Miodrag Belodedici, în studioul Fotbal Club/ Foto: captură digisport.ro

Exclusiv Concluzia lui Miodrag Belodedici după Muntenegru – România: ”Nu suntem pregătiți de război!”

articol scris de Digi Sport
05.06.2022, 01:00
  • Fotbal: Slovenia - Bulgaria, sâmbătă, 15:55, DGS 1

  • Minifotbal, finala EURO: România - Serbia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

România a pierdut partida cu Muntenegru, scor 0-2, primul meci oficial pentru Edi Iordănescu în rolul de selecționer al echipei naționale.

Concluzia lui Miodrag Belodedici după Muntenegru – România: ”Nu suntem pregătiți de război!”

După meci, Miodrag Belodedici a intervenit telefonic în cadrul emisiunii Digi Sport Special. Fostul mare fotbalist a mărturisit că este dezamăgit de prestația tricolorilor din partida cu Muntenegru.

Belodedici spune că echipa națională nu a contat în faza de atac, iar tricolorii nu au arătat că pot dribla și că pot face față unei situații de unu la unu.

Ce să zică Belodedici? Ce s-a văzut? Am încercat să jucăm, nu am tras niciun șut la poartă. S-a văzut că nu am contat în faza de atac. Nu suntem atât de agresivi pe cât ar trebui să fim. S-a văzut ca nu am încercat să depășim unul contra unul, să driblăm.

Totul era dreapta, stânga, în spate, dreapta, stânga. Trebuie să driblăm, să-l depășim pe unul, să tragem la poartă. Nu suntem pregătiți pentru război. Muntenegru a fost mai agresivă, s-a văzut o dorință mai mare de a se juca fotbal.

M-am întâlnit cu Dejan Savicevic. L-am întrebat cât va mai sta în fruntea Federației. Mi-a spus că încă 20 de ani. Până la pensie va fi președinte. Nu era optimist că ne bate. Spunea că avem echipă bună, fotbaliști buni.

Mâine plecăm spre Bosnia. Eu nu am fost antrenor. Nu știu ce poate să le spună antrenorul după eșecul ăsta. Eu, ca apărător, trebuia să joc simplu, repede și bine, exact cum nu jucăm noi. Nu am văzut joc din prima”, a declarat Miodrag Belodedici la Digi Sport Special.

Edi Iordănescu nu-și poate explica prestația "tricolorilor" la debutul său oficial ca selecționer

La flash-interviul de după meci, selecționerul a recunoscut că elevii săi au făcut un joc modest, în ciuda faptului că au părut motivați înainte de startul partidei. 

"Din păcate, un rezultat prost, dar venit pe un fond de joc prost. Clar merit pentru echipa gazdă, au meritat punctele. E greu de digerat momentul, nu e ușor, din păcate asta înseamnă fotbalul modern, angajament, travaliu, mai puțin călcâie și joc boem.

Dacă în prima repriză n-am avut multe momente bune în ofensivă, macar în defensivă am stat bine. Am avut energie să ducem dueluri, dar în partea a doua ne-am precipitat.

Nu am un răspuns în momentul de față, am văzut o echipă foarte motivată zilele astea, băieții au fost atenți și motivați, dar ce am arătat astăzi a fost trist și nu reușim să ieșim din umbra în care suntem de ceva timp.

Din păcate, ne-a lipsit și curajul. Am fost învățat să-mi asum tot timpul responsabilitatea și o voi face și acum, dar nu mai vreau să se întâmple ca în trecut. E ușor să spun că singura vină e a mea, dar trebuie să analizăm momentul.

Doar dacă facem treaba asta avem o șansă pentru viitor. Dacă nu, mai ratăm o campanie, mai schimbăm un selecționer și vom merge din jos în mai jos. Trebuie să întoarcem această situație în favoarea noastră", a declarat Edi Iordănescu. 

VIDEO Rezumatul partidei Muntenegru - România 2-0

Etichete: romania , muntenegru , echipa nationala , edi iordanescu , miodrag belodedici


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Culisele celor mai aprinse momente între Biden și Macron: de la „înjunghierea pe la spate” a Franței, la trimiterea de trupe în Ucraina

Într-un apel recent cu președintele american Joe Biden, liderul francez Emmanuel Macron a propus ca Occidentul să trimită trupe în Ucraina care să instruiască forțele Kievului – Biden nu s-a arătat încântat de această idee. Acum, cei doi lideri se vor întâlni în Franța, iar posibila revenire a lui Donald Trump la Casa Albă este doar una dintre problemele care amenință relațiile dintre cele două țări și, totodată, securitatea Europei, relatează Politico.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

La un an de la gluma virală făcută despre ea, Mihai Bobonete a dat ”nas în nas” cu Mădălina Ghenea! Ce a urmat: ”Ea a insistat”

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Activitate în SuperLigă! Mutările efecutate de Rapid, CFR și UTA

Prima imagine cu soția lui Novak Djokovic, după scenele fără precedent de la Roland Garros

Scoțienii au aflat ce a declarat Ianis Hagi și au reacționat imediat: verdict dur pentru fiul "Regelui"

Foto România - Liechtenstein 0-0. Rezultat rușinos pentru ”Tricolori” înainte de EURO 2024

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gică Hagi n-a convins mai pe nimeni, după ce a prezis că România va ajunge în semifinalele EURO: "Părerea lui!"

Video Ce i-a scris Drăgușin pe tricou lui Ricardo, puștiul de 8 ani ”premiat”. Radu i-a cucerit total pe copii

Video&Foto Nebunie în Brazilia! Thiago Silva, prezentat de Fluminense în fața a peste 55.000 de fani

Video&Foto Dan Petrescu, socru mic. A dansat pe rupte la nunta fiicei Rebecca. Cu cine s-a fotografiat

Citeşte şi

Ce a spus Ionel Ganea despre jucătorii României, după ce Liechtenstein nu a luat gol la București

Exclusiv Primul contestatar, după ce a fost anunțat lotul României pentru EURO 2024: ”Ar fi putut să aducă un plus”

PEROZFiica Iuliei Albu, fabuloasă la banchetul de absolvire a clasei a VIII-a, unde a pășit ca pe podium. Fanii: „Este ireal de frumoasă!”

FILM NOWA fost soție de actor și obișnuia să strălucească. Acum trăiește pe străzi, caută prin tomberoane și tot ce mai are încape într-un cărucior de cumpărături

E la EURO 2024 și prinde transferul carierei. Oferte de top pentru vedeta de la CFR Cluj! Nelu Varga câștigă o avere citeşte ştirea pe Prosport.ro

Semifinală cu scandal la Roland Garros: Cori Gauff a izbucnit în plâns în timpul confruntării cu liderul mondial Iga Swiatek citeşte ştirea pe ziare.com

S-a schimbat legea în Grecia. Obligația pe care o au toți șoferii de mașini hibride și electrice la intrarea pe insulele elene citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Imaginile cu Antonia din vacanță au ridicat temperaturile în mediul online. Costumul de baie i-a scos în evidență tot: „Ați dat zoom?”

Digi World

Cât detergent se pune în mașina de spălat. Mulți irosesc detergentul lichid

Digi Animal World

Reacția unei pisici când o șopârlă își desprinde coada pentru a scăpa din ghearele ei: „Nu știe ce s-a întâmplat”