Ciprian Marica și Edi Iordănescu / Foto: Colaj Digi Sport

Exclusiv Ciprian Marica, sceptic cu privire la rezultatele echipei naționale sub comanda lui Edi Iordănescu: ”Jucătorii sunt aceiași!”

articol scris de Digi Sport
22.03.2022, 21:53
  • Baraj SuperLigă: Botoșani - Mioveni, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Edi Iordănescu (43 de ani) va debuta pe banca echipei naționale la meciurile amicale cu Grecia și Israel programate la 25 și 29 martie.

Ciprian Marica, sceptic cu privire la rezultatele echipei naționale sub comanda lui Edi Iordănescu: ”Jucătorii sunt aceiași!”

Ciprian Marica este de părere că în staff-ul lui Edi Iordănescu trebuiau aduși niște oameni cu experiență care să îl poată ajuta pe noul selecționer al echipei naționale.

Fostul internațional român a mărturisit că este curios dacă Edi Iordănescu va continua demersul pornit de Mirel Rădoi de a forma un nucleu la echipa națională sau va luat totul de la capăt.

Totuși, Marica spune că este sceptic în legătură cu niște rezultate impresionante ale României pentru că majoritatea jucătorilor au rămas neschimbați.

Jucătorii sunt aceiași. Sigur că sunt curios dacă va continua munca depusă de Mirel Rădoi. El formase un nucleu spre final. Părea că înțelege cum merg lucrurile. E de urmărit lucrul ăsta, dacă vom continua pe aceeași linie sau ștergem totul cu buretele și o luăm de la capăt.

Edi Iordănescu este un antrenor diferit, joacă la rezultat, un antrenor care de multe ori sacrifică spectacolul pentru rezultat. Rămâne de văzut, trebuie să susținem antrenorul. Trebuie să fie inspirat, sfătuit. E un antrenor tânăr, are nevoie de mentori. El are acasă un mentor adevărat.

Ar fi trebuit să fie lângă el niște oameni mai cu experiență. Sunt niște antrenori destul de tineri, și aici mă gândesc la Jerry Gane. Aștept să văd primul joc, dar repet, jucătorii sunt aceiași. Nu știu cât e de reală povestea cu Mutu și Prandelli.

Echipa națională avea nevoie de un antrenor cu experiență. Experiențele astea cu Mirel și cu Contra, până s-au dumirit ei cum stă treaba, echipa națională a suferit ceva timp. Un antrenor cu experiență știe cum să gestioneze momentele importante”, a declarat Ciprian Marica la emisiunea Digi Sport Special.

Lotul lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Grecia și Israel

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 13/0), Horațiu Moldovan (Rapid, 0/0);

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 22/1), Andrei Burcă (CFR Cluj, 8/0), Mario Camora (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 69/0), Radu Drăgușin (Salernitana | Italia, 0/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 15/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 20/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 5/0) , Adrian Rus (Fehervar | Ungaria, 6/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 28/1);

MIJLOCAȘI: Mihai Bordeianu (CFR Cluj, 2/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 14/2), Dennis Man (Parma | Italia, 9/1), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 36/2), Marius Marin (Pisa | Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 51/6), Valentin Mihăilă (Atalanta | Italia, 5/1), Alexandru Mitriță (PAOK Salonic | Grecia, 16/3), Octavian Popescu (FCSB, 0/0), Florin Tănase (FCSB, 10/1);

ATACANȚI: Denis Alibec (Atromitos | Grecia, 22/2), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 13/1), George Pușcaș (Pisa | Italia, 23/8).

Etichete: echipa nationala , edi iordanescu , ciprian marica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu iubitul ei

Un medic legist a emis un avertisment după ce o anchetă a stabilit că o femeie a fost strangulată de iubitul ei, în timp ce întrețineau relații intime.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția "Împăratului" Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu l-a bătut a 3-a oară la rând: "Trebuie s-o spun!"

Exclusiv Ilie Dumitrescu a văzut ipostaza cu ”pătrățelele” fotbaliștilor de la Corvinul și a reacționat: ”Vrei să-ți spun ceva?”

Video Victorie istorică! Corvinul Hunedoara a câștigat Cupa României, după ce a învins-o pe Oțelul la penalty-uri

Presa din Grecia, tranșantă după ce PAOK-ul lui Lucescu a ajuns să aibă titlul la mâna ei: "La gunoi!"

Ce au scris francezii, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur de la Trophee Clarins

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Surpriză! Jucătorul de la FCSB văzut în lotul României la EURO 2024

Video Exclusiv Helmut Duckadam a aflat ce antrenor aduce Rapidul și a făcut gluma serii

Allegri, OUT! Juventus și-a ales viitorul antrenor

45.000.000€ pentru "Messi al Turciei"! Real Madrid s-a decis pe loc

Citeşte şi

”Am decis să pun stop!”. ”Tricolorul” a vorbit despre accidentarea suferită înainte de EURO

Video În lacrimi, Ianis Hagi a povestit dramele prin care a trecut încă din copilărie

PEROZO femeie și fiica ei au fost date afară dintr-un supermarket, din cauza felului în care erau îmbrăcate: „Mi s-a părut ridicol!”

FILM NOWCum arată Eva Green la 18 ani de când a fost fată Bond. A făcut furori în două apariții în aceeași zi la Cannes

Adrian Mititelu a început revoluția la FC U Craiova: a semnat cu 5 fotbaliști! Detalii secrete din Bănie citeşte ştirea pe Prosport.ro

WTA Roma: Sabalenka promite "răzbunare" în fața lui Swiatek. "Cu ajutorul vostru, o să o înving" citeşte ştirea pe ziare.com

ITP la 6 luni pentru acești șoferi români, s-a schimbat legea. Care sunt mașinile vizate citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fustă foarte scurtă, top minuscul și cizme cu toc cui, atuurile vestimentare pe care mizează Alexandra Stan. Dans senzual pe Instagram

Digi World

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”