Dennis Man / Foto: Captură Youtube@FRF TV

Exclusiv ”Băi, omule! Unde ești ca intelect?”. Declarația lui Dennis Man care l-a făcut pe Viorel Moldovan să răbufnească

articol scris de Digi Sport
02.09.2021, 18:19
  • Fotbal: Franța - Canada, duminică, 22:10, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Viorel Moldovan l-a ”taxat” pe Dennis Man pentru o declarație dată în această săptămână.

În cadrul unui interviu acordat FRF.ro, mijlocașul Parmei a recunoscut, zâmbind, că, dintre ultimele 30 de melodii ascultate, 20 sunt manele, preferințe față de care Viorel Moldovan nu s-a ferit să-și arate dezaprobarea.

Declarația lui Dennis Man care l-a făcut pe Viorel Moldovan să răbufnească

Prezent la Digi Sport în ziua în care România joacă în Islanda, Viorel Moldovan a avut o reacție dură, în care a pus la îndoială inclusiv ”nivelul intelectual” al lui Dennis Man.

Eu n-am nimic împotriva acestui gen de muzică, dar stau să mă gândesc unde ești ca intelect când tu afirmi asta, că iubești să asculți manele. Băi, omule, unde suntem?

N-am nimic cu copilul, fiecare să asculte ce gen de muzică vrea, nu mă deranjează, și mie îmi plac anumite manele, dar cum să te motivezi ascultând manele? Serios acum, sunt depășit de situația”, a transmis Viorel Moldovan, la emisiunea Liga Digisport.

Dennis Man, start de sezon cu gol la Parma

Dennis Man, ajuns în Italia în februarie, pentru 11 milioane de euro, a retrogradat cu Parma la finalul stagiunii trecute.

Deși performanțele din primăvară au atras interesul altor cluburi, Dennis Man a rămas la Parma și a reușit să marcheze în prima etapă de Serie B, în 2-2 cu Frosinone.

În etapa a doua, a venit rândul lui Valentin Mihăilă să marcheze pentru Parma, românul reușind să aducă victoria cu Benevento grație unei reușite venite în minutul 97.

Etichete: viorel moldovan , dennis man


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto Meme-urile apărute după România - Liechtenstein 0-0: ”Tricolorii”, luați la țintă

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Dinamo începe reconstrucția: un fotbalist al campioanei Israelului este dorit în Ștefan cel Mare

Blitzkrieg! ”Uraganul” Iga a făcut ravagii la Roland Garros: a câștigat finala după doar 68 de minute

Dramatic: s-a chinuit 20 de kilometri pentru nimic! S-a bucurat prea devreme și a pierdut totul: ”Nu-mi vine să cred”

A retrogradat din SuperLigă, dar a prins lotul pentru EURO 2024

Citeşte şi

Jucătorul care ”i-a luat fața” lui Dennis Man este dorit de Liverpool

Florin Răducioiu și-a desemnat favoritul din naționala României la Euro 2024. ”Îmi place mult de el”

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Roland Garros 2024: cum s-a terminat finala feminină dintre Iga Swiatek și Jasmine Paolini citeşte ştirea pe ziare.com

Ea este Miss Alabama 2024. Ce reacție a avut când a fost criticată că nu duce un stil de viață sănătos citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Un bărbat refuză să spună în public numele câinelui, după ce iubita sa l-a botezat: „Se simte jenat”