicolae stanciu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
HARTĂ Cod galben de ploi torențiale în 14 județe. Zonele vizate de avertizare

ANM a emis o nouă avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 județe sunt vizate duminică de un cod galben de ploi torențiale.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Video Ianis Hagi a jucat cu locul 2 din Spania, după 5 meciuri la rând pe bancă, și a fost decisiv! Nota primită

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Oficial OUT de la Bayern! Vândut la doar două zile după eliminarea din Champions League

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali a urcat în studio și a dezvăluit dialogul cu soția, care l-a convins să revină după patru ani: ”Luminița, Luminița”

Exclusiv Viitorul antrenor al lui Dinamo, anunțat în direct

Real Madrid a început discuțiile pentru starul de 110.000.000€

Foto Darius Olaru n-are dubii: a spus cine a câștigat ”duelul outfit-urilor” și i-a descris ținuta în două cuvinte

Citeşte şi

Ange Postecoglou a dat verdictul, după cele 20 de minute jucate de Radu Drăgușin

Englezii au reacționat imediat după ce Radu Drăgușin a bifat primele minute după o lună și jumătate

PEROZFiica lui Ion Țiriac, vacanță în Namibia cu nepotul cel mare, Alexander. Distracție la proprietatea de milioane a fostului tenismen

FILM NOWElizabeth Hurley, fabuloasă în prag de 59 de ani, într-o rochie decupată în zona bustului. Și crăpătura de pe picior a fost de mare efect

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Până la 10 ani fără permis și, în situații extreme, închisoare pe viață. Singurele măsuri care ar putea face ordine printre șoferii români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”