”Tricolorii” au ajuns în Islanda / Foto: Frf.ro

Anunțul zilei vine din Islanda. Se știu rezultatele testelor COVID-19 pentru "tricolori", după probele luate chiar pe aeroport

articol scris de Digi Sport
07.10.2020, 22:12
  • SuperLiga: Petrolul - Botoșani, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - Universitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Islandezii au anunțat rezultatele testelor COVID-19 pentru jucătorii naționalei României și toate sunt negative. Astfel, "tricolorii" pot răsufla ușurați și pot evolua contra Islandei joi, în semifinala din barajul pentru Euro.

Jucătorii au fost testați chiar la aterizarea în Islanda, pe aeroportul din Keflavik, respectând normele sanitare aflate în vigoare în Islanda. Rezultatele testului rapid vin, de obicei, în câteva ore, însă acestea au venit treptat, în sensul că nu toți jucătorii au primit la timp răspunsul. Ultimele au venit abia în jurul orei 22 (ora României).

"După o așteptare nejustificat de lungă, am primit fiecare prin SMS, rezultatele testării COVID efectuate aseară, la intrarea în Islanda, pe aeroport: toți tricolorii și membrii staff-ului tehnic sunt negativi!

A fost primit un singur rezultat pozitiv, în rândul membrilor delegației, acesta nefăcând parte din staff-ul echipei naționale și nefiind contact direct cu jucătorii. Este asimptomatic. Nu a locuit în cantonamentul de la Mogoșoaia și a fost testat negativ la toate testările anterioare deplasării în Islanda. Tocmai de aceea, va fi retestat în această seară, pentru a fi evitat un rezultat fals pozitiv", se arată în comunicatul FRF.

Naționala României, cazată în condiții stricte în Islanda

Echipa națională a României a fost cazată la un hotel din Reykjavik, de unde, conform site-ului oficial al FRF, jucătorii și membrii staff-ului tehnic pot ieși doar pentru antrenamentul oficial de miercuri și pentru partida de joi.

Meciul Islanda - România, din semifinalele barajului pentru Euro, se va disputa joi, 8 octombrie, de la ora 21:45.

Partida se va juca, până la urmă, cu spectatori. Federația Islandeză de Fotbal (KSI) a anunțat că va permite accesul a 350 de fani pe stadionul Laugardarsvollur.

Lotul României pentru meciul cu Islanda (joi, 21:45):

  • Portari: Ciprian Tătărușanu (AC Milan/Italia, 69/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), David Lazar (Astra, 0/0)
  • Fundași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 1/0), Cristi Manea (CFR Cluj, 10/1), Dragoș Grigore (Ludogorets/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 19/0), Mihai Bălașa (Universitatea Craiova, 6/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 0/0)
  • Mijlocași: Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 39/5), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 21/1), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 39/10), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova, 7/0), Gabriel Iancu (FC Viitorul Constanța, 1/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 24/4), Alexandru Mitriță (New York City FC/SUA, 11/2), Ianis Hagi (Rangers/Scoția, 11/0)
  • Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets/Bulgaria, 37/13), Denis Alibec (Astra, 12/2), George Pușcaș (Reading/Anglia, 16/7)

Lotul Islandei pentru meciul cu România (Semifinalele barajului pentru EURO 2020)

  • Portari: Hannes Halldorsson (Valur), Alex Runarsson (Arsenal), Ogmundur Kristinsson (Olympiacos)
  • Fundași: Ari Freyr Skulason (Oostende), Hordur Magnusson (ȚSKA Moscova), Birkir Mar Saevarsson (Valur), Kari Arnason (Vikingur), Ragnar Sigurdsson (FC Copenhaga), Sverrir Ingason (PAOK Salonic), Holmar Orn Eyjolfsson (Rosenborg), Hjortur Hermannsson (Brondby)
  • Mijlocași: Birkir Bjarnason (Brescia), Aron Gunnarsson (Al Arabi), Gylfi Sigurdsson (Everton), Runar Mar Sigurjonsson (Astana), Victor Palsson (Darmstadt), Arnor Traustason (Malmo), Arnor Sigurdsson (ȚSKA Moscova), Jon Thorsteinsson (Aarhus), Johan Gudmundsson (Burnley), Mikael Anderson (Midtjylland), Albert Gudmundsson (AZ Alkmaar)
  • Atacanți: Alfred Finnbogason (Augsburg), Jon Dadi Bodvarsson (Millwall), Kolbeinn Sigthorsson (AIK), Vidar Orn Kjartansson (Valerenga)

Etichete: romania , islanda , baraj euro , islanda - romania , coronavirus , covid-19


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Prinţul Paul al României a fost prins de poliţişti într-un resort din Malta. România va cere extrădarea acestuia

Prinţul Paul Phillipe al României, unul dintre fugarii celebri de la noi în țară, a fost prins în Malta. Potrivit surselor, era într-un resort, în vacanță, de unde ar fi fost ridicat de polițiști. Era fugit de aproape patru ani din România, unde este condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv Cum a reacționat Ilie Dumitrescu după ce a aflat cine l-a umplut de sânge pe Mihai Stoica

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Gabi Tamaș, gata să dea afară șase fotbaliști: ”Salariu mare și nu faci nimic”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gata! Dan Petrescu s-a răzgândit

Au luat titlul cu FCSB și acum urmează să semneze contractele + Cine va pleca de la campioană

Exclusiv ”Dacă vine Gigi Becali cu un milion?”. Laszlo Dioszegi a dat răspunsul și și-a anunțat decizia finală

Transferul lui Florinel Coman e ”99% gata”

Citeşte şi

Aur pentru România la Europenele de canotaj, în proba ”regină”

Florin Prunea a cerut la națională un jucător după Craiova - CFR Cluj 0-1, iar acesta a venit cu replica

PEROZAmal Clooney, într-o rochie mini de peste 20.000 de dolari. Avocata și-a arătat picioarele perfecte la o cină în New York

FILM NOWCum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul

Gigi Becali a anunțat primul transfer al verii pentru Champions League! Semnează cu FCSB: ”Am vorbit cu el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Kanye West, din nou în centrul atenției. Reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”