Ilie Dumitrescu / Foto: Captură Digi Sport

Exclusiv De ce s-a supărat Ilie Dumitrescu pe oficialii FRF: ”O să stea acolo 30 de ani, interesează pe cineva performanța?”

articol scris de Digi Sport
05.07.2021, 10:18
  • BASCHET: Fenerbahce - Monaco, miercuri, 20:45, DGS 3

  • Champions League: Borussia Dortmund - PSG, miercuri, 22:00, DGS 1

Ilie Dumitrescu a fost mâhnit de felul cum FRF a ignorat legendele fotbalului românesc la meciurile de la EURO 2020 găzduite de Arena Națională.

Fostul mare internațional a dat și un exemplu recent - pe 3 iulie România învingea Argentina cu 3-2, iar în acel meci cu Argentina, Iile Dumitrescu a reușit o dublă de senzație și i-a dat o pasă de gol lui Gică Hagi.

”Ați văzut vreo știre cu 3 iulie de la FRF, că am bătut Argentina? Nu, nimic. Iar la EURO 2020 puteau să procedeze altfel, ca să termine orice speculații despre Generația de Aur. Așa, au ajuns la tribuna a 2-a! Dorinel era și ambasador, îți dai seama în ce postură l-au pus?

Dar așa Burleanu o să conducă fotbalul românesc 20- 30 de ani și asta e, interesează pe cineva performanța? Aici e greșeala lui Mircea Sandu! Am fost în campanie cu Gică Popescu si ne spuneau toți că nu le-a dat nicio atenție. Acum a venit omul ăsta și vorbeste cu toți, a știut să aibă o relatie cu membrii afiliați.

Și așa o să stea 30 de ani și va sta într-un post oficial ca să rămână la FIFA, asta e performanța lui. Dar să nu uităm că Ionuț Lupescu, Mircea Sandu și Mihalache au adus EUERO în România și înainte finala de Europa League”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

Ilie Dumitrescu, despre meciul care i-a schimbat complet viața. ”Am jucat în premieră număr 9!”

Ilie Dumitrescu nu poate uita vreodată partida care i-a schimbat viața, după cum el însuși a declarat.

Fostul mare fotbalist a spus că la meciul cu Argentina, de la World Cup '94, scor 3-2, din optimi, a evoluat pe un post care nu i-a convenit foarte mult, cel de atacant veritabil.

”Înaintea Cupei Mondiale, noi am mers cu echipa națională într-un turneu de pregătire în Asia. Acolo am jucat mai mult număr 9, din cauza unor probleme de lot, accidentări, și am marcat multe goluri.

Apoi, în America, la meciul cu Argentina, Anghel Iordănescu mi-a spus că ar vrea să joace cu mine număr 9. Eu nu făcusem tocmai un Mondial bun până atunci, dar mi-a transmis că vrea să joace cu mine.

Și, ce a fost mai apoi... Știe toată lumea”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în studioul emisiunii Fotbal European, de la Digi Sport.

Actualul expert Digi Sport și-a făcut tot felul de griji înaintea acelui meci de neuitat și de povestit nepoților.

Mi-a explicat ce și cum, ca să încercăm să-i surprindem. Mi-am făcut tot felul de gânduri că o să joc cu spatele la poartă, cum mă întorc, cum ajung la poartă. Iordănescu avea un perete plin cu tot ceea ce trebuia să știm despre naționala Argentinei”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Etichete: ilie dumitrescu , razvan burleanu , bilete euro 2020 , romania argentina 94


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani

O olandeză de 28 de ani, sănătoasă din punct de vedere fizic, a decis să fie eutanasiată, pentru că - spune ea - nu mai poate lupta cu depresia, autismul și cu tulburarea Borderline.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Barcelona nu mai stă la discuții: îi reziliază contractul fotbalistului pe care a plătit 36.000.000€. Anunțul spaniolilor

Video&Foto Cum s-a comportat Dan Șucu la finalul meciului dintre Rapid și Universitatea Craiova

Angajata lui Gigi Becali de la FCSB nu s-a mai ferit și a spus totul: ”Era o povară”. Acum vede lucrurile diferit

Au mers la teatru, dar comportamentul lor a fost inacceptabil! Spectatorii au cerut să fie dați afară: ”Erau chiar lângă noi”

Exclusiv Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Carlo Ancelotti a spus lucrurilor pe nume, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Reacția presei din Spania, după Bayern Munchen - Real Madrid 2-2

Foto MM Stoica n-a mai răbdat și i-a răspuns lui Tudorel Stoica: ”Trăiești o mare dezamăgire”

Exclusiv ”Ancelotti e numărul 1. L-a depășit pe Guardiola” / ”Am văzut pasa anului”. Concluziile serii după magicul Bayern - Real 2-2

Citeşte şi

Exclusiv ”E frustrare!”. Lobonț i-a întins mâna lui Săpunaru, dar căpitanul Rapidului l-a refuzat

Exclusiv ”99%, Șumudică e noul antrenor de la Rapid”. Anunț înaintea meciului cu Universitatea Craiova

PEROZO tânără a creat isterie în mediul online după ce a dezvăluit de ce îi plac bărbații în vârstă: „Mă simt în siguranță”

FILM NOWFiicele lui Nicole Kidman, apariție rară pe covorul roșu alături de mama lor. Puștoaicele au atras toate privirile

Situație ”explozivă” la națională înainte de EURO 2024! Jucătorul român riscă să rateze turneul final din Germania citeşte ştirea pe Prosport.ro

Dramă pentru spanioli în miezul nopții. Ce a pățit Rafael Nadal la Madrid citeşte ştirea pe ziare.com

Toți șoferii care au asta în mașină iau amendă 2.900 lei și permisul suspendat. Se confiscă pe loc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga, în fustă scurtă de tenis, la sport cu iubitul. Solista și Michael Polansky își trăiesc iubirea discret

Digi World

O fetiță de 10 ani a murit din cauza unei amibe mâncătoare de creier. Tragedia s-a întâmplat în vacanță, după o baie în piscină

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”