Arena Națională / Foto: Sport Pictures

News Alert România pedepsită să joace cu porțile închise. De ce ne era frică nu am scăpat!

20.09.2019, 18:13
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

De ce ne era frică nu am scăpat. România va juca cu porțile închise meciul cu Norvegia, din preliminariile EURO 2020. Suspendarea primită de la UEFA vine după incidentele de la meciul cu Spania, pierdut de tricolori cu 1-2.

Pe lângă partida cu Norvegia, care va fi cu porțile închise, UEFA a avertizat FRF că dacă vor mai exista incidente, la următoarele partide, forul continental va închide din nou porțile, anunță, Gazeta.

Decizia UEFA vine după ce doi suporteri români au intrat pe teren în timpul meciului, iar înainte de aceste incidente, fanii au avut scandări xenofobe, asta după ce au stricat momentul de reculegere ținut în memoria fetei lui Luis Enrique.

Pentru a avea totuși suporteri la meci, Federația Română de Fotbal se gândește să cheme la partida cu Norvegia, grupuri de copii, sub 14 ani, însoțiți de către un adult, pentru ca tricolorii să aibă cât de cât o atmosferă .

Partida dintre România și Norvegia se va disputa pe 15 octombire, de la ora 21:45, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format live text pe digisport.ro.

Cosmin Contra a anunțat lista preliminară a stranierilor

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Cosmin Contra, a trimis 24 de convocări de principiu pentru jucătorii care evoluează la cluburi din afara ţării pentru meciurile cu Insulele Feroe şi Norvegia, de luna viitoare, din preliminariile EURO 2020, potrivit FRF.

Printre cei convocaţi se numără fundaşul Vasile Mogoş şi mijlocaşii Sergiu Hanca şi Alexandru Mitriţă.

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Lyon), Florin Niţă (Sparta Praga), Ionuţ Radu (Genoa), Silviu Lung jr (Kayserispor);

Fundaşi: Romario Benzar (Lecce), Vasile Mogoş (Cremonese), Vlad Chiricheş (Sassuolo), Adrian Rus (Fehervar), Ionuţ Nedelcearu (FC Ufa), Dragoş Grigore (Ludogoreţ Razgrad), Alin Toşca (Gazişehir Gaziantep);

Mijlocaşi: Sergiu Hanca (KS Cracovia), Alexandru Chipciu (Anderlecht), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), Tudor Băluţă (Brighton), Paul Anton (Krîlia Sovetov Samara), Dorin Rotariu (FC Astana), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi (Gent), Alexandru Mitriţă (New York City FC), Alexandru Maxim (Mainz);

Atacanţi: Claudiu Keşeru (Ludogoreţ), George Puşcaş (Reading), Florin Andone (Galatasaray).

România va întâlni reprezentativa Insulelor Feroe pe 12 octombrie, de la ora 19:00. Meciul va fi de asemenea în format live text pe digisport.ro.

Etichete: romania , echipa nationala , uefa , romania norvegia


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Doi soți români au fost arestați pentru viol în grup în Italia. Ce au descoperit polițiștii în telefonul femeii

Doi soți români au fost arestați în Catania, Italia, fiind acuzați de viol în grup și vătămare corporală, victima lor fiind o tânără din Republica Moldova. Bărbatul de 41 de ani și soția lui de 37 au fost reținuți după ce polițiștii au descoperit în telefonul femeii filmări cu agresiunile sexuale la care a fost supusă tânăra moldoveancă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

FCSB revine în Ghencea! ”E semnat contractul cu CSA. Sper să nu se supere MM”

Exclusiv ”A semnat”. Dan Șucu și Victor Angelescu au rezolvat prima ”mutare” pentru sezonul următor

Cristi Chivu, în fața loviturii carierei! Ajax îi propune un contract pe 5 ani

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv ”Și-a achitat Reghecampf datoria de 300.000 de euro?”. Rotaru a spus câți bani a recuperat

Exclusiv ”Mitriță rămâne?” Mihai Rotaru a dat răspunsul pe loc despre vedeta Universității Craiova

Semnează cu Real Madrid până în 2028! Spaniolii anunță inevitabilul

Exclusiv Predicție pentru Dan Șucu și Victor Angelescu! Când ar putea deveni Rapid campioană: ”Iar se alege praful”

Citeşte şi

Veste bună pentru tricolori! România a scăpat de unul dintre cei mai puternici adversari la EURO 2024

Veste bună pentru Edi Iordănescu: ”Are șanse să fie apt pentru EURO”

PEROZElizabeth Hurley, irezistibilă într-o rochie minusculă din dantelă și latex. "Nu ieși așa în public pentru că o să provoci accidente"

FILM NOWPierce Brosnan, transformat total pentru cel mai nou film al său. Cum arată fostul James Bond, în imaginile surprinse pe platourile de la „Giant”

Gică Hagi, lovitură de 75.000.000 de euro! Totul a fost semnat și marele vis al „Regelui” devine realitate citeşte ştirea pe Prosport.ro

Șumudică, lovitură de proporții! "Nu merg la Rapid. Altă echipă din România mă vrea, numărul meu este 0726..." citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Oana Radu susține că două luni a dormit pe unde a apucat, după divorț, din cauza fostului soț. "Mi-au dispărut lucruri personale"

Digi World

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Digi Animal World

Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă