Helmut Duckadam / Foto: Captură Digi Sport

Căutările noului selecționer al României continuă! Numele propuse de Helmut Duckadam: ”Sunt trei variante!”

articol scris de Digi Sport
15.10.2021, 13:08
  • SuperLiga: U Cluj - Dinamo, sâmbătă, 20:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Voluntari, sâmbătă, 14:30, DGS 1

Lumea fotbalului românesc a fost dată peste cap după anunțul făcut de Mirel Rădoi la finalul meciului cu Armenia din preliminariile pentru Cupa Mondială, scor 1-0.

Rădoi a anunțat că, din luna noiembrie, FRF va trebui să găsească un nou selecționer pentru că înțelegerea sa va expira și nu are de gând să o prelungească.

Căutările noului selecționer al României continuă! Numele propuse de Helmut Duckadam: ”Sunt trei variante!”

Astfel, Federația Română de Fotbal trebuie să se miște repede pentru a găsi înlocuitorul perfect pentru Mirel Rădoi care ar putea să pregătească meciurile din barajul de calificare pentru CM 2022, în cazul în care România va încheia faza grupelor pe locul 2.

Helmut Duckadam a fost și el luat prin surprindere de anunțul făcut de Mirel Rădoi și consideră că actualul selecționer s-a decis și nu se va răzgândi, deși FRF a anunțat că își dorește să îl convingă să continue la națională.

Fostul mare portar consideră că Mirel Rădoi știe că șansele de calificare la turneul final sunt extrem de mici și, din acest motiv, își dorește să plece înainte de a-i fi trecut în CV încă un eșec la un baraj.

În ceea ce privește noul selecționer pe care România îl va avea, Duckadam este de părere că Federația ar trebui să aducă un antrenor cu experiență, iar Gheorghe Hagi, Cosmin Olăroiu și Ladislau Boloni ar trebui să fie principalele variante.

Eroul de la Sevilla l-a numit și pe Victor Pițurcă, dar relațiile dintre fostul antrenor al Universității Craiova și Răzvan Burleanu ar putea fi tensionate, crede Helmut Duckadam.

A fost un anunț surprinzător. Faptul că pleacă, nu cred că se va mai răzgândi. Fiecare antrenor ține și la CV-ul lui. A avut acea ratare la baraj, probabil că își dă și el seama că șansele de calificare la Mondial sunt foarte mici. Nu e ok ca un antrenor tânăr să aibă în CV două ratări la baraj. Faptul că ai reușit performanța de a te clasa pe locul doi și a juca la baraj dă bine pentru el.

Federația ar trebui să regândească aceste contracte de la naționale. Cred că viitorul antrenor al echipei trebuie să fie unul cu experiență, care să nu mai aibă nevoie de acel plus în CV. Sunt trei: Olăroiu, Hagi și Boloni.

Pițurcă poate ar fi primul pe listă, dar nu știu care e relația lui cu Burleanu. Aceasta ar putea fi o problemă. Dacă președintele Federației nu te vrea, nu merge treaba. Pe oricine ar alege, ar fi un plus”, a declarat Helmut Duckadam la PRO X.

Etichete: romania , echipa nationala , selectioner , mirel radoi , helmut duckadam


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”

Femeia care l-a refuzat pe ”Dumnezeu” e cu 11 ani mai în vârstă decât iubitul ei: ”A renunțat la tot pentru mine”

Exclusiv ”Dacă mă cheamă Gigi Becali și-mi dă 35.000 €, aș zice NU”. A câștigat 4 trofee cu FCSB, dar nu vrea să revină

Exclusiv ”Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Șumudică, antrenor”. Mutări spectaculoase în Giulești. Cine va fi președinte

După ce Drăgușin a fost ”uitat” pe bancă 5 meciuri la rând, englezii au răbufnit

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

I-a spus ”NU” FCSB-ului și acum e gata să meargă la CFR! Dan Petrescu îl cere insistent

”Credeți că Dinamo va retrograda?” Mircea Rednic: ”Nu mai vorbiți că sunt dinamovist!”

Jurgen Klopp a lămurit totul, după cearta cu Mohamed Salah

Napoli, gata să plătească 10.000.000€ pentru un fotbalist din SuperLiga

Citeşte şi

Oficial Vestea primită de România: UEFA a luat decizia înainte de EURO 2024

România a învins-o pe Coreea de Sud cu 3-2 și a bifat a doua victorie la Campionatul Mondial de hochei pe gheață

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Fostul antrenor al lui Dinamo a dat lovitura în afaceri! Vinde pantofi scumpi în Franța citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”