Bogdan Stelea, în platoul emisiunii Fotbal Club / Foto: Captură Digi Sport

Video Exclusiv Ce spune Bogdan Stelea despre iminenta numire a lui Ladislau Boloni la națională: ”Poate că e mai bine că e deconectat”

articol scris de Digi Sport
07.01.2022, 18:04
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

Ladislau Boloni (68 de ani) este alesul FRF pentru postul de selecționer al echipei naționale a României.

Negocierile dintre oficialii Federației Române de Fotbal și Ladislau Boloni sunt pe ultima sută de metri. Cele două părți s-au întâlnit la sediul FRF vineri, timp de patru ore, iar anunțul oficial de instalare a lui Boloni în funcția de selecționer este așteptat din moment în moment.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Bogdan Stelea consideră că numirea lui Boloni în postul de selecționer al României este de bun augur

Bogdan Stelea (54 de ani), fostul elev al lui Ladislau Boloni la naționala României, pe care antrenorul a mai pregătit-o la începutul anilor 2000 (6 victorii, o remiză și 3 înfrângeri), vede cu ochi buni iminenta numire a experimentatului tehnician pe banca primei reprezentative.

E o numire normală, a unui antrenor cu mare experiență. Antrenează de zeci de ani, eram puști când începuse să antreneze. Am jucat contra dânsului, apoi a plecat în Franța, a jucat la Nancy, parcă. Era înainte de 90. A venit în vestiar la Dinamo să-și ia la revedere. A jucat câțiva ani și s-a apucat de antrenorat.

A făcut școala de antrenori în Franța și când a venit la echipa națională, avea deja o cotă ridicată. Cu atât mai mult acum, au trecut 20 de ani de atunci. Nu făcea nimic special, dar antrena în stilul occidental, avea un stil profesionist. A venit la echipa națională când exista un curent care spunea că fața echipei naționale trebuia schimbată, să apară alți jucători, și a fost într-o poziție ingrată. Au existat și conflicte în acea perioadă.

Nu e vorba doar de conflictul cu Ganea, au fost mult mai multe. El avea sarcina de a schimba echipa, de a introduce noi jucători. Hagi și Popescu se retrăseseră, rămăsesem câțiva din generația respectivă. Au apărut probleme, o bună perioadă de vreme a trebuit să apeleze la unii dintre noi.

El trebuie să profite la maximum de experiența pe care o are și să aibă încredere în ceea ce simte. Nu vine într-un fotbal de foarte mare calitate, e clar. Orice antrenor vine, și asta trebuie să facă și el, ar trebui să facă din rahat bici. Ăsta e adevărul. Poate e mai bine că e deconectat de la ce se întâmplă.

Sunt de acord cu valul tânăr, atâta timp cât demonstrează că face lucruri. La o echipă națională, trebuie să ai experiență. Nu contează cât de tânăr ești, dar trebuie să arăți că știi, că poți să ții în mână anumiți jucători. În momentul de față, un antrenor care are șanse mai mari să facă lucruri, e unul cu experiență pentru că marja lui de eroare e foarte mică.

E genul de antrenor care dacă are lucruri de spus, vine și-ți spune verde în față. Eu am avut astfel de discuții cu el. Important e să-ți asumi rolul pe care el ți-l dă și să-ți vezi de treabă. Nu a fost o trădare (n.r.- plecarea la Sporting, în 2001). A cerut un contract pe o perioadă mai lungă, nu i s-a oferit contractul respectiv și a ales o altă soluție. În momentul în care a venit Hagi, nimeni nu a spus nici pâs”, a spus Bogdan Stelea, la Digi Sport Special.

VIDEO Bogdan Stelea, despre numirea lui Boloni în postul de selecționer al României

 

Etichete: bogdan stelea , ladislau boloni , selectioner romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici

Turiștii care au ajuns în vestul țării, la Băile Felix, s-au bucurat de o baie în piscină, dar și de petrecerea cu spumă. Nu a lipsit nici mâncarea tradițională, gazdele au pregătit un adevărat festin pentru turiștii veniți din toate colțurile țării și chiar de peste hotare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Vestea primită de Horațiu Moldovan! Decizia luată de Atletico Madrid

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nemaiîntâlnit în SuperLigă: 1.000.000 € dacă merge cu FCSB în Champions League! Anunțul lui Gigi Becali

Chelsea e gata să facă transferul verii! Îl vrea pe starul de 117.500.000€

Exclusiv Baiaram e OUT! Țara surpriză în care e trimis la tratament fotbalistul Craiovei

"Pleci de la FCSB?" Ce răspuns a dat Risto Radunovic în presa din Muntenegru

Citeşte şi

Ladislau Boloni trăiește ”periculos” în Ligue 1. Pe ce loc se află Metz, după înfrângerea cu Lille

Video PSG a zdrobit Lyon, chiar și fără Kylian Mbappe. Victorie uriașă și pentru Loți Boloni

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Dat afară de Gică Hagi, Constantin Budescu s-a refugiat în vila de peste 500.000 de euro pe care o are la Ploiești citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea RCA pentru toți șoferii din România, o lovitură fără precedent pentru români citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe în dormitor. Au intervenit jandarmii, iar reptila a fost eliberată în natură