Dennis Man, înaintea meciului România - Irlanda de Nord / Foto: Sport Pictures

Columbienii nu au uitat de înfrângerile cu România și sunt pregătiți de răzbunare: ”Un meci special!”

articol scris de Digi Sport
25.03.2024, 12:10
  • Premier League: Man. United - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • Superliga: Dinamo - UTA Arad, duminică, 21:30, DGS 1

După remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1, ”Tricolorii” au ajuns în Spania și se pregătesc de al doilea meci de pregătire, cu Columbia, care va avea loc marți, 26 martie, ora 21:30.

Partida cu Columbia, care va avea loc pe stadionul lui Atletico Madrid, se anunță una extrem de interesantă, având în vedere forma excepțională a naționalei din America de Sud. Columbia este neînvinsă de 20 de meciuri, perioadă în care a obținut, printre altele, victorii cu Brazilia, Spania și Germania.

Columbia nu a uitat de eliminările de la Cupa Mondială suferite în fața României

Columbia se pregătește de duelul împotriva României. Naționala lui Edi Iordănescu nu a mai cunoscut înfrângerea de 12 meciuri, iar ultimul eșec a venit în 2022, scor 1-2 cu Slovenia.

Meciul dintre România și Columbia va avea loc marți, iar presa vorbește despre această partida ca fiind una specială, având în vedere cele două întâlniri directe. România a eliminat Columbia de două ori de la Cupa Mondială, așa că ”Los Cafeteros” vor să-și regleze conturile, chiar dacă partida este una amicală.

”Columbia - România este un meci special datorită istoriei sale. S-au înfruntat de două ori și echipa României a câștigat de ambele dăți.

La Cupa Mondială din America, în 1994, scorul a fost 3-1 la Los Angeles, iar în Franța, în 1998, România a câștigat cu 1-0, la Lyon. Aceste scoruri au dus la eliminările columbienilor de la acele Cupe Mondiale”, au scris cei de la colombia.as.com.

  • În victoria cu 3-1, golurile României au fost semnate de Gheorghe Hagi și Florin Răducioiu, care a punctat de două ori. Triumful din 1998 a fost adus de Adrian Ilie, care a marcat în minutul 45.

Miodrag Belodedici, înainte de meciul cu Columbia: ”Atunci aveam individualități, acum găsim mai greu”

”Tricolorii” au ajuns în Spania, iar Mihai Stoichiță și Miodrag Belodedici au oferit câteva reacții la sosire. Fostul mare internațional cu 55 de selecții în națională a vorbit despre partida cu Columbia, națională pe care România a reușit să o învingă cu 3-1 la Cupa Mondială din 1994, atunci când Belodedici a fost titular.

Belodedici a afirmat că în perioada în care el juca la națională, echipa avea jucători care puteau să facă diferența, lucru care nu prea mai e valabil în prezent.

”Nu-mi aduc aminte. Țin minte că Valderama era căpitanul lor. Dacă nu juca Valderama era vai de capul nostru, pentru că le-a încetinit tot jocul. Toate mingile la el, dreapta, stânga. Dacă nu juca el, era mult mai greu pentru noi. Atunci aveam individualități, acum găsim mai greu”, a spus Miodrag Belodedici.

Etichete: romania , columbia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024

Costumele de la Eurovision 2024 au atras atenția la fel de mult ca piesele interpretate de cântăreți.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii l-au descoperit pe ”românul care e atât de bogat încât a uitat că are una dintre cele mai tari mașini din istorie”

Gigi Becali, nervos când a văzut ce s-a întâmplat la Arena Națională: ”La revedere! Au făcut ce au vrut”

Nota primită de Radu Drăgușin, la prima apariție după 6 meciuri în care a fost ”uitat” pe bancă la Tottenham

Florinel Coman a rupt tăcerea, după ce qatarezii n-au mai vrut să-i achite clauza de 5.000.000€

Fanii lui Tottenham au tras aceeași concluzie, după ce Postecoglou l-a băgat pe Drăgușin abia în repriza a doua

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Au apărut imaginile: cei de la FCSB au făcut show în club, după câștigarea titlului!

Sepsi a rezolvat deja trei transferuri! Sunt decise și două plecări: la Slavia Praga și la CFR Cluj!

Xavi a numit cel mai bun mijlocaș din lume! Nu e de la Barcelona

Ce a spus Florin Manea, după ce a aflat că Radu Drăgușin își poate spulbera propriul record: 46 de milioane de euro!

Citeşte şi

Victorie! Naționala de handbal masculin a României, la doar un pas de Mondial după 31-30 cu Cehia

Adversara României la EURO 2024 are planul făcut: vine cu veteranii în Germania!

PEROZAre sau nu operații la față? Cum arăta Mădălina Ghenea în copilărie, la 12 ani. Înaltă, subțire și inocentă, era o superbitate de copil

FILM NOWUna dintre marile dorințe ale Sandrei Bullock are legătură cu Keanu Reeves: Vreau să fac asta înainte de a muri, înainte de a părăsi această planetă

Transformarea spectaculoasă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut citeşte ştirea pe Prosport.ro

Gest bădărănesc al lui Florinel Coman după ce a fost scos de pe teren. Cum se justifică fotbalistul citeşte ştirea pe ziare.com

Cel mai periculos lucru de pe Pământ: dacă stai lângă el 5 minute, te omoară în 2 zile și este foarte aproape de România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

Digi World

Alimentele pe care ar trebui să le eviți pentru a reduce riscul de a dezvolta cancer

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”