România - Germania / Foto: Profimedia

Ce scrie site-ul FIFA după eșecul României în fața Germaniei și jucătorul remarcat

articol scris de Digi Sport
29.03.2021, 08:27
  • SuperLiga: Farul - Sepsi, vineri, 20:00, DGS 1

  • Liga 2, play-off: Șelimbăr - Gloria Buzău, vineri, 17:00, DGS 1

Naționala României a fost învinsă aseară, 0-1, pe Național Arena, de puternica reprezentativă a Germaniei, într-un meci din etapa a doua a Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar.

Galerie Foto

Meciul a fost controlat autoritar de elevii lui Joachim Low, superiori la toate capitolele. Au deschis scorul rapid prin Serge Gnabry, au impresionat din punct de vedere al posesiei și doar intervențiile providențiale ale lui Florin Niță, aflat la cea de-a patra selecție, au limitat proporțiile scorului.

Ce scrie site-ul FIFA după eșecul României în fața Germaniei

Dacă meciul cu Macedonia de Nord a fost tratat mai consistent de site-ul FIFA care a remarcat câțiva jucători români, partida cu Germania a fost rezumată doar din perspectiva evoluției elevilor lui Joachim Low.

"Germania și-a menținut fotoliul de lider în Grupa J printr-o victorie cu 1-0 în fața României, la București. Serge Gnabry, care a avut două pase decisive în meciul de debut, câștigat cu 3-0 în fața Islandei, a marcat singurul gol al serii din partida de pe Național Arena.

Kai Haverts i-a pasat atacantului de la Bayern Munchen, care a înscris din apropiere", au descris cei de la FIFA partida de la București.

Gnabry a marcat 19 goluri pentru naționala Germaniei 

Germania a ajuns la 18 victorii consecutive în preliminariile Cupei Mondiale, ultimul meci pe care nu l-a câştigat fiind 4-4 cu Suedia, în octombrie 2012.

Gnabry, care a debutat la națională în noiembrie 2016, a ajuns la 19 goluri pentru Germania. De la Cupa Mondială din 2018 și până în prezent, fotbalistul lui Bayern Munchen a fost implicat în 18 reușite (gol sau assist) ale Germaniei, cu opt peste oricare alt jucător. Totul, în doar 17 meciuri, scrie Opta, care îl cataloghează scurt pe Gnabry: "Lider".

Armenia - România e miercuri, de la ora 19:00

După înfrângerea cu Germania, România este pe locul patru în grupa J, cu trei puncte, la egalitate cu Macedonia, care are golaveraj superior, și la trei lungimi în spatele Armeniei, care a produs surpriza în această rundă, 2-0 cu Islanda, și selecționatei lui Joachim Low, care au maximum de puncte.

Pentru România urmează meciul cu Armenia, formație care a învins Liechtenstein cu 1-0 și Islanda, 2-0, programat miercuri, de la 19:00.

Etichete: serge gnabry , siteul fifa , romania - germania 0-1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată

O femeie care a câștigat 1 milion de dolari la loterie s-a decis după câteva săptămâni să își mai încerce încă o dată norocul și a mai jucat un bilet. A avut parte de o surpriză de proporții.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La o lună și jumătate de la moartea fostului ei iubit, Aryna Sabalenka ar avea o nouă relație. Milionarul ar fi căsătorit

A cerut-o în căsătorie, apoi, în decurs de doar o săptămână, a fost surprins cu alte trei femei: ”Viața e frumoasă”

Foto Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Pensia lui Rică Răducanu: nu s-a ferit să spună suma pe care o încasează lunar

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”A fost scandal, s-au luat la bătaie”. De ce i-a aruncat Iacob ghetele la gunoi lui Rrahmani

Motivul pentru care Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj: ”Aș fi vrut o pauză mai lungă”

Zeljko Kopic i-a mobilizat pe jucători înainte de meciul cu ”U” Cluj: ”Eu dau tot ce am mai bun pentru Dinamo!”

NE-BU-NI-E! O echipă din liga secundă a marcat în minutul 90+9, a câștigat Cupa și va juca în Europa League

Citeşte şi

Predicția făcută de Thomas Tuchel înainte de Bayern Munchen - Real Madrid: ”Se va întâmpla!”

Lovitura primită de Bayern Munchen, după 2-2 cu Arsenal în Champions League

PEROZPovești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

FILM NOW"A fost un dezastru. Lui Dwayne nu-i păsa deloc". The Rock ar fi întârziat deseori și 7-8 ore la filmările de la "Red One"

Adrian Șut, poate fi primul transfer de milioane pe care Gigi Becali îl face! Clubul de tradiție din Spania vrea să-l cumpere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mihai Mărgineanu a rămas șocat de ce a văzut în Vama Veche: "Bă, voi știți ce mai fac copiii voștri?" citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Digi Animal World

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale