Exclusiv Contra i-a închis ușa în nas lui Nistor! ”Am alți jucători care dau randament pe postul lui”

22.08.2018, 19:50
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Dan Nistor este unul dintre cei mai în formă mijlocași români ai momentului, dar Cosmin Contra a anunțat că nu se va baza pe mijlocașul de 30 de ani la echipa națională a României. ”Guriță” a fost cel care a renunțat la serviciile lui Nistor, cu un an în urmă, când acesta a ajuns la CFR.

”Am alți jucători care au dat randament pe poziția lui. Este un 4-2-3-1. Eu nu îl văd pe Nistor în locul cui să joace acum. Nistor este într-o formă bună, dar la fel de bine și Stanciu este într-o formă foarte bună. Îl avem suspendat pe Răzvan Marin la primul joc. Poate să joace și Stanciu acolo. Stanciu și Budescu au dat randament foarte bun”, a spus Contra, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

”E clar că Nistor face o treabă foarte bună la Dinamo, dar nu l-am văzut la echipa națională. După ce am venit la echipa națională, nu l-am chemat pe Nistor. Pentru mine, și Stanciu și Budescu au dat randament când au venit la națională. Eu am în cap acum și un Bicfalvi. Joacă în spatele vârfului și este foarte puternic și la cap. A dat randament la Dinamo și folosit ca vârf”, a mai spus Contra.

Evoluțiile bune din acest sezon ale lui Nistor au dus la mai multe declarații ale oamenilor de fotbal din România care i-au cerut selecționerului să îl aducă la echipa națională.

"Nistor trebuie luat în calcul în momentul de față pentru echipa națională. Eu l-am criticat foarte aspru în trecut, pentru că nu fac decât să analizez ceea ce se întâmplă în teren, dar în momentul în care acesta s-a ridicat la rigorile clubului, la Dinamo este cel mai important jucător. Cred că este unul dintre cei mai buni mijlocași din campionatul nostru. Este un jucător complet", a declarat Dumitrescu, cu o lună în urmă.

Lista preliminară a lui Contra pentru dubla cu Muntenegru și Serbia

Portari: Ciprian Tătărușanu (FC Nantes, 51/0), Costel Pantilimon (Nottingham Forest, 27/0), Florin Niță (Sparta Praga, 2/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0)

Fundași: Cristian Săpunaru (Kayserispor, 27/0), Vlad Chiricheș (Napoli, 53/0), Cosmin Moți (Ludogoreț, 12/0), Alin Toșca (Real Betis, 13/0)

Mijlocași: Răzvan Marin (Standard Liege, 11/1), Adrian Stoian (Crotone, 2/0), Paul Anton (3/0), Alexandru Chipciu (Sparta Praga, 35/4), Dorin Rotariu (AZ Alkmaar, 6/1), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 22/8), Eric Bicfalvi (FC Ural, 4/0), Constantin Budescu (Al-Shabab, 11/5), Alexandru Maxim (Mainz, 29/2)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț, 23/6), Alexandru Băluță (Slavia Praga, 5/1)

Primul meci al "tricolorilor" în noua competiţie va avea loc pe 7 septembrie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, contra Muntenegrului. Trei zile mai târziu, România va întâlni Serbia, în deplasare.

Etichete: dinamo , romania , cosmin contra , dan nistor , nistor contra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O regină a frumuseții din Ecuador a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață

O fostă concurentă la Miss Ecuador, Landy Parraga Goyburo a fost împușcată mortal în restaurantul unde lua masa, după o postare în care anunța unde era. Numele ei fusese legat de un traficant de droguri care fusese ucis în închisoare.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

E gata să plece la 5.000 km distanță, după ce amanta a născut al doilea copil, iar soția al patrulea. Pe cine ia cu el

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

OUT de la FCSB, după șapte ani! ”Roș-albaștrii” îi caută deja înlocuitor

Foto Dan Petrescu a reînceput treaba la CFR Cluj, soția, Adriana, a plecat la mii de kilometri. Cine a însoțit-o

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video CFR Cluj - Rapid 3-2. Victorie pentru ardeleni la revenirea lui Dan Petrescu. Giuleștenii, fără succes în play-off

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

Video CFR Cluj, iertată de un cartonaș roșu în meciul cu Rapid? ”Crampoanele pe gambă” / ”E grav, sincer!”

Ce a spus Postecoglou, după ce Radu Drăgușin a ajuns la 6 meciuri consecutive fără minut jucat

Citeşte şi

Exclusiv Florin Bratu nu mai crede în salvarea de la retrogradare a lui Dinamo!

Prime duble la ”U” Cluj! Ce promisiuni li s-au făcut jucătorilor lui Ioan Ovidiu Sabău

PEROZCum arată Adelina Pestrițu în costum de baie, după ce a renunțat la implanturile mamare. Vedeta are o siluetă de invidiat

FILM NOWAnne Hathaway, superbă în roșu, într-o rochie fără bretele, cu crăpătură lungă pe picior. E trecută de 40 de ani, dar e neschimbată de două decenii

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Milionarul Arpad Paszkany, cadou de Paște de peste 100.000 de euro pentru noua iubită: ”A venit iepurașul” FOTO citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”