Dan Petrescu, la o conferință de presă a celor de la CFR Cluj / foto: Sport Pictures

Dan Petrescu, la ora adevărului după numirea lui Rădoi: ”Dacă eram contactat, poate că acum eram acolo”

17.12.2019, 21:41
  • SuperLiga: Poli Iași - UTA, duminică, 18:15, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, duminică, 21:00, DGS 1

Dan Petrescu este dezamăgit că nu a fost contactat de Federația Română de Fotbal pentru a deveni selecționerul României. ”Bursucul” admite că ar fi acceptat locul lăsat liber după demiterea lui Cosmin Contra.

”Eu n-am fost întrebat, n-am fost contactat. Dacă eram contactat poate acum eram eu acolo, dar dacă n-am fost contactat. Normal, eu zic că era o perioadă bună în cariera mea și cred că era momentul pentru că am refuzat deja de două ori, a treia oară nu se mai refuză echipa națională.

Nu că am refuzat, pur și simplu nu puteam. Dacă eram liber, nici acum nu eram liber, dar cred că a treia oară nu e bine să refuzi echipa națională. Nu, dacă ei au ales și au ales bine... mi se pare normal să vorbesc doar cu un antrenor, nu cu 10 și să îi amăgești”, a spus Dan Petrescu, la Gala GSP 2019.

CFR i-ar fi dat drumul lui Dan Petrescu la echipa națională

Chiar dacă inițial s-a vorbit că Petrescu se afla pe lista celor de la FRF, alături de Gică Hagi și Mirel Rădoi, ulterior, oficialii forului au recunoscut că fostul selecționer al naționalei U21 a fost singurul cu care s-au purtat discuții.

Pe de altă parte, Bogdan Mara susținea că CFR i-ar fi dat drumul lui Petrescu la echipa națională, chiar dacă momentul nu era cel mai bun pentru cluneni. Aceștia erau implicați în lupta pentru primăvara europeană și pentru titlul din Liga 1.

"În lanţuri nu putem să-l ţinem dacă el va dori să plece. Dar nu ne gândim, nu s-a pus problema din partea lui să plece. Speculaţii au fost şi vor fi mereu, dar deocamdată Dan Petrescu este la CFR. Şi data trecută când a vrut să plece în China am găsit soluţii.

Vom încerca să facem tot posibilul să-l păstrăm. Eu cred că nu pleacă. Are o relaţie specială cu cei de aici, bazată şi pe contract şi pe o strângere de mână mai presus de orice.Noi ne dorim ca CFR să se califice în Europa League, să câştige titlul cu Dan Petrescu şi România să ajungă la Euro," a mai precizat Bogdan Mara, cu o lună în urmă.

Etichete: dan petrescu , dan petrescu nationala , dan petrescu cfr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Putin nu a ordonat uciderea lui Navalnîi”. Răsturnare de situație în cazul morții disidentului rus

Agenţiile de informaţii americane au stabilit că preşedintele rus, Vladimir Putin, probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziţie Alexei Navalnîi într-o tabără de prizonieri din Arctica în februarie, a relatat sâmbătă Wall Street Journal, transmite Reuters.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

S-a aflat de ce Parma l-a exclus din lot pe Dennis Man! Anunțul făcut în Italia

Dennis Man, OUT din lotul Parmei. Ce se întâmplă cu internaționalul român în Italia

A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”

Promovare! Vor juca din nou în prima ligă, la 8 ani de când au marcat întreaga lume a fotbalului

Foto Dinamo ar urma să-și schimbe sigla din sezonul viitor! Cum arată noua emblemă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Semnează cu FCSB! Gigi Becali a dat ordinul la pauza meciului cu Farul: ”I-am dat telefon lui Meme. E cel mai bun”

Foto Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul!

Cum a numit-o Gică Hagi pe FCSB, după ce a câștigat titlul chiar după victoria cu Farul

Foto Mesajul controversat publicat de FCSB, după câștigarea titlului

Citeşte şi

Video Primul jucător de la CFR Cluj care și-a anunțat plecarea. ”Nu cred că voi rămâne la acest club”

Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul

PEROZAvea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOWMichael Douglas sfidează trecerea timpului. Cum reușește actorul să arate atât de bine la aproape 80 de ani: „Arată cu 20 de ani mai tânăr”

Lista tuturor adversarelor pe care FCSB le va întâlni în preliminariile Ligii Campionilor, tur cu tur! citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB e campioana României după 9 ani! Meciul decisiv, contra lui Gică Hagi citeşte ştirea pe ziare.com

Omul de la care vine expresia "Să moară Cibilan!". Ultimul haiduc al Bucureștilor, de la întors banii cu lopata la o baracă în sărăcie lucie citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”