România - Irlanda de Nord 1-1 / Foto: Sport Pictures

Cum a reacționat Radu Drăgușin, după ce Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu au făcut deplasarea cu naționala, la Madrid

articol scris de Digi Sport
25.03.2024, 14:21
  • Baraj SuperLiga: Dinamo - Csikszereda, luni, 20:00, DGS 1

  • Serie A: Bologna - Juventus, luni, 21:45, DGS 2

Marți, de la ora 21:30, România și Columbia se întâlnesc într-un meci amical, pe arena Civitas Metropolitano, din Madrid.

Radu Drăgușin: "E un sentiment incredibil să-i avem lângă noi pe Anghel Iordănescu și pe Mircea Lucescu"

Aceasta va fi a doua partidă de pregătire a "Tricolorilor" înainte de EURO 2024, după cea cu Irlanda de Nord (1-1).

Radu Drăgușin (25 de ani) a fost integralist în confruntarea de vineri și a dezvăluit că își dorește să aibă cât mai multe minute înaintea turneului final din Germania.

Fundașul lui Tottenham a vorbit la superlativ despre Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu, cei doi foști selecționeri care au însoțit naționala în Spania.

"Un amical care ne va folosi foarte mult, împotriva unui adversar puternic cu jucători valoroși. Acest amical ne va da foarte multe repere despre cum va fi la EURO 2024. Este cea mai în formă națională din lume. Ne va oferi un meci foarte puternic, la un nivel foarte bun. Eu foarfece nu dau. Până la urmă nu contează cum marcăm goluri, contează să o facem.

Au venit cu noi (n.r. Anghel Iordănescu și Mircea Lucescu). Este un sentiment incredibil să-i avem lângă noi. Simpla lor prezență aici este o motivație în plus. Este important pentru mine să joc cât mai mult. Pe primul l-am jucat, acum sper la fel. Este important pentru mine să am meciuri în picioare.

Personal, aș vrea să ieșim din grupe. Nu contează împotriva cui jucăm. Vom analiza bine ambele echipe (Ucraina sau Islanda). Este cel mai reprezentativ jucător al lor, cel mai valoros și cel mai în formă. Este jucătorul care ne poate cele mai multe probleme. Joacă la cel mai înalt nivel, dar este un lucru bun pentru noi pentru că avem parte de un test puternic.

Simțim suportul lor, este o senzație incredibilă când în deplasare ai 20.000 de oameni care vin să te susțină. În același timp este o responsabilitate foarte mare", a declarat Radu Drăgușin, într-o conferință de presă.

Edward Iordănescu va avea la dispoziţie următorii 28 de jucători pentru partida cu Columbia:

  • Portari: Horaţiu Moldovan (Atletico Madrid/Spania, 9 selecţii/0 goluri), Florin Niţă (Gaziantep/Turcia, 20/0), Ştefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (FC Rapid 1923, debutant)
  • Fundaşi: Andrei Raţiu (Rayo Vallecano/Spania, 15/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 25/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood/Arabia Saudită, 26/1), Radu Drăguşin (Tottenham/Anglia, 14/0), Adrian Rus (FC Pafos/Cipru, 19/1), Ionuţ Nedelcearu (Palermo/Italia, 25/2), Bogdan Racoviţan (Rakow/Polonia, 1/0), Deian Sorescu (Gaziantep/Turcia, 15/0), Raul Opruţ (FC Hermannstadt, debutant)
  • Mijlocaşi: Nicolae Stanciu (FC Damac/Arabia Saudită, 67/14), Marius Marin (Pisa/Italia, 15/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor/Turcia, 36/4), Răzvan Marin (Empoli/Italia, 53/3), Olimpiu Moruţan (Ankaragucu/Turcia, 14/1), Darius Olaru (FCSB, 16/0), Adrian Şut (FCSB, 1/0), Dennis Man (Parma/Italia, 21/7), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 18/4), Ianis Hagi (Deportivo Alaves/Spania, 32/4), Denis Drăguş (Gaziantep/Turcia, 8/2), Florinel Coman (FCSB, 13/1)
  • Atacanţi: George Puşcaş (Bari/Italia, 41/11), Denis Alibec (Muaither/Qatar, 36/5), Florin Tănase (Al-Okhdood/Arabia Saudită, 17/2)

VIDEO România - Irlanda de Nord 1-1

Etichete: madrid , romania , columbia , radu dragusin , civitas metropolitano


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter (IRNA). Întâlnire de urgență la Guvern

Președintele iranian Ebrahim Raisi și ministrul de Externe au murit în accidentul de elicopter produs duminică, anunță presa de stat din Iran. Guvernul iranian a convocat luni o „întâlnire de urgență”. Operațiunile de căutare a elicopterului prăbușit au durat toată noaptea. Dimineață au apărut imagini cu epava complet arsă, în zona de munte de la granița cu Azerbaidjanul. Elicopterul în care se afla președintele Raisi era un model fabricat în Statele Unite și care nu a mai putut fi importat în Iran după 1979.  

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Nota surprinzătoare primită de Radu Drăgușin după ce a jucat 103 de minute în ultimul meci al sezonului pentru Tottenham

OUT de la FCSB după eșecul cu Rapid! Gigi Becali: ”Poate găsește să se ducă undeva”. Alți doi jucători vor fi împrumutați

Foto "Dezgustător". Ce a făcut Tyson Fury, după ce a pierdut "Lupta Secolului" în fața lui Oleksandr Usyk

Aris - PAOK 1-2. Victorie istorică: PAOK a câștigat titlul! Răzvan Lucescu e campionul Greciei!

Ce nebunie: cea mai titrată echipă din Europa vrea un jucător din SuperLigă! Prețul: 8.000.000 €

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Fiesta la Salonic, după ce PAOK a câștigat titlul. Petrecere în miez de noapte pe străzi, într-o atmosferă incendiară

Erling Haaland le-a închis gura contestatarilor, imediat după ce a câștigat titlul cu Manchester City

Surpriză! Cine ar fi, de fapt, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB ”peste capul staff-ului”. Prețul: 300.000 €

Gigi Becali n-a stat prea mult pe gânduri, după ce Răzvan Lucescu a luat titlul cu PAOK

Citeşte şi

Video Gestul cu care Drăgușin a devenit favoritul fanilor lui Tottenham: ”Le-a arătat jucătorilor de la Spurs cum se face”

Vlad Chiricheș a fost întrebat despre convocarea la EURO și nu s-a ferit să răspundă

PEROZUn bărbat și-a părăsit iubita după o excursie cu cortul: „Nu o voi ierta niciodată pentru ceea ce a făcut”

FILM NOWRegizorul "Mad Max", adevărul despre tensiunile dintre Charlize Theron și Tom Hardy: "Doi actori foarte diferiți"

Surpriză uriașă în lotul României la EURO 2024! Ce atacant le-a luat fața lui Louis Munteanu și Florin Tănase citeşte ştirea pe Prosport.ro

FOTO Răzvan Lucescu i-a șocat pe greci: cum a sărbătorit câștigarea titlului citeşte ştirea pe ziare.com

Doliu în sportul din România! A murit un mare campion, Sorin Pop avea 56 de ani citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lili Sandu, superbă în costum de baie, în vacanță în Abu Dhabi. Cele din două piese o pun în valoare cel mai bine

Digi World

De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim

Digi Animal World

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”