Cristi Săpunaru și Gabi Tamaș / Foto: Colaj capturi Digi Sport

Exclusiv De ce nu au fost convocați Cristi Săpunaru și Gabi Tamaș la echipa națională

articol scris de Digi Sport
21.09.2022, 20:46
  • SuperLiga: Hermannstadt - Poli Iași, luni, 15:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - FCSB, luni, 21:00, DGS 1

Echipa națională a României se pregătește pentru ultimele două meciuri din Nations League, cu Finlanda și cu Bosnia și Herțegovina.

Înaintea ultimelor două meciuri ale României din Nations League, doi dintre cei mai experimentați fundași din Liga 1, Cristi Săpunaru și Gabi Tamaș, au comentat selecția făcută de Edi Iordănescu.

De ce nu au fost convocați Cristi Săpunaru și Gabi Tamaș la echipa națională: ”Nu știu ce discuție au avut!”

  • România se va duela cu Finlanda pe data de 23 septembrie, de la ora 21:45, la Helsinki, în timp ce jocul contra Bosniei se va disputa pe data de 26 septembrie, de la ora 21:45, la București, pe arena Rapidului.

Ambii au transmis că Edi Iordănescu ar fi trebuit să ia în considerare mai multe nume din fotbalul românesc pentru echipa națională, iar Săpunaru a subliniat că Gabi Tamaș este unul dintre acestea.

Întrebat despre cei doi, Mihai Stoichiță, director tehnic în cadrul FRF, a declarat că fundașul celor de la Rapid nu își mai dorește să revină la echipa națională, în timp ce numele lui Gabi Tamaș nu a fost luat în considerare.

Știe toată lumea ce relație bună am eu cu Cristi Săpunaru. Cred că nu și-a mai dorit să vină la echipa națională. Nu știu ce discuții a avut el cu Edi Iordănescu. De Gabi Tamaș nu s-a discutat”, a transmis Mihai Stoichiță la Liga Digi Sport.

Cristi Săpunaru l-a cerut pe Gabriel Tamaș la naționala României

Liderul giuleștenilor a vorbit despre Gabriel Tamaș (38 de ani), stoperul celor de la Petrolul Ploiești, despre care a spus că trebuia să fie o soluție pentru "tricolori".

Nu vreau să mai vorbesc, dar din postura de suporter al echipei naționale cred că mai meritau alți jucători să fie convocați.

(n.r. merita Gabi Tamaș să fie convocat?) Pe ce loc e Petrolul? Pe loc de play-off. De când a venit Gabi Tamaș la Petrolul s-a schimbat totul în bine”, a spus Cristi Săpunaru, după meci.

La rândul său, Tamaș a transmis că selecționerul nu ar trebui să țină cont de vârstă și să cheme la națională cei mai în formă jucători.

"Să întrebați selecționerul dacă e Tamaș prea bătrân pentru națională. Nu am renunțat la echipa națională, dar nici nu mă mai gândesc la ea. Alibec a arătat că este într-un moment bun, este în formă. Mai sunt și alți jucători din Liga 1 pe care selecționerul ar trebui să îi urmărească.

Nu pot să dau nume. Alibec și ceilalți. Sunt câțiva jucători care merită chemați pentru că sunt în formă. Dacă vrem să ne calificăm la un turneu final, trebuie luați cei mai în formă jucători indiferent de vârstă”, a spus și Gabi Tamaș.

Lotul convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia din Liga Națiunilor

În cursul zilei de sâmbătă, FRF a transmis lista cu cei 27 de jucători convocați de Edi Iordănescu pentru ultimele două partide din Liga Națiunilor.

PORTARI: Ionuț Radu (Cremonese | Italia, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 0/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 8/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 18/2), Bogdan Mitrea (Universitatea Craiova, 1/1), Adrian Rus (Pisa | Italia, 14/0), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 21/2), Andrei Burcă (CFR Cluj, 12/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 26/2), Mario Camora (CFR Cluj, 8/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (Rakow | Polonia, 7/0), Dennis Man (Parma |Italia, 14/4), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Alexandru Cicâldău (Al-Ittihad Kalba | EAU, 25/3), Daniel Boloca (Frosinone | Italia, 0/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 6/0), Nicolae Păun (Sepsi OSK, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 7/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 41/2), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 54/11), Darius Olaru (FCSB, 6/0), Denis Drăguș (Standard Liege | Belgia, 2/0), Florinel Coman (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: George Pușcaș (Genoa | Italia, 30/8), Denis Alibec (Farul Constanța, 25/2), Florin Tănase (Al-Jazira | EAU, 14/1).

Etichete: romania , echipa nationala , edi iordanescu , gabi tamas , cristi sapunaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri

Un american și doi australieni s-au dus în vacanță la surfing în apropiere de oraşul turistic Ensenada, la circa 90 de minute sud de graniţa SUA-Mexic, pe coasta Pacificului. Săptămâna trecută au fost dați dispăruți, iar după căutări au fost găsiți morți într-un puț. Autoritățile americane îi sfătuiesc pe americani să reconsidere călătoriile în Mexic.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

O actriță celebră din SUA a văzut un român și a izbucnit imediat în râs. Ce a urmat

A văzut cum a apărut în public la Miami și a întrebat-o direct: ”Ești bolnavă?”. Răspunsul dat imediat de model

45.000€ pe lună! A cerut cel mai mare salariu din SuperLigă ca să se transfere la FCSB

S-a terminat! Își face bagajele și pleacă, după doar 6 meciuri jucate la Tottenham

Foto Radu Drăgușin nu se mai ferește! Cum a fost surprins pe bancă, în timp ce Tottenham pierdea cu Liverpool

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Surpriză! La 40 de ani, Gabi Tamaș a dezvăluit care este, de fapt, numele său

Video Exclusiv La penalty-ul bătut de Rrahmani, 6 CFR-iști erau în careu. Marius Avram a spus ce calificativ ar merita Marian Barbu

Cristi Săpunaru, pregătit să lucreze cu Mircea Lucescu la Rapid. ”Îl cunoaște toată lumea”. Mesaj pentru fani

Foto ”Ireal”. Donald Trump și un model au provocat indignare prin aparițiile de la Miami: ”Lumea ciudaților”

Citeşte şi

I-a transmis mesajul lui Edi Iordănescu, imediat după CFR - Rapid: ”Aștept să mă cheme!”

România, locul patru la Campionatele Europene feminine de gimnastică artistică

PEROZ„Sirena” Blake Lively. Actrița din „Gossip Girl” a făcut furori într-o superbă rochie turcoaz care i-a îmbrăcat perfect silueta

FILM NOWSuri Cruise, ca un model pe străzile din NYC, în pantaloni scurți, pulover și adidași. Fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes urmează să plece la facultate în toamnă

Fotbalistul dorit de Gică Hagi într-un transfer cu schimb de jucători între el și Gigi Becali a luat decizia! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dan Șucu îi dă replica lui Șumudică. Vrea un mare antrenor român citeşte ştirea pe ziare.com

Pensia pe care o primește Rică Răducanu. Ce sumă încasează în fiecare lună citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cher, adevăratul motiv pentru care se întâlnește cu bărbați tineri: „Cei de vârsta mea sunt toți morți!”

Digi World

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

Digi Animal World

Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”