Bucurie tricoloră în meciul cu reprezentativa Serbiei

Contra a pus ochii pe un jucător de la U19: ”L-am remarcat acum cu Serbia”

22.03.2018, 13:40
  • Liga 2: CS Mioveni - Csikszereda, joi, 17:00, DGS 1

  • Premier League: Chelsea - Tottenham, joi, 21:30, DGS 1

ROMÂNIA U19 - SERBIA U19 4-0. Selecţionerul Cosmin Contra nu are decât cuvinte de laudă la adresa jucătorilor lui Adrian Boingiu, care au făcut show cu reprezentativa similară a Serbiei la Turneul de Elită. Printre fotbaliștii pe care selecționerul i-a remarcat se numără Vladimir Screciu, fundașul lui CS U Craiova.

Reprezentativa de fotbal a României U19 a obținut o victorie istorică împotriva reprezentativei similare a Serbiei, în primul meci al nostru din cadrul Turului de Elită U19. ”Tricolorii” s-au impus prin golurile marcate de Alexandru Măţan (20, 61), Olimpiu Moruţan (23) şi Tudor Băluţă (55). În apărare, Vladimir Screciu, fundașul convaocat de la CS U Craiova, și-a făcut bine treaba și a avut o prestație ireproșabilă pentru trupa lui Adrian Boingiu. Jucătorul oltenilor l-a impresionat și pe selecționerul Cosmin Contra.

”Am vorbit cu ei înainte și după meci. E un meci câștigat cu o o echipă puternică, au o șansă mare să se califice la Campionatul European și ulterior la cel mondial. Au șansă, au valoare, acum au și mentalitatea să realizeze acest lucru. Dacă vor câștiga și sâmbătă se vor califica. Nu mi-e frică să aduc jucători care confirmă și au un joc constant, chiar și dacă au vârste de 17, 18 sau 19 ani. Screciu este unul dintre jucătorii pe care i-am remarcat acum cu Serbia. Dacă vor juca așa în continuare vor avea poarta deschisă oricând”, a spus Contra la o conferință de presă.

În perspectiva amicalelor pe care România le va disputa cu Israel și Suedia, Cosmin Contra a explicat de ce a ales să-l aducă pe Alexandru Chipciu, chiar dacă românul nu a avut meciuri în picioare la Anderlecht. Pe de altă parte, Alexandru Băluță nu a fost convocat de la CS U Craiova.

”Chipciu a avut unele probleme personale și a pierdut aproape o lună de zile cu echipa lui. Am ales ca Alex să vină la echipa națională pentru că este un juc important, are nevoie de sprijinul nostru și nu e ușor să treci prin ce a trecut el. El trebuie să fie în sânul echipei naționale, există șansă să joace bine”, a mai spus selecționerul, care a motivat și neconvocarea lui Băluță: ”Alex nu trece printr-o perioadă bună, am ales să aduc alți jucători. Avem în atenția noastră 53 de jucători, aici incluzându-i și pe cei de la tineret și U19. Cine are evoluții bune, constanță în joc are poarta naționalei deschisă”.

Etichete: romania , ploiesti , amical , suedia , serbia , israel , craiova , contra , screciu , liga natiunilor


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce a titrat L'Equipe, după înfrângerea PSG-ului cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League

Reacția lui Gianluigi Buffon, după ce Man și Mihăilă au promovat cu Parma în Serie A

Daniel Niculae, prima reacție după comunicatul lui Dan Șucu. Ce mesaj a postat

Video Cristiano Ronaldo, reușită candidată la golul anului. Comentatorii au fost în delir. ”Dublă” a lui CR7

Citeşte şi

Veste bună pentru tricolori! România a scăpat de unul dintre cei mai puternici adversari la EURO 2024

Decizia luată de FRF, după ce Andrei Burcă a suferit o ruptură musculară înainte de EURO 2024

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Ultrașii lui Dinamo, mesaj la ceas de seară, în fața stadionului, pentru Andrei Nicolescu: „Cu torțe ne mobilizează...” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ronnie O'Sullivan, eliminat! Surprize mari la Campionatul Mondial de snooker, n-a mai rămas niciun jucător din Top 10 citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă